Şimdi Ara

com.android.phone hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony Xperia Z kullanıyorum gece telefon arkadaşımdaydı oyun oynarken şarjı bitmiş kapanmış sonra şarja takmış kapalı konumda şarj oluyordu sabah telefonu açtığımda hiç bir işlem yapmadan com.android.phone hatası alıyorum ve ana ekran gelmiyor siyah ekran da kalıyor telefon arka planda çalışıyor mesaj geliyor facebook bildirimlerini görebiliyorum ama onun dışında işlem yapamıyorum sorunun çözümü nedir ? yardımlarınız bekliyorum

orjinal rom yüklü root yok

• xploder kullanıcısına yanıt
    Recovery den wipe yaparak cihazınızı sıfırlayabilir ve büyük bir ihtimalle bu sorunu çözebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xploder

Merhaba

Sony Xperia Z kullanıyorum gece telefon arkadaşımdaydı oyun oynarken şarjı bitmiş kapanmış sonra şarja takmış kapalı konumda şarj oluyordu sabah telefonu açtığımda hiç bir işlem yapmadan com.android.phone hatası alıyorum ve ana ekran gelmiyor siyah ekran da kalıyor telefon arka planda çalışıyor mesaj geliyor facebook bildirimlerini görebiliyorum ama onun dışında işlem yapamıyorum sorunun çözümü nedir ? yardımlarınız bekliyorum

ayarlardan uygulamalar tüm uygulamalar phone dosyasının verileri temizle sorun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

Merhaba

ayarlardan uygulamalar tüm uygulamalar phone dosyasının verileri temizle sorun kalmaz

Konuyu açan arkadaş cihazın ayarlarına giremiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

Merhaba

Konuyu açan arkadaş cihazın ayarlarına giremiyor.

youmlarınız için teşekkür ederim sorunu tamamen çözemesemde geçici olarak çözdüm launcher çalışmadığı için launcher yükleyerek yapmayı denedim bluetooth ile dosya gönderip bildirim çubuğundan yükleyip yine bildirim çubuğundan yüklenen launcherı çalıştırdım diğer launcheri kullanmaya başladıktan sonra contact+ ı kaldırdım varsayılan telefon uygulamasını sıfırladım ama default launcher e geçince aynı hatayla karşılaştım güncelleme bekleyeceğim x5 te rom olaylarına çok girmiştim ama bu telefona rom atmayı düşünmüyorum o yüzden güncelleme bekleyeceğim tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Drive dan iOS a WhatsApp
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.