Şimdi Ara

Çok zor bu sene de olmadı demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.yılımdı komsu soruyor ne yaptın diye eczacılık yazdım dedim.tıp diyodun noldu diyor.bu acıklamyı yapmak o kadar zoruma gidiyor ki 3 sene ugras sonucu olmamasının yıkımı cok büyük. artık acıklama da yapmıyorum sürekli aynı sorular farklı kisiler sadece.sonrasında eczacılıkta güzel ya rahat meslek ohh vs. konusmaları dinlemek...Mezunlar hicbir zaman bırakmayın sene icinde elbet sıkıldıgınız zamanlar olacak.ama siz elinizden geleni yapın ve en önemlisi kendinize inanın.

benim hakkımda : https://forum.donanimhaber.com/bir-3-yil-basarisizligi--127939564

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kürsat000 -- 6 Ağustos 2017; 22:34:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 2015 sınavına hazırlandım daha doğrusu hazirlanmadim kendime güvendim çalışmadım sonuç 60k ve mezuna bırakasın yoktu endüstri mühendisliği yazdi m gittim bir sene okudum sonra benim yerim burası değil tekrar hazırlanmalıyim dedim bütün konuları unutmuştum sıfırdan basladim 2017 sınavına hazırlandım ygs iyi gidiyordu 13k yaptım ama lysyi son 3 aya bıraktığım için 33k geldi tercih yapsam mı yapmasam mi sonuçta 3 yıl kaybetmişim eczacilik yazabilirdim ama yazmadım şimdi tip için tekrar hazırlanıyorum ygs deneme lys ayrıntılı bir şekilde gidecem hepimiz için hayırlısı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başkalarından sanane ? yahu gencecik yaşınızdayken niye harap ediyorsunuz kendinizi ? umrunda bile olmamalı bu laflar. ama kendi içinde neden başaramadığının muhasebesini yapmalısın

• Doğuda tıp falan kazansan ona da laf ederlerdi.Puanın ona mı yetti diye.Maalesef bizim insanımız böyle.
  • Emekli Amiral kullanıcısına yanıt
    Çok emek vermiştim hocam insan hak ettigi yerde olmadıgını hissediyor bu cok kötü bi his ama tesekkürler..

• vikingr kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.yılı kaldıracak psikolojim kalmadı benim.Size basarılar diliyorum umarım gönlünüzce olur her sey

• gallantt G kullanıcısına yanıt
    keske birazcık kimseyi umursamayan biri olabilseydim hocam insanlar da direk sonuca baktıgı icin kimse bu sürecte nelerle basa cıktıgını o sürecin zorlugunu bilmiyor,tesekkürler yorum icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kürsat000 kullanıcısına yanıt
    onun başarısı ne ? o bu hayatta ne yapmış ? yani senden üst seviyede olmayan birinin laflarını umursama. o kim ki ? ayrıca seni sınav sonucunla değerlendiren biri seni sevmiyordur, hayatından çıkarmak için neyi bekliyorsun ?

• Hocam bende mezun senemde aynı başarısızlığı gösterdim sıralamam 25k inanın aynı şeyleri yaşıyorum ve çok canım sıkılıyor. sizi düşünmek bile istemiyorum. Bende 3 e kalmaya karar verdim umarım sonu çok daha güzel olur diğer konunuzu da inceledim. Üzülmeyin artık idealleriniz uğrunda çalışmak bile bir zaferdir. Hakkımızda hayırlısı olsun
  • Hocam boşverin ya kendi yolunuza bakın

• lalella kullanıcısına yanıt
    Laf etmiyorlar ki eczacılıkta güzel diyorlar.

• Kimseyi takmamak ve yoluna emin adımlarla devam etmek

• momenty kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam,gönülden basarılar diliyorum.. eczacılık okurken yine denemeyi düsünüyorum belki okulu dondururum vs. hakkımızda hayırlısı olsun

• Ryan Atwood kullanıcısına yanıt
    öyle yapmak zorundayız hocam gecmis gecmiste kalıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: gallantt

onun başarısı ne ? o bu hayatta ne yapmış ? yani senden üst seviyede olmayan birinin laflarını umursama. o kim ki ? ayrıca seni sınav sonucunla değerlendiren biri seni sevmiyordur, hayatından çıkarmak için neyi bekliyorsun ?

Genel hatlarıyla mantıklı ama şu tavır hoş değil. Senden üstün olmayan biri seni eleştiremez. Bugün Trump yanlış iş yapsa eleştiri yapmıyor musun peki onun seviyesinde misin?

• ben paranın içinde yüzüldüğü bir yerde doğmadım, şartlar eşit değil bir kere

• Hocam elinizden geleni yaptıysanız, eczacılığı yazarken de gönlünüz rahat ettiyse diğer insanların ne dediğini s.kinize takmayın.
    Sizin hayatınız, sizin kararlarınız, sizin yaşantınız. Kimseyi ilgilendirmez.
    Ha bu arada biz ne kadar çalışıp didinsek de bu işler nasip kısmet işi. 3. yılınızda da olmadıysa hakkımda hayırlı olanı buymuş dersiniz, diğerlerinin söylediklerine kulağınızı kapatıp, yolunuza devam edersiniz.
    Hayırlı olsun bu arada, rahat bölüm :))
  • :))
  • vikingr kullanıcısına yanıt
    Emrecan reissss

• 2 gün önce büyük kuzenim nerde okuyon dedi. Bursa'da tıp okuyom abi dedim. Olsun olsun her şeyin hayırlısı dedi.

Tıp istiyormuşsun, akrabalar komşular hep aynı.

Ne bekliyorlar acaba.

.onları mutlu etmek imkansız. Bu yüzden kendi hayatlarımıza bakacaz hacı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.