Şimdi Ara

### Çokk OnemLi Herkes HeckLenebiLir..! Herkes Baksın ### (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
9.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @lexiS

iyi de K2 ana server a ulaşacak kadar iyi birisi neden böyle bir iş ile ugrassın gider daha ün yapacak şeyler ile ugrasır. Zaten o kadar iyi ise mükemmel bir char a sahip olmuştur veya istedikten sonra olur...

Bence bu yazılımdan kaynaklanan birşey olabilir.Sonuçta bazı anti virüs pro ları bunları yapıyor normal kaynagı belli, temiz olan yazılımları bile bu şekilde tanıyorlar zaten.

Ve bizden önce K2 bunun farkındadır.

Uzun zamandır Kaspersky kullanan biri olarak bu noktada yanılgıları düzeltmek amacıyla söylemek istediğim birkaç şey var.

Kaspersky ın çok titiz bir antivirüs/güvenlik yazılımı olduğu gerçekten doğrudur.Ve de bu konuda en başarılı yazılımdır bence.Peki neden bu kadar başarılı bir yazılım hakkında insanlar "oooo boşver onun dediklerini yahu o herşeye bişey diyo" deyip , programdan aldıkları sonuçları ihmal etme hatasına düşüyorlar?

Kaspersky ın çoğu şeyi güvenlik tehdidi olarak algıladığı doğrudur.Ama bu onun ortaya çıkardığı her tehdidin sanıldığı gibi şunda virüs var bunda virüs var şeklinde olduğu anlamına gelmemektedir. Çok iyi bilinen güvenilir programlarda dahi verdiği uyarılar vardır evet.Ama bu sizin iyiliğiniz içindir ve tamamen seçiminize bağlıdır.
    İsterseniz çok kolay bir şekilde "beni herşeyden huylandırma diğer antivirüsler gibi sadece kokla ve bul" şeklinde talimatta elbette verebilirsiniz.

Şimdi gelelim o çok bilinen programlarda bile verdiği uyarılara.Bunlar genellikle o programın çalışma şeklinin bir virüsün veya zararlı bir yazılımın çalışma şekline çok benzediği ve bu nedenle dikkatli olunması gerektiğini söyleyen uyarılardır veya yine aynı amaçla verilen başka uyarılardır.
    Asla ve asla şu virüsü içermektedir bu trojanı içermektedir gibi bir uyarı değildir bunlar.
    olası yanılgıları engellemek için üst düzey kullanıcıların olaya el atmasını sağlayacak uyarılardır.Banane bunlardan diyorsanız yukarıdada söylediğim gibi bu özelliği kapatma şansınız var ama güvenliğide azaltmış oluyorsunuz tabiki.
    İşte diğer programlardan farkı ve ona buna birşey demesinin sebebi budur Kaspersky ın.

Ama bugün karşılaştığımız durum bundan çok çok uzak arkadaşlar.Kasperskyın açık açık, çok net bir şekilde trojan ismine kadar verdiği böyle bir durumda bile hala "amaaaan o herşeye bişey diyo boşverin" diyor ve bunu gerçekten inanarak söylüyorsanız hiç kusura bakmayın ama ben bu duruma cahil cesareti derim vede endişelenirim.

Çok üzgünüm ama malesef 1472 patchi gerçekten trojan içermekte.
    adı : Trojan-Spy.Win32.ProAgent.21

### Çokk OnemLi Herkes HeckLenebiLir..! Herkes Baksın ###

Bu oyunu oynayan arkadaşlarımdan bu konuda dikkatli olmalarını çok çok rica ediyorum.
    Olan oldu gerçi ama en azından hala bazı şeyleri kurtarma şansınız var.Bu oyunun olduğu bir bilgisayardan banka işlemi kesinlikle yapmayın.

Diğer şifreleriniz içinde Allaha emanet olsunlar demekten başka çarem yok çok üzgünüm. Ama en azından sıranın size gelmemesini umabilirsiniz.

malesef bu talihsiz olayı bende yaşadım ama sevgili TouchSee arkadaşımız sağolsun () bu başlıkta durumu görünce bende tarattım ve sonucu görünce format atıp bütün şifrelerimi resetledim (oyun hariç, o özellik şu an kullanılamıyor (???) ) .Oyunu tekrar yüklemedim.ve bu durum düzelene kadarda yüklemeyi düşünmüyorum.

Peki K2 mi?? Bu kadar ihmalkarlık affedilemez.Bu durum tam bir felaket.
    İşte bence artık gerçekten işleri bitti....

• vay ben böyle işin töbe töbe
  • bunu tam olarak acıklıcak bırı var mı
    eger arkadasın dedıgı dogruysa neden bole bısey e bas vurdular
    o zaman yakında hepımızı soycak lar
  • benimde 77 lvl charım hacklendi bu konuyu okuduktan sonra arkadaşın dediklerini yaptım vede doğru çıktı! bence herkez bu konuda dikkatli olmalı
  • bende birgün adam dediki koxp yollayammi dedi ewt dedim bole site yapmişlar ve o sitede bole hemen koxp üyelik al diye birşey var ona adini şifreni yaziyonnn sonra o yazdigin şey adamin adresine gidiyo
  • Tavsiye İçin sağol ama ben allahtan 1472 de oyunu bırıp 1474 tekrar başlamıştım:) aynı sorun olurmu acaba?
  • Ben kaspersky nin son sürümünü yükledim fakat virüs bulamadı . Fakat ko yu açınca exe dosyasında virüs var diyor . normalde bulmuyor .

Yüklediğim sürüm 6.0 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 30 Nisan 2007; 19:14:01 >
  • ama bu iş tüm playerleri hacklemek için olmayabilir!!
    neden çünkü proagent aslında basit bir program deepfreezeli bilgisayarlara giremiyor pc sinde deepfreeze olan arkadaşlar korkmanıza gerek yok bi ara bu işleri araştırdım ve arktan bana proagent atmasını istedim deepfreezeden dolayı atamadı
  • ÇOK ÜZÜLDÜM YAA OFF ALLAHIM İNŞ. HİÇ BİSEY OLMAZ
  • Aslında amaçları charlarımzıı heckleyip bizi delirtmek a.q
  • Teşekkürler Emeğe Saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehnsucht.tr

quote:

Orjinalden alıntı: @lexiS

iyi de K2 ana server a ulaşacak kadar iyi birisi neden böyle bir iş ile ugrassın gider daha ün yapacak şeyler ile ugrasır. Zaten o kadar iyi ise mükemmel bir char a sahip olmuştur veya istedikten sonra olur...

Bence bu yazılımdan kaynaklanan birşey olabilir.Sonuçta bazı anti virüs pro ları bunları yapıyor normal kaynagı belli, temiz olan yazılımları bile bu şekilde tanıyorlar zaten.

Ve bizden önce K2 bunun farkındadır.

Uzun zamandır Kaspersky kullanan biri olarak bu noktada yanılgıları düzeltmek amacıyla söylemek istediğim birkaç şey var.

Kaspersky ın çok titiz bir antivirüs/güvenlik yazılımı olduğu gerçekten doğrudur.Ve de bu konuda en başarılı yazılımdır bence.Peki neden bu kadar başarılı bir yazılım hakkında insanlar "oooo boşver onun dediklerini yahu o herşeye bişey diyo" deyip , programdan aldıkları sonuçları ihmal etme hatasına düşüyorlar?

Kaspersky ın çoğu şeyi güvenlik tehdidi olarak algıladığı doğrudur.Ama bu onun ortaya çıkardığı her tehdidin sanıldığı gibi şunda virüs var bunda virüs var şeklinde olduğu anlamına gelmemektedir. Çok iyi bilinen güvenilir programlarda dahi verdiği uyarılar vardır evet.Ama bu sizin iyiliğiniz içindir ve tamamen seçiminize bağlıdır.
    İsterseniz çok kolay bir şekilde "beni herşeyden huylandırma diğer antivirüsler gibi sadece kokla ve bul" şeklinde talimatta elbette verebilirsiniz.

Şimdi gelelim o çok bilinen programlarda bile verdiği uyarılara.Bunlar genellikle o programın çalışma şeklinin bir virüsün veya zararlı bir yazılımın çalışma şekline çok benzediği ve bu nedenle dikkatli olunması gerektiğini söyleyen uyarılardır veya yine aynı amaçla verilen başka uyarılardır.
    Asla ve asla şu virüsü içermektedir bu trojanı içermektedir gibi bir uyarı değildir bunlar.
    olası yanılgıları engellemek için üst düzey kullanıcıların olaya el atmasını sağlayacak uyarılardır.Banane bunlardan diyorsanız yukarıdada söylediğim gibi bu özelliği kapatma şansınız var ama güvenliğide azaltmış oluyorsunuz tabiki.
    İşte diğer programlardan farkı ve ona buna birşey demesinin sebebi budur Kaspersky ın.

Ama bugün karşılaştığımız durum bundan çok çok uzak arkadaşlar.Kasperskyın açık açık, çok net bir şekilde trojan ismine kadar verdiği böyle bir durumda bile hala "amaaaan o herşeye bişey diyo boşverin" diyor ve bunu gerçekten inanarak söylüyorsanız hiç kusura bakmayın ama ben bu duruma cahil cesareti derim vede endişelenirim.

Çok üzgünüm ama malesef 1472 patchi gerçekten trojan içermekte.
    adı : Trojan-Spy.Win32.ProAgent.21

### Çokk OnemLi Herkes HeckLenebiLir..! Herkes Baksın ###

Bu oyunu oynayan arkadaşlarımdan bu konuda dikkatli olmalarını çok çok rica ediyorum.
    Olan oldu gerçi ama en azından hala bazı şeyleri kurtarma şansınız var.Bu oyunun olduğu bir bilgisayardan banka işlemi kesinlikle yapmayın.

Diğer şifreleriniz içinde Allaha emanet olsunlar demekten başka çarem yok çok üzgünüm. Ama en azından sıranın size gelmemesini umabilirsiniz.

malesef bu talihsiz olayı bende yaşadım ama sevgili TouchSee arkadaşımız sağolsun () bu başlıkta durumu görünce bende tarattım ve sonucu görünce format atıp bütün şifrelerimi resetledim (oyun hariç, o özellik şu an kullanılamıyor (???) ) .Oyunu tekrar yüklemedim.ve bu durum düzelene kadarda yüklemeyi düşünmüyorum.

Peki K2 mi?? Bu kadar ihmalkarlık affedilemez.Bu durum tam bir felaket.
    İşte bence artık gerçekten işleri bitti....

Sana sonuna kadar katılıyorum ve ben bu oyunun artık bitime yakın oldugunu, son zamanlarındada çocuklara trojen yollayıp, şansına o bilde banka hesaplarına belki girilmiştir umudu taşıdığını düşünüyorum. Son bir vurgun vurup olanlardan biz sorumlu değiliz diyip işin içinden çıkacaklar...

• ko sirketi kendini koruya biliomuki bizim sifrleri korusun 1 kere koxp u kendisi yapmadi oyun daha yeniyken hem kendilerine ek gelir amacli koxp usak i kurdular onu gectik sanal item pazari kurdular item sattilar el altindan flan filam fesmekan 1 playerin etinden sutunden kemiginden bilmem neyinden ne kadar neresinden faydalaniriz die adamlar is yaparsa bu cok normal tabi premiumu sat extra koxp sat power up a tesfik et adami banlamiak icin sebep olsun koxp bidaha char ac bida premium al cache cek koxp al 10 playerin4 u koxp kullanmadimi yalanmi herneyse olay o deil ko sirketi olaylara hakim deil cunku oyun tamamen kendi ellerinde degil koxp dalgasina bu oyun bu hallerde su an koxp un calismasi icin oyun kodlari lazim bi tarafindan uyduramaz hic bi programci kendi elleriyle verdikleri kodlar tabi ama adam kendisi itiraf edio bu oyunun bu kadar buyuyecegini tahmin edemezdik hala da neden bu kadar gelisti anlamis degilim dio teknik kadrolarindan 1 adam (adamligi tartisilir) rus cin ve turk hacklerler koxp siteleri havenfire usko falam filam sitelerini kirdilar yakin zamanda yani hackerleri hacklediler tam curcuna yani ne yapacaklarini sasirmis durumdalar ne kadar insanin bu oyunu oynadigin bilmiom ama cok fazla oldugnu biliom ama ko bitio yani bitmesi gerekiyor ko sirket sahiplerile anlasmali hackerleri aralarinda anlasip gidiolardi simdi onlarda hacklendi patch cikarsalar ne olcak acik kodlar var adamlarda 1 saatini alir patch in 1 anlamiyok bence ve su var 1 oyun para vermissen yada baska bir program uygulamasina start dersin login olursun bu kadar basittir dimi sitelerinde bile aciklama yapmazmi oyuna girebilmek icin yok proxy ler yok sockschain ler profixerler bilim adami gibi oldu millet bole bise varmi yaw zaten bugun bi yazida okudum yeni 1 oyunun calismasi icerisindelermis ko dan baska daha cok onunla mesgullermis eger bu dusunduklerim dogruysa ki ole gorunuyo mevcut oyuncu kitlesini birakirmi adam yeni oyun yazdirirmi daha dogrusu parayi kim istemez resmen para yagiyor adamlara yani ben bole dusunuyom biraz karisik oldu yaziklarim :)) ama bu sinirle ne yazdigimi bende bilimom saygilar

• afedersiniz arkadaslar yapanların taa burda ben ................
  • herkezin çok dikkatlı olması lazım beyler umursamamazlıktan gelmemeli
  • Gerzek knightonline programcıları çok kötüler ya virüs olduğundan değil kötü programlama yaptıkları için ya da antivirüsler güncelleme oluyor ya olurken günccelemesinde şu şunlar virüs diyor o yüzden biz de tarattığımızda virüs buluyorlar.Yoksa ilk çıktığında virüs yoktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: riddick31

Gerzek knightonline programcıları çok kötüler ya virüs olduğundan değil kötü programlama yaptıkları için ya da antivirüsler güncelleme oluyor ya olurken günccelemesinde şu şunlar virüs diyor o yüzden biz de tarattığımızda virüs buluyorlar.Yoksa ilk çıktığında virüs yoktu.

İlk çıktığında virüs yoktu evet.Daha sonra hackerlar ekledi.
  • Ben indirdim hiç bir sorun Yok...Korkulacak hiç bir şey yok
  • cok saol ya patosda carım soyuldu 3 gün once gold pre vardı kimse gizli soruyu şifreyi bilmiyodu bundan olabilirmi acaba
  • kanky eger öyle bişi varsa biz bu charları bosuna kasıyoruz sonuçta soyulacak... :(
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.