Şimdi Ara

Çok zamanım yok en kısa zamanda psu tavsiyenizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok uzatmayacam Sistemimi altta belirttim bu sisteme en uygun F/P ürünü ne olur.Overclock düşünmüyorum ama yapabilirimde.Fiyatı 140 liradan yukarıya çıkılmaması şartıyla her türlü yoruma açığım.

BEN FORUMDA bi cooler master extreme power 650 watt psu buldum fiyatı uygun geldi acaba nasıl uyarmı benim sistemimi kaldırır mı kaldırmaz derseniz en kısa zamanda lütfen bir cevap.

AMD Phenom II x4 925 2.8 8 Mb cache
    ASUS M4A78LT.M LE Anakart bu anakart benim için asrın hatası oldu
    2 GB DDR3 1333 Kigston Ram
    HIS 4870 İCEQ +4 TURBO GDDR5 256 BİT 1 GB
    500 Gb 7200 16 Mb Hdd
    Everest modelini hatırlamıyorum ön panelinde 14 cm fanı var o kasadan.
    ve 2-3 adet fan

BU SİSTEME EN UYGUN F/P PSU YU ARIYORUM.FİYAT LÜTFEN UÇUK OLMASIN GÜCÜM YETMEZ ALMAYA.
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUM teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbozak -- 6 Şubat 2011; 23:50:59 >

• İmzamdaki Psu ileriye dönük güzel olur ama bütçenizi bir miktar aşıyor..

cooler master 650W kaliteli bir güç kaynağı değildir 100liraya bile bence alınmaz..

SAphire pure 625W almam derseniz Silverstone 500W derim ama arada 60lira fark var ve benc fazladan fiyat farkını hakediyor pure..
  • hocam peki bu ürün 2 defa garantiye gidip geldiyse risk ne kadardır sizce benim sistemimde yüklendiğim zaman bir sorun çıkarırmı garantisi devam ediyor ama yine de tereddütteyim
  • hocam ayrıca 200 tl verecek olsam hiç uğraşmam direk FSP 700 watt modüler psu alırım ama bana biraz uygun fiyatlı bişey lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbozak

hocam ayrıca 200 tl verecek olsam hiç uğraşmam direk FSP 700 watt modüler psu alırım ama bana biraz uygun fiyatlı bişey lazım

Fsp 700w'ın saphire pureden iyi olduğunu nerden çıkardın ?

Fsp Saga Iı 500w yada silverstone Strider 500W alabilirsin.. 100lira civarında

2.el alacaksanız başka bir ürün alın Cooler master 650W için forumda konu bile açılmıştı.. 2 kere garantiye gitmiş diyorsunuz bunda bir gariplik yokmu ?

iyi bir ürün olsa neden garantiye gitsin ?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817171014

bahsettiğiniz bu ürünse uzak durun derim.. 12v1 18 12v2 18 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 7 Şubat 2011; 1:08:43 >

• peki önerdiğiniz psu lar benim sistemimi sorunsuzca performans kaybı yaşamadan çalıştırabilecek mi.
    eğer çalıştırırsa tabiki alırım önerdiklerinizi
  • Fsp Saga II 500w < Silverstone Strider 500w < Seasonic 520W < Saphire Pure 625W < Silverstone Strider 750W < Seasonix x750(bu yakında gelecek)

bu yazdığım güç kaynakları en alınabilir güç kaynaklarıdır..

Fiyata göre sıraladım küçükten büyüğe..

İlerde 6950 Cf gibi düzenekler kurarım dersen Saphire Pure 625W almanı öneririm..

en fazla gtx580-5970 gibi kartlara çıkarım dersende silverstone Strider 500W yada Fsp Saga II 500w al..

Silverstone daha yeni ve bence fsp saga II'ye tercih edilebilir durumda..

Güç kaynağına yatıracağın paraya acıma derim Pure 625w fazladan 60-70lirayı hakediyor sonrada keşke diyebilirsin çünkü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.