Şimdi Ara

### Çokk OnemLi Herkes HeckLenebiLir..! Herkes Baksın ### (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
9.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde +8 hornum gitti ++7chitinim gtti paraya ellemeiş sadece onları almış
  • Şifre değiştirmenin de kapalı olması...
    Hakkaten tuhaf...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Paylaşım için teşekkürler gerçekten de baktım ve kontrol ettim , doğruymuş . Anlamak çok güç virüs yeni yerleştrilmiş olmalı .

itemler kilitli
  • söleyecek bişi yok yazık k2 çalışanlarına yazık verdiğimiz paralara güvenimizi yitirdiler daha ne premiumu çekerim nede item vs alırım exp de kasmak yok full pk oyun yakında kapanır gibi geliyor sorunlar 1 aydır düzelmedi oyuna giremiyoruz almışız gold pre exp kascaz vs nerde gold bitti oyuna bi kaç gün anca girebildim yazık yazık ağız tadıyla bi oyun oynayamadık hile desen hile dupe desen dupe bu oyun iyce sarpasardı bitti artık bu oyun bitti
  • evet kaspersky bende de var tarattım ve 3 tane trojan buldu
  • bnim arkta gold pre wardı soyuldu bu yüzden allah belalalrını wersin şerefsizler
  • yau dayı ben şimdi ko yu yeni yükledim 1474 den başladım bişey olur mu daha önce internet de oynuyodum
  • Bu Olaya Kimse İnanmasın Knighte Virüs Koymadılar Bu Olayları Knighti Bırakanlar Ve Knighti Sevmeyenler Soyluo Hepsi Yalan Siz ID nizi Verdiğiniz Sürece HACK lernirsiniz Bunu Unutmayın
  • yaww dc olan warmı ?
    Orjinalden alıntı: TouchSee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odés@CaspéroL

Ama Bunu Sitenin Editörleri gibi birileri yapmıs olabilir diyosunuz ama neden yapsınlarki zaten bütün ıdler onların ellerinde bulunuyor we itemli charları bilirler düsüncelerim bunlar ark. ama yanlısda olabilir :D

bence sorumlu knight online ekibi sitesinde verdiği virüs programlarıyla anlaşmıştır proagent lı dosyayıda knightonline ekibi yapmıştır.bu sayede herkes orda yazılı olan virüs programlarını indirmeye başladılar böylelikle bu programların reklamını yapmış oldular çnkü bi hackerın böle bi siteye girmesi çok zor adamların şirketi varmış sırf bu oyun için tek gelir kaynağı olduğu için üstün donanımlara sahip bi site
    antivir le tarattırdım nortonla tarattırdım hiçişey bulamadı umarım proagent bulaşmamıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: __TnT__

quote:

Orjinalden alıntı: Odés@CaspéroL

Ama Bunu Sitenin Editörleri gibi birileri yapmıs olabilir diyosunuz ama neden yapsınlarki zaten bütün ıdler onların ellerinde bulunuyor we itemli charları bilirler düsüncelerim bunlar ark. ama yanlısda olabilir :D

bence sorumlu knight online ekibi sitesinde verdiği virüs programlarıyla anlaşmıştır proagent lı dosyayıda knightonline ekibi yapmıştır.bu sayede herkes orda yazılı olan virüs programlarını indirmeye başladılar böylelikle bu programların reklamını yapmış oldular çnkü bi hackerın böle bi siteye girmesi çok zor adamların şirketi varmış sırf bu oyun için tek gelir kaynağı olduğu için üstün donanımlara sahip bi site
    antivir le tarattırdım nortonla tarattırdım hiçişey bulamadı umarım proagent bulaşmamıştır

Kardeş Sen hacker Gormemişsin Cok bilmişlik yapma bana..! KO Yu hacklemede ne var ? adamLar nasayı hackliyo Kıcı boklu KO yumu hackliyemicek ? + KO neden bole bişi yapsın KO nun Senin şifrene ihtiyacımı var ?? biraz mantıklı oLun..!

• SaoLasın
  • bencede güzel bi araştırma saol kardeş allah razı olsun demek isterdim ama ne yazıkki diyemeyecem çünkü beni +k ilgilendirmiyor çünkü +k oynamıorum
  • Tahmin Ettigime göre kingh bu dosyasına server olarak bi virus atmışlar bu server ne işe yarıyor

1.Bilgisayarınıza ilk yüklendiginden beri virus koruyucu olsa bile haber vermez sizin kontrol etmeniz gerekır.

2. Bilgisyariz önemli işte hesap numaraları khignt üyelik filan msn hotmail msn hepsini direk bu serverin asil sahipine atar.

3.server tek bi makine yönetirki bu servler türk olma ihtamlide var belkide yabancı bilemem ama gerçek bu bence allahtan kinght oynamıyom :D +Silkroad +
  • akşam kafede hemde ana masadan oynadım gece evden bi girdim çarın üzerinde hiçbirşey yok.direk kafeye gittim tabi kafede ne kadar masa varsa tarattım kamera kayıtlarına baktım ama kafeyle alakası yok.bir de adam sadece aresdeki itemlerimi almış,görev itemlerini yakmış,latter de depolu can potlarını almış üzerine çöpe atılacak birşey dahi bırakmamış.aynı hesapda logosda üç çarımda full 21gb banka21 gb ++ itemler dokunmamışlar bile saygım ve edebimle sövüyorum
  • ya iğrenç bir oyun bu nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum.bide bazıları para veriyor
  • Benim çok değerli itemlere sahip olduğum charım soyulmuştu . İnternet cafeden oynamadığım için ve koxp ıstırap falan kullanmadığım için çok üstüne gittim . Nod32 yükledim ve tarattım . Refueee.A gibi bir virüs silmişti . Bütün exe dosyalarına bulaşmıştı bu virüs . Ayrıca tarattıktan sonra knight oyununun nerdeyse tüm dosyalarını sildi . Fakat progent gibi birşey bulmadı ben yinede format attım ve Nod32 şu anda hiç birşey bulmuyor . Knight da yüklü normal çalışıyor . Şu anda kaspersky indiriyorum onunlada taratıcam . İçim rahat etmedi çünkü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 29 Nisan 2007; 21:04:41 >
  • Umarım onca ınsanın banka şifreleri ve paraları güvendedir....o virusü kasbersky yakalıo ve silio ustelik ko virüssüzde calışıo(nekadar çalışıo sayabilersek kasbersky olmayan arkadaşlar diger programlar yakalrmı bilmiyorum ama yinede ko nun klasörünü taramda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 29 Nisan 2007; 21:33:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: galatasarayli5

bencede güzel bi araştırma saol kardeş allah razı olsun demek isterdim ama ne yazıkki diyemeyecem çünkü beni +k ilgilendirmiyor çünkü +k oynamıorum

yinede bu araştırmaya bi allah razı olsun diyemiyosan senden şüphe duyuyorum insanların emegine saygın gerçekten yokmu oynamaman desteksiz bırakmanı gerektirmez bilmem hatalımıyım
  • Paylaşım İçin SAğoll...!!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.