Şimdi Ara

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
26.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynamadım daha hayal kırıklığı yaşayan oldumu bu oyunu yükleyince?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

Oynamadım daha hayal kırıklığı yaşayan oldumu bu oyunu yükleyince?

Tiberiums War' a yeni üniteler eklenmiş baska bir değişiklik bulunmuyor.

Kampanyalar her C&C oyununda ki gibi yinei zevkliydi, yaklaşık 6-7 saatte bitiyor. Oyunun sonu yine acık bırakılmış 2. ek paket çıkacaktır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yarın elimde tüm ünitelerim yeni gelen şeylerin resmini koyup hepsinden bahsedicem merak etmeyin
  • Hayli uzun sürecek, anlaşılan.

Kolay gelsin.
  • hala 30 fps limiti var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

hala 30 fps limiti var mı??

Buyuk bir ihtimalle vardir ama sanirim RA3 de 30fps limiti olmayacak ve dx10 destekli olacak.
  • 30 kare sınırı aynen devam ediyor, fakat kaldırılıp kaldırılamadığına bakmadım.

30 kare sınırından niye bu kadar çok rahatsız oluyorsunuz? Bence gayet iyi.

Çünkü, oyunun bir hızlanıp bir yavaşlaması durumunu önlüyor.
  • oynamaya başladım bende gene 3 klan 3 klanında 2 şer alt klanları var değişik özellikte yeni alet edevatlarda eklenmiş birazdaha düzgün geldi öncekine göre netten oynabilirmiyiz acaba hımachi falan kurup
  • Resmi avrupa cikisi ayin 28 i.Ayrica original olarak TR ye limited edition gelmeyecekmis bilginiz olsun.Ama original Kane Wrath dada RA3 BETA KEY olacakmis.
  • arkadaslar benim anlamadığım oyunun mantığı hakkında şimdi ben C&C3 de kane ne CDI olarak vurdum kafasına şimdi ne oldu biz niye mecburen kane oluyoruz kendi içlerinde savaştıklarını anladım fakat tam olarak konusmaları falan anlayabilen bi arakdas varsa yazarsa sevinirim. teşekkürler..
  • Oyunun TW olmadan çalışmasını sağlayan bir yöntem var, Sözlük'te:

"1. install the expansion "command and conquer 3 - kane's wrath"

i am assumimg you have installed to the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\"
    if you installed the expansion to a different directory, replace any references to "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" and "c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\" with your correct installation directory.

2. in the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\expansion\retail exe\1.0
    ", make a copy of the file cnc3ep1.dat and then rename the copy to cnc3game.dat.

3. in the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\", make a copy of the file cnc3ep1.exe and then rename the copy to cnc3.exe

4. create the following registry information with a text editor and merge the information in to your registry:

windows registry editor version 5.00

[hkey_current_user\software\electronic arts\electronic arts\command and conquer 3]
    "installpath"="c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\"

Dosya isimlerini değiştirip, kayıt defterinden ayarlayarak bunu sağlıyormuşuz.

Yalnız, eklentiyi kurabilmek için TW gerekmiyor mu?

Gerekmiyorsa, eklenti için oyunun kendisini yüklemek sıkıntısına girmek gerekmeyecek, demektir. Tabii, yamalar gelince üstteki yöntem ne olur, bilmiyorum.

• elinde bu eklentinin traineri olan varmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Oyunun TW olmadan çalışmasını sağlayan bir yöntem var, Sözlük'te:

"1. install the expansion "command and conquer 3 - kane's wrath"

i am assumimg you have installed to the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\"
    if you installed the expansion to a different directory, replace any references to "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" and "c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\" with your correct installation directory.

2. in the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\expansion\retail exe\1.0
    ", make a copy of the file cnc3ep1.dat and then rename the copy to cnc3game.dat.

3. in the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\", make a copy of the file cnc3ep1.exe and then rename the copy to cnc3.exe

4. create the following registry information with a text editor and merge the information in to your registry:

windows registry editor version 5.00

[hkey_current_user\software\electronic arts\electronic arts\command and conquer 3]
    "installpath"="c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\"

Dosya isimlerini değiştirip, kayıt defterinden ayarlayarak bunu sağlıyormuşuz.

Yalnız, eklentiyi kurabilmek için TW gerekmiyor mu?

Gerekmiyorsa, eklenti için oyunun kendisini yüklemek sıkıntısına girmek gerekmeyecek, demektir. Tabii, yamalar gelince üstteki yöntem ne olur, bilmiyorum.

yav evet şunu yapınca oluyomuşta biri şunu türkçe açıklayıverse bir zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Mart 2008; 12:53:24 >

• yaw nasıl ek paket bu?ben de tiberium wars yüklü değil ama çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vkronik

arkadaslar benim anlamadığım oyunun mantığı hakkında şimdi ben C&C3 de kane ne CDI olarak vurdum kafasına şimdi ne oldu

Ana oyunda Kane'in kafasına vurmakla neyi kastettin? GDI'ın temple prime a attığı bombayı kastediyorsan o zaten Kane tarafından hazırlanmış bir tuzaktı, tapınağa saldırıldığında Kane orda bile değildi, aptal Boyle'un sayesinde atılan bomba temple prime ın altındaki sıvı tiberyumla etkileşince zincirleme bir reaksiyon başlatıp felaket boyutunda bir patlamaya sebep oldu ve buda tam Kane'in istediği şeydi çünki bu patlama ziyaretçilerin (scrin) ilgisini çekip dünyamıza bi sefer düzenlemesine neden oldu...

quote:

biz niye mecburen kane oluyoruz

Şimdi öncelikle şöyle söyleyeyim biz Kane falan olmuyoruz LEGION oluyoruz, LEGION ise; ikinci tiberyum savaşında aktif rol oynamış olan dönek CABAL'ın yerine konmuş bi yapay zekadır vede bizim yönettiğimiz karakterdir (her ne kadar karakter kelimesi bu duruma uymasada ), hatta LEGION'a CABAL'ın upgrade olmuş halide diyebiliriz.
    Esas konuya dönelim; mecburen diye bir şey yokki ana oyunda üçüncü tiberyum savaşının gidişatını üç farklı taraftanda izliyoruz diye ek paketinde de durumun böyle olmasını bekleyemeyiz, ekspansiyonunda NOD tarafındaki olaylara ışık tutulmuş ki esas can alıcı noktada hep NOD tarafında zaten, GDI yada SCRIN bu kadar heyecanlı geçmez senaryo açısından benim fikrime göre, ama bu demek değildirki diğer fraksiyonları konu alan ikinci hatta üçüncü ek paketler çıkmayacak, umarım çıkarda C&C 3 evreninin derinliklerine bi daha bi daha dalabiliriz

quote:

kendi içlerinde savaştıklarını anladım fakat tam olarak konusmaları falan anlayabilen bi arakdas varsa yazarsa sevinirim.

aslında bir iç savaş yok, olay tamamen Alexa'nın yapay zekâya karşı saplantısı (ki bu saplantı yersiz değil, Alexa'nın anne ve babasının ölümünden CABAL sorumlu) sebebiyle Kane'e ihanetinden ibaret, tabi bu arada haliye NOD kanı dökülüyor ama iç savaş raddesine gelecek bir şey değil, tek üzüntüm Qilian Katar'ın harcanması yazık oldu taklaya getirdi onu Alexa ha birde üçüncü tiberyum savaşı öncesindeki dağılan kuvvetleri birleştirme olayı varda o mevzuyu ben Marcion'u evcilleştirme operasyonu olarak görüyorum sadece, evcilleştirme sürecinde güç kullanılması gayet normal birşey iç savaş diyemeyiz buna değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 28 Mart 2008; 22:02:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sezka44

öteki gibi dolu börtü böcük var ne olduğu belli olmayan ettiler güzelim genarals zeronun icine

Bu oyunun Zero ile ne alâkası var? Her sakallıyı dedemiz, her C&C'ı Zero Hour sanmayalım. Bu oyun farklı o oyun farklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 28 Mart 2008; 20:22:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: sezka44

öteki gibi dolu börtü böcük var ne olduğu belli olmayan ettiler güzelim genarals zeronun icine

Bu oyunun Zero ile ne alâkası var? Her sakallıyı dedemiz, her C&C'ı Zero Hour sanmayalım. Bu oyun farklı o oyun farklı...

• quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

arkadaslar benim anlamadığım oyunun mantığı hakkında şimdi ben C&C3 de kane ne CDI olarak vurdum kafasına şimdi ne oldu

Ana oyunda Kane'in kafasına vurmakla neyi kastettin? GDI'ın temple prime a attığı bombayı kastediyorsan o zaten Kane tarafından hazırlanmış bir tuzaktı, tapınağa saldırıldığında Kane orda bile değildi, aptal Boyle'un sayesinde atılan bomba temple prime ın altındaki sıvı tiberyumla etkileşince zincirleme bir reaksiyon başlatıp felaket boyutunda bir patlamaya sebep oldu ve buda tam Kane'in istediği şeydi çünki bu patlama ziyaretçilerin (scrin) ilgisini çekip dünyamıza bi sefer düzenlemesine neden oldu...

quote:

biz niye mecburen kane oluyoruz

Şimdi öncelikle şöyle söyleyeyim biz Kane falan olmuyoruz LEGION oluyoruz, LEGION ise; ikinci tiberyum savaşında aktif rol oynamış olan dönek CABAL'ın yerine konmuş bi yapay zekadır vede bizim yönettiğimiz karakterdir (her ne kadar karakter kelimesi bu duruma uymasada ), hatta LEGION'a CABAL'ın upgrade olmuş halide diyebiliriz.
    Esas konuya dönelim; mecburen diye bir şey yokki ana oyunda üçüncü tiberyum savaşının gidişatını üç farklı taraftanda izliyoruz diye ek paketinde de durumun böyle olmasını bekleyemeyiz, ekspansiyonunda NOD tarafındaki olaylara ışık tutulmuş ki esas can alıcı noktada hep NOD tarafında zaten, GDI yada SCRIN bu kadar heyecanlı geçmez senaryo açısından benim fikrime göre, ama bu demek değildirki diğer fraksiyonları konu alan ikinci hatta üçüncü ek paketler çıkmayacak, umarım çıkarda C&C 3 evreninin derinliklerine bi daha bi daha dalabiliriz

quote:

kendi içlerinde savaştıklarını anladım fakat tam olarak konusmaları falan anlayabilen bi arakdas varsa yazarsa sevinirim.

aslında bir iç savaş yok, olay tamamen Alexa'nın yapay zekâya karşı saplantısı (ki bu saplantı yersiz değil, Alexa'nın anne ve babasının ölümünden CABAL sorumlu) sebebiyle Kane'e ihanetinden ibaret, tabi bu arada haliye NOD kanı dökülüyor ama iç savaş raddesine gelecek bir şey değil, tek üzüntüm Qilian Katar'ın harcanması yazık oldu taklaya getirdi onu Alexa ha birde üçüncü tiberyum savaşı öncesindeki dağılan kuvvetleri birleştirme olayı varda o mevzuyu ben Marcion'u evcilleştirme operasyonu olarak görüyorum sadece, evcilleştirme sürecinde güç kullanılması gayet normal birşey iç savaş diyemeyiz buna değil mi

Cok guzel bir aciklama olmus ingilizce bilmenin faydalari.

Butun C&C lerin hikayesinin Turkce yazdigi bir kaynak varmi bilen varsa link atsin lutfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Cok guzel bir aciklama olmus ingilizce bilmenin faydalari.

aslında ben çok üstünkörü geçtim, sadece c&c 3 ve ek paketindeki hadiseleri açıklamak bile bayaa sürer, adamlar senaryo konusunda kasmışlar helal olsun bir de dikkat ettinizmi SCRIN'e gelen mechapede adı verilmiş kırkayak çakması mahlûkat pek bir acaip olmuş gövdesine yaptığımız her upgrade bir vagon ekliyor, toplamda 8 tane ekliyoruz ama benim gibi dengeli bişi olsun yaw derseniz pek matah olmuyor, tek bir olaya odaklanıp onu geliştirin, eksik yanları için başka bir ünite kurun nasıl olsa 1400$ lık bir ünite çok pahalı değil yane tüm vagonlarını anti vehicle yaptığımda tripod dan daha sağlam damaj vermeye başladı...

• Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: cnc3ep1.dat

oyuna başladıktan sonra 2.üniteyi diktikten sonra böyle bir hata alıyorum ve oyundan atıyor.TW sı oynuyorum,bir sorun olmadı şimdiye kadar.

Nedeni ne olabilir acaba.(notebook da oynuyorum,ekran kartı yeterli olmayabilir mi?)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.