arkadaşlar ea cıyım. geometri bilgm sıfırr. lys ve ygs de hç yapmiyacam ve sınf öğretmnliği istiyrm geo hç yapmadn kazanmam mümkün mü ?
bide edebiyatım kötü benim. şöyle güzel,sınava yönelik bildğnz,memnun kaldğnz bi kitp ,kaynak var mı
sınıf öğretmenliği dediğin bölüm tm den hukuk ve pdr den sonraki en yüksek puanlarla alan bölümdür.Sıralamalarına bakarsan görürsün en düşük kırıkkale galiba o da 50 binlerde falan olması lazım.Geometri yapmadan kazanman zor o zaman geometri yapmıycan ama matematikleri de fulle yakın yapıcaksın.Git bir tane karakök sıfır geometri al ygs ye kadar bitir faydasını görürsün.Edebiyata gelince de kaynak farketmez ne de olsa ezber yapıcaksın fem,güvender,zirve,birey konu anlatımlı bir kitabını bitir bol bol da soru çöz.
evet puanı yüksek bayağı bi ama anlamıyrm abi geodan ne ypiym anlamıyrm. kolay geometri de aldm güvendern olmuyr dersi sevmyrm bi kere
quote:
Orijinalden alıntı: pandomima
evet puanı yüksek bayağı bi ama anlamıyrm abi geodan ne ypiym anlamıyrm. kolay geometri de aldm güvendern olmuyr dersi sevmyrm bi kere
ah be güzel kardeşim.şuan sana "geometrinin biraz üstüne gidip anlamaya başlayınca ne kadar kolay geleceğini" bi anlatabilsem.ama sen baştan sevmiyorum diye şartlanmışsın bi kere.
,yaa iştee geo yapmadan kazanamaz mıyım sizcee mat 2 kassam biraz ??
Aynı ben işte ya.Geometri bilgim sıfır hayır gerçekten uğraşıyorum okulda yalvara yalvara temel geometri dersi koydurttum + dersleri can kulağıyla dinliyorum ama soruya gelince bir yerden bişey uzatmak falan gerekiyor onu göremiyorum olay bitiyor orda.