abiler lütfen benm gibi bilgisayar konusunda sadece oyun oynamakla tecrubeli dangalaklara format nasıl atılır aptala ogretir gibi ...işte dos nasıl calıştırılır format kodları nelerdir...şeklinde anlatırsanız adım adım cok müteşekkir olurum. koca internette bulamadım.
benm sorunum. bilgisayarı servise yolladım(laptop) linux yüklü geldi. sonra evde bi xp buldum kur yazıyodu tukladım izledim. neyse kuruldu filan. fakat anakartın üzerindeki digital optic ses kartı service pack 1 istiyo.benm yüklediimn cdde yok. sonra internet kafenin birinden sp2li windows aldım. adam bana sp2 calısması için .format atmnam gerektiğini söyledi.
ama format nasl atılır kodları nedir.nereye yazılır bu kodlar hiç bir bilgim yok. win 98 de baslangıç disketi filan gibi şeyler vardı ama bunda disketsürücü yok.
yardım edin şu acemiye...
xp format atmak istersen çoook kolay xp kurulumu yaparken seçili bölümü sil biçimlendir var biçimlendirme yaparsan pc in formatlanmış olur bukadar kolay başkada birşeye gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: ozgsata
xp format atmak istersen çoook kolay xp kurulumu yaparken seçili bölümü sil biçimlendir var biçimlendirme yaparsan pc in formatlanmış olur bukadar kolay başkada birşeye gerek yok
Arkadaşın dediği gibi.Kodlarla falan kafayı yorma
Kodları bırak bi kenara,biçimlendirmen yeterli
Kendinize ya da bilgisayar bilmeyenlere neden dangalak ve aptal diyorsunuz?
"çömez" bu kelime gerçektente kötü bür kelime. insan format atmayı bilmiyor die çömezmi oluo yani gerçektne anlamsız b,r başlık