Arkadaşlar gerekse üst konuda gerekse diğer konularda istediğim sonucu alamadım bir türlü..O yüzden bu konuyu açmaya karar verdim..
Cold bow bir build kasmayı düşünüyorum..100 PACHEON/100 COLD/100 FİRE İmbue olarak cold u seçtim.
Kıyafet olarak kimisi protector demiş kimisi garment demiş..
Fire da mag.def. veren bi skill mevcut. Ben buna binayen garment giymeyi düşünüyodum fakat hala karar veremedim..Önerileriniz nedir??
Teşekkürler..
pro giyersen wizard a dayanamassın hem görünüş olarak hem savunma olarak garment dir ama blueleri çok iyi olması lazım :) bide ringler
Damage bakımından zayıf olacağını okudum bi kaç yerde gerçekten çok fark ediyor mu?
Cold imbue bir işe yaramaz gibime geliyor. Eğer 110levele yönelik düşündüysen ona bir şey diyemem tabi ki.
Diğer str karakterlere karşı üstünlük sağlarsın. Fakat @_pasive_'in dediği gibi protector giyersen int charlara karşı dezavantajın olur. Eğer coldu dondurma için kullanacaksan( Zaten başka amaçla kullanılmaz.) fire'la birlikte kullanmanı tavsiye ederim. Yani çift imbue yap.
cold imbue en az damage veren imbue dir. canavarlarda özellikle party ile cok ii şeyler yaparsın ama pvpde bi wizard alırsın pill diye takıalrdaki cold resist vs vs şeyler var .
Vs de oldukça iyi olduğunu okudum bu konudaki yorumunuz nedir??
Pacheon / Fire / Cold güzelde imblue olarak fire seçmeni öneririm..