Şimdi Ara

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
26.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi tiberiumlar yeni eklentimi yoksa varmıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nero^

oyun cikmis

7.54 G
     Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI)

7.42

• eski oyun olmadan çalışırmı bu ekpaket falan boşuna indirmiyim şimdi bi dünya part var
  • hafta sonu kadıkoyde işi olan varmı.
    yada eminönü.

7.42 çok benim için bende T. Wars var.
    oyun için 1.ye ihtiyaç var haberiniz olsun.
    bende 2. si yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Mavi tiberiumlar yeni eklentimi yoksa varmıydı

Maviler, ana C&C serisinin ikinci oyunu olan Tiberian Sun'dan beri mevcut. Tiberian Sun'da olduğu kesin, 95'teki ilk oyundaki durumu ise tam hatırlayamıyorum. Yoktu gibi kalmış aklımda, ama emin olamam.

quote:

Beyler bu yıllar önce oynadığımız Command & Conquer ve Zero Hour ek paketinin yeni oyunu mu ? Yoksa Tiberium Wars'ın mı ? Yoksa Red Alert in mi ?

Çok eskiden sormuşsunuz, yine de, cevaplayayım:

Tiberium Wars'ın eklentisidir.

C&C serileri, üçe ayrılıyor (aslında, iki desek de olur. Generals ayrı bir şey):

Tiberium Savaşları serisi
    Soğuk[Sıcak] Savaş, başka deyişle Red Alert serisi (tiberium ile bağlantılı, konusu.)
    Generals

Ana seri, tiberium savaşlarını konu alıyor. Bu serinin ve C&C'nin ilk oyunu, 1995'te çıkan Tiberian Dawn'dır (Tiberium Dawn, olarak da geçer.)

Aslına bakılırsa, bildiğimiz pek çok birim de bu ilk oyunda mevcuttur: Obelisk of Light, Mammoth Tank, Stealth Tank, Flame Tank(Yunanistan görevini unutmak zor), Orca (roket atan), Medium Tank, Light Tank, Artillery(GDI görevlerinde can sıkar), APC, Attack Bike, Buggy, Commando, Cannon, flamethrower, bomba fırlatan GDI askerleri, Rocket Soldier vs. (isimlerin bir kısmını salladım. Hepsinin ilk hâlini hatırlamıyorum.)

Bu oyuna, Covert Operations isimli bir eklenti çıkmıştır, 1996'da. Sole Survivor'dan da bahsedilebilir.

Bu ilk oyun, özellikle görevleriyle iyidir. GDI görevlerinde, bizi uzun süre dandik Watch Tower'e bırakır, araçlara karşı savunma, henüz onarılamayan Medium Tank'a (o zaman M1A1 miydi ismi?) düşer. Roket atan savunma kulesinin ilk çıktığı zamanki sevincimi anlatamam.

Eskiden iyiydi. Alıştıra alıştıra sunarlardı yeni birimleri. Tiberum Wars'da ise, daha en başlarda Mammoth kullanıyoruz, suyu çıkıyor işin.

Red Alert 1, 1996 yılında gelmiştir. Onun da Counterstrike ve Aftermath isimli iki eklentisi çıkmıştır, 1997'de.

Tiberium serisinin ikinci oyunu Tiberian Sun, 1999'da geldi. Ortamın daha bir "teknolojik, gelecek vari" gözüktüğü bir oyun oldu, fazla da tutulmadı. Starcraft özentisi, onun yaptığını yapmaktan da çok uzak, strateji yoksunu oyun, diyenler oldu.

Bu oyunun da, CABAL'ı konu alan FireStorm isimli bir eklentisi mevcut. Bazı kişilerin üçüncü oyunla (TW ile) geldiğini sandığı Juggernaut birimi, ilk kez bu eklentiyle gelmişti. Yalnız, o hâli biraz "takozdu", diyebilirim. Sadece yere kenetlenince atış yapabilen, mermileri "artillery" mantığıyla fırlatan, düşman birimlerine karşı, özellikle araçlara karşı etkisiz bir birimdi. Şimdiki (TW) hâli bayağı iyi sayılır.

Daha sonra, 2000 yılında, Red Alert serisinin ikincisi Red Alert 2, 2001'de de onun eklentisi Yuri's Revenge çıktı.

2002 başındaysa, Tiberum serisinin bir üyesi olan Renegade çıktı. Strateji olmadığı için, seriye doğrudan dahil etmemekte fayda var. O nedenle, üçüncü oyun demiyoruz.

2003, Generals ve eklentisi Zero Hour'un geldiği yıl. C&C üyesi demek, pek doğru olmaz, ama gerek ismi, gerekse eskiyi hatırlatan bazı birimleri C&C'yi belirtiyor. Yapacak bir şey yok.

En son ise, malûmunuz, Tiberium'un üçüncü oyunu Tiberium Wars piyasaya çıkmış bulunuyor, 2007 başlarında.

Bunları yazdım, çünkü karıştıranlar oluyor. Tiberian Sun'u ilk oyun sananlar var, örneğin.

quote:

wolverine ve titan geliyor....

Bu bilgi hâlâ geçerli mi? Daha doğrusu, oyun çıktığına göre, var mı içinde?

Titan, Tiberian Sun'da, Medium Tank yerine gelmişti. Tipi sebebiyle pek de beğenilmemişti.

Wolverine de, benzer şekilde. Eğer Kane's Wrath içinde mevcutlarsa, bu birimlerin konumu nedir?

7,42 GB ne yahu? Gene video mu kastırmışlar? Tabii, 50 karelik kaliteli videolar güzel de, bu videoların çarpışma - çatışma görüntülerine ve daha çok "farklı mekâna" da ağırlık vermesini dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Mart 2008; 2:25:02 >

• 7.54 GB başladım çekmeye
  • GÜZEL OYUN
  •  Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI)

birkac ss

buda video

http://www.zazz.bg/play:8a66cfc9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 21 Mart 2008; 8:10:02 >

• oynayanlardan bilgi alalım arkadaşlar
  • sen oynadin mi oyunu

Bluedevil86
  • allaaaah pazar günü direk aliyorum (çiktimi gerçekten??) çiktiysa yeni hero birimlerini deneyen oldumu ??(nod un altarının şekli deişmiş gördüm resimde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 21 Mart 2008; 14:59:23 >
  • kane öldürüyoruz adam bisekilde yine karşımıza cıkıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nero^

sen oynadin mi oyunu

Bluedevil86

ss oyundan iste 3 saate patladi bana ! oyun iyi . 3-4 yeni guruplar var birde her takimin 2-3 yeni yapilari var ...
  • bende oynuyorum gayet güzel sürükleyici 2 gün önce indirdim bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewye

eski oyun olmadan çalışırmı bu ekpaket falan boşuna indirmiyim şimdi bi dünya part var

evet,ben de bu soruya yanıt arıyorum..
  • Ya CC3 bulamadım kane's wrath mevcut fakat ek paketmiş . CC3'ü çekiyorumda bayağı sürer o da

Kane ile çok farkı var mı tiberium warsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 21 Mart 2008; 23:51:26 >
  • Tiberium Wars'ın üzerine yükleniyor, tek başına çalışmaz.
  • çift katman bizi borca sokuyor yahu. neden 2xdvd5 yapmazlarki. illaki full-ripinin çıkmasını bekleyeceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

çift katman bizi borca sokuyor yahu. neden 2xdvd5 yapmazlarki. illaki full-ripinin çıkmasını bekleyeceğiz.
    2 dvd'ye bölme yöntemi mutlaka çıkar, sen hiç merak etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

çift katman bizi borca sokuyor yahu. neden 2xdvd5 yapmazlarki. illaki full-ripinin çıkmasını bekleyeceğiz.
    2 dvd'ye bölme yöntemi mutlaka çıkar, sen hiç merak etme.

haklısın ama çok geç çıkıyor ve bazı yöntemlerde çalışmıyor. adam gibi tek çalışanı (benim bulduğum) gears of war dı. onun dışında hazır 2 ye bölünmüş şekilde ve çalışır vaziyette olarak upload edilmesi bekleyip indereceğiz artık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.