Öncelikle herkese merhabalar sevgili arkadaşlar. Yardım edeceğinizi umduğum bir konuyu açıyorum. Yanlış yere konu açmışsam kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim. Benim sorunum şu interneti ortaklaşa kullanmak istiyoruz evler arasi mesafe an az 500m civarı 3 kişi kullanacağız. İnterneti olan arkadaş tam evlerin ortasına diğer arkadaşlar ise kablosuz internet kullanmayı planlıyoruz. Bunun için ne almak lazım ne gerek önerileriniz muhakkak olacaktır yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim....
1. ev-----500mt mesafe 2.ev burda internet olacak. -------3. ev 500m mesafe
ttnet abonelik almak lazim bi tane kablosuz modem yada router ( net olan ewden) kisi basida yuksek kapasiteli alici bu kadar. 500 m uzun bi mesafe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ttnet abonelik tam ortadaki evde olacak hocam yani ne gerekiyor ne alınması lazım onları bilmiyorum. Bu konularda biraz cahilim
ortak internet kullanımı pek iyi değil ayrıca 500 metre baya uzak sen en iyisi kendine internet al
Hocam 500 mt nedir bizim yan odadan internet çekmiyor size direk çanak anten lazım
500 metre çok uzak bir mesafe ayrıca muhtemelen akk olacağı için 3 mbit interneti 3 kişi kullanmak çokta iyi bir durum olmaz bence 2 kişi kullanmanız daha hayırlı.
3 kişi fazla bir rakam bence sorunlarda olabilir bu mesafeler arasında,ben 2 kişiyle kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım ama fazlasıda hız düşüklüğü ve kopmalar yapabilir
Arkadaşlar biraz önce tam mesafe ölçtüm 250m mesafeler. Ayrıca kota, ttnet aboneliği, vs vs vs onları zaten biliyorum ciddi ve çözüm getirici yorumlar varsa çok makbule geçecek. - (Soru) Bilgisayarımın power tuşu çalışmıyor - (Cevap) format at düzelir
Yukardaki komik diyalog gibi oluyor verdiğiniz öneriler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme