Şimdi Ara

Cok zor durumdayim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergun ağlıyorum anneme babama virüs yuzunden birsey olacak diye.zaten son 3 yildir kafam bozuk nasil yaşadığımı bile bilmiyorum bir kız yüzünden bu hale geldim dua edin lütfen herseyi üzerime alınıyorum bu derdin bir dermanını yok biliyorum

• 1 yıl antidepresan kullan düzelirsin psikiyatriste git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

1 yıl antidepresan kullan düzelirsin psikiyatriste git
    2 buçuk yıldır kullanıyorum hala ayni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ki-ok

2 buçuk yıldır kullanıyorum hala ayni

Alıntıları Göster

Fayda almadığınızı söylerseniz başka ilaca geçirilmeniz lazım doktorunuzla görüşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Fayda almadığınızı söylerseniz başka ilaca geçirilmeniz lazım doktorunuzla görüşün

Alıntıları Göster
    Doktorunda anladigi yok mk. Bir halttan
  • Anasını satayım lanet bir kız yüzünden ne hallere düştük ya
  • Dayioglumun yazılımcı olduğunu ve benle ugrastigini dusunuyorum İnternet'e atmyazilim diye bir firmada ona benzeyen bir resim gördüm o yüzden böyle düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok guzel tablet duscek sanki
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nedir bu atmyazilim bilen var mi n11den bir ofis hesabi aldim zamanında onedrive hesabına resimler falan atmıştım sonra silemedim
  • Inanin lanet ediyorum. O kadar kotu durumdayım ki her anim sıkıntı. Kızın abisi yani dayipglu denizde öldü büyük abiside nazardan öldü falan diyince onu da takinti yaptım kafamda kurmaya başladım birde o sıkıntı var başımda çok saçma şeylerle ugrasiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ki-ok -- 22 Ocak 2021; 16:38:20 >
  • Her önüne gelen n11 gibi yerde nasil mağaza açabiliyor piyasadaki firmaların ismini kullanarak anlamiyorum arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.