Şimdi Ara

Çok Yediği Halde Kilo Alamayan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
6.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Zamanında bende öyleydim çok hareket edince kilo almıyorsun mesela ben küçükken hiperaktiftim bu yüzden hep zayıf kalırdım yani herşeyin başı hareket

Evet çocukken ben de yaramazdım zayıf cılız bi şeydim. Orta okulda da zayıftım. Lisede depresyon falan tipik ergen bunalımları sonucu eve tıkılıp kalınca oldu her şey..Eve tıkılmamak lazım. Kesinlikle gençler gezin tozun evde yatmayın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Zamanında bende öyleydim çok hareket edince kilo almıyorsun mesela ben küçükken hiperaktiftim bu yüzden hep zayıf kalırdım yani herşeyin başı hareket

Evet çocukken ben de yaramazdım zayıf cılız bi şeydim. Orta okulda da zayıftım. Lisede depresyon falan tipik ergen bunalımları sonucu eve tıkılıp kalınca oldu her şey..Eve tıkılmamak lazım. Kesinlikle gençler gezin tozun evde yatmayın :(

Bende bu sene ygs lys derken stresten bi 10 kiloya yakın aldım

Spor salonuna falan gitmek lazım işte protein diyeti yaptırıyorlar

not:65 kilodan 73 kiloya çıktım boy 177

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nazsensay

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLHouNT

Ramazan girmeden önce kilo almak için
    Sabah:1 muz,400ml süt,1 yemek kaşığı bal,1 su bardağı yulaf,yarım ekmek,1 yumurta,150 gram beyaz peynir.
    Öğlen:160 gramlık ton balığı,200 gram civarı yoğurt.
    Ara öğün:10 tane köfte veya 200 gram tavuk yanında yoğurt ve ekmek.
    Akşam:1 tabak pirinç veya bulgur pilavı.
    Yatmadan önce:1 tabak pilav veya makarna ardından 1 kase kuru yemiş tam yatmadan öncede 300 ml süt içine 1 yemek kaşıgı bal.
    Boy:1.74 kilo 62 bu beslenme sayesinde ayda 500 gram alıyorum olurmu lan böyle iş
    Kan tahlillerim normal çıktı ancak doktor kaka tahlili istememişti.

alamazsın tabi. normal insanlar- normal kilodakiler ve üstündekiler canı ne çekerse onu yiyor ara öğün öğün kavramı yok. canım istiyor diyip baklava üstüne dondurma üstüne yemek üstrüne tekrar tatlı yiyebiliyor. sen kendini buna şartladığından bunun dışına çıkmazsan tabi ki alamazsın..

Dışına çıkmama diye bir şey yok hocam bunlar 1 günde kesin yediğim şeyler onun dışında zevkine cips te yerim tatlıda veya dondurmada ancak onları her gün yemeye çalışmadığım için veya her gün yemediğim için yazmadım.

• Başlığı gördüğümde oha biri beni tarif ediyor diyip daldım konuya

Ben de çok yerim masaya otururuz yemeğe herkesten çok yerim en son ben kalkarım suyu da çok fazla tüketmiyorum akşamları aklıma gelirse içiyorum suyu ama o zaman 3-4 bardak içiyorum büyük abdest sıklığı da günde iki defa filandır ben anlamıyorum neden kilo alamadığımı doktora gittim tahlil filan ne gerekiyorsa yaptırdık onlar da temiz çıktı, doktor yapacak bir şey yok yapın böyle dedi Boyum 1.79-1.80 kilom da ramazandan önce 68 idi şimdi 65 oysaki 68 benim için idealdi hedefim 70 olmak ve öyle kalmak

• ektomorf diye birşey duymadın sen heralde ? insan zayıf olmayı neden istesin ki ?!

birde ekleme yapmak istiyorum yiyip yiyip alamıyan zayıflığından şikayetçi bir arkadaşım şu an yağ yakmakla boğusuyor göbek başını aldı gidiyor

demem o ki, kilo alamıyorsunuz diye gidip saçma sapan şeyler yemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 21 Temmuz 2013; 19:06:30 >
  • Ben kilo alamasam ağlamazdım hiç. Ne güzel şanslıyım der ha bire yerdim :((((
  • Diyetisyenin dediğine göre göze batan bir iş yapmadığım durgun bir günde oturduğum yerde 2250 kalori yakıyormuşum.Metabolizma böyle olursa kilo alamazsın tabi ki.
  • Benim yediğimi başka birisi yede obez olmuştu her oturuşta 1 ekmek.Ramazanda 1 pide
  • bende cok yiyen ve kilo alamayanlardanım, ama bunun sebebi aşırı hareketli olmamdan kaynaklanıyor.

çocukken az biraz hiperaktivite varmış, şimdide pek yerimde duramam, iş yerinde bile sürekli dolanıyor oluyorum bir yerleri..

bünye meselesi tabi, şunu tecrübe edindim, çok düzenli yemek kesinlikle kilo aldırıyor, bi ara her sabah aynı saatte kahvaltı, öğlen yemeği zaten iş yerinde saati sabit, akşamda genelde aynı saatlerde yemek yedim, 80 kiloya kadar çıktım... şimdi 75 im düzen bozuldu

kilo gitti...

ama şunlara çok dikkat ederim mesela; cips, kola, kremalı abur cuburlar yemem kesinlikle, çekirdek çerez vs çok az tüketirim. bunların ciddi etkisi oluyor. abur cubur olarak çok çok kaliteli çikolata ve kek, kurabiye yiyorum. gerisine bulaşmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Büyük ihtimalle bu öneriyi kimseden duymamışsındır.Önerim Acur ve yaş hurmayı birlikte ye sonrada sonuçlarını paylaşmayı unutma

Bana mıydı? O ikisini burda bulmak imkansız ama bulursam bi gün yerim. yaş hurma dediğin hangisi. görsel var mı mesela örnek. özelliği ne. cırcır deme sakın

Konuyu iyi okumadım kilo almaya çalışıyorsun sandım.Kiloluysan deneme daha da kilo alırsın.Yemeğe başlamadan önce su iç.Yemek yerken su iç.Yemek bitince de su iç ve mideni sıkıştırarak otur.

• düzenli beslenirsen kilo alırsın tabi birde karbonhidrat değeri yüksek besinler tüket (pilav makarna hamur işi) ama en önemlisi düzenli yemen yani aç değilim deyi öğünü pas geçmessen hergün aynı saatlere getirmeye çalışırsan alırsın , bir zamanlar bende böyleydim 55 kiloidim şimdi 65 oldu yavaş yavaş artıyor . (1 senede 10 kilo aldım spor ile birlikte)
  • Dediğiniz gibiyim hatta yurttaki arkadaşlarım bana ağzı açık bakıyor
    Günde 2 ekmek 6 yumurta yanına çay peynir yağ bol bol yiyordum ama hala 60 kiloydum kilo alamıyordum spor yapmaya başlayınca kilo almaya başladım mesele spor yapmak..
  • Benim gozlemim eger bir hastaligi yoksa cok yiyip kilo almayan kisi ya cok yavas yiyor yada gunde 2-3 kere buyuk tuvalete cikiyor yani metabolizma calisiyor sismanlarda hizli yiyor ve az tuvalere cikiyor

• 1. Maddedeki açıklama beni anlatıyo 1 saatte 4 tane dönerci gezdim hepsinde birer tane çift lavaş yedim sofrada bi tane ekmek yemeden doymuyorum öğle tatilinde 5 tane simit yiyorum 2.5 lt kolayı bi dikleyişte yarıya getiriyorum ama sürekli açım ve zayıflıktan kemiklerim sayılıyo

• o zayıf arkadaşlar sağlıklı oldukları için kilo almıyorlar.vücut metabolizması yeteri kadarınca çalışıyor fazlasına ne gerek var kilo demek extra yağ demek.tabi vücut şekil hacim kazansın istiyorsan spor yapacaksın başka çaresi yok.spor yaptıkça kilo alınıyor zaten ama yağ cinsinden değilde vücut hacim kazanıyor genişliyor o şekilde düşün.
  • Gidin burdan

• Çok yemek yesemde kilo alamıyorum, vay efendişm ne yaparsam yapayım alamıyorum diyenler.

Alın aşağıdkai Kilo Aldırıcıyı da görün bakalım. 1 kutu değil de 3 kutu alın hepsi bitene kadar kullanın.

http://www.supplementler.com/urun/optimum-serious-mass-2727-gr-484
  • Bende kilo almam,boş kaldığım zaman hep yemek yiyorum
  • İlk mesajda olasiliklar yazilmis ama alakasi yok.

Olmuyor arkadas iste. Kendimi.cok zorladim bi ara kilo alayim diye. Kusacaktim yemekten artik ama aldigim kilo bir ayda 3 falan oldu.

Bazisi ne yapsa kilo alamiyor iste. Herseyin bir bilimsel aciklamasi var demek de bence yobazlik. Tamam bir takim mekanizmalari hornonlari bilmem isin biyokimyasini aciklayabilirsin ama kisisel farkliliklar o kadar fazla ki bunu aciklayacak guc yok insanoglunda.

Bazen bi seyleri kabullenmek lazim. Sagligi tehdit edecek riskler tasimiyorsa cok takilmamak lazim kilo konusuna.

Herseyin asirisi zarar tabi genel olarak. Cok uc durumlar yoksa mevcut durum iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

İlk mesajda olasiliklar yazilmis ama alakasi yok.

Olmuyor arkadas iste. Kendimi.cok zorladim bi ara kilo alayim diye. Kusacaktim yemekten artik ama aldigim kilo bir ayda 3 falan oldu.

Bazisi ne yapsa kilo alamiyor iste. Herseyin bir bilimsel aciklamasi var demek de bence yobazlik. Tamam bir takim mekanizmalari hornonlari bilmem isin biyokimyasini aciklayabilirsin ama kisisel farkliliklar o kadar fazla ki bunu aciklayacak guc yok insanoglunda.

Bazen bi seyleri kabullenmek lazim. Sagligi tehdit edecek riskler tasimiyorsa cok takilmamak lazim kilo konusuna.

Herseyin asirisi zarar tabi genel olarak. Cok uc durumlar yoksa mevcut durum iyidir.

şans bence de keşke ben de öyle doğsaymışım diyorum...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.