Şimdi Ara

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
26.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: devilcnr

Oynamadım daha hayal kırıklığı yaşayan oldumu bu oyunu yükleyince?

Ben şahsen tiberium wars ta büyük bir hayal kırıklığı yaşadım üstelik heycanla gidip orjinalini almıştım. bu eklentiyi de bi deneyelim bakalım nasıl bişey yapmışlar.
  • yevaud kardeşim açıklaman için çok çok teşekkür ederim bilerek oynayınca daha bi ayrı zevk alıyor insan. çok teşekkürler..
  • expansion diil ve bir tek bunu kurup oynayabiliriz yani dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: disorderpunk

expansion diil ve bir tek bunu kurup oynayabiliriz yani dimi?

normalde ek paket ve çalıştırmak istediğimizde ana oyunu istiyor fakat bazı zeki arkadaşlar yukarda anlatılan yöntemi bulup tek başına çalıştırmayı başarmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Oyunun TW olmadan çalışmasını sağlayan bir yöntem var, Sözlük'te:

"1. install the expansion "command and conquer 3 - kane's wrath"

i am assumimg you have installed to the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\"
    if you installed the expansion to a different directory, replace any references to "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" and "c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\" with your correct installation directory.

2. in the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\expansion\retail exe\1.0
    ", make a copy of the file cnc3ep1.dat and then rename the copy to cnc3game.dat.

3. in the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\", make a copy of the file cnc3ep1.exe and then rename the copy to cnc3.exe

4. create the following registry information with a text editor and merge the information in to your registry:

windows registry editor version 5.00

[hkey_current_user\software\electronic arts\electronic arts\command and conquer 3]
    "installpath"="c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\"

Dosya isimlerini değiştirip, kayıt defterinden ayarlayarak bunu sağlıyormuşuz.

Yalnız, eklentiyi kurabilmek için TW gerekmiyor mu?

Gerekmiyorsa, eklenti için oyunun kendisini yüklemek sıkıntısına girmek gerekmeyecek, demektir. Tabii, yamalar gelince üstteki yöntem ne olur, bilmiyorum.

yav evet şunu yapınca oluyomuşta biri şunu türkçe açıklayıverse bir zahmet

• arkadaşlar ben yukuyorum hep hata veriyor bana yardımcı olabilecek varsa diyarlife@diyarlife.com bekliyorum lütfen
  • Ps3 e kendimi okadar kaptırdımki en sevdigim strateji oyununun ek paketinin çıktıgını unutmuşum
  • Online oynamak isteyen varmı? Hamachiden gelsin arkadaşlar....

Ağ adı =CC3_Silverdream
    ağ şifresi =123
  • 8 yada 9. bölümdeyim, önce ufak bir üs verdi GDI base'i yok edildikten sonra üniteleri bilgisayar kontrol etmeye başladı. Sonra bana Commando ve Saboteur verdi. Benden Temple Prime'ın bulunduğu yerde bir yeri ele geçirmemi istedi. Fakat ne olduysa dost Nod'lar Temple Prime'a saldırmayı kestiler. Paraları ve binaları yerinde duruyor. Oyun başında deli gibi ünite basıp yollayan bilgisayar tam ben Commandom ile Temple Prime'ın oraya geldiğimde saldırıyı kestiler. Deli olmak işten değil, Obelisk'ler sağolsun Saboteur'u içeri sokamıyorum. Dost Nod'lar saldırırken içeri dalmam gerekiyor sanırım ama saldırıyı kesince öylecene kaldım. Script hatası mı oldu sizce yoksa o bölümde başka birşey mi yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

8 yada 9. bölümdeyim, önce ufak bir üs verdi GDI base'i yok edildikten sonra üniteleri bilgisayar kontrol etmeye başladı. Sonra bana Commando ve Saboteur verdi. Benden Temple Prime'ın bulunduğu yerde bir yeri ele geçirmemi istedi. Fakat ne olduysa dost Nod'lar Temple Prime'a saldırmayı kestiler. Paraları ve binaları yerinde duruyor. Oyun başında deli gibi ünite basıp yollayan bilgisayar tam ben Commandom ile Temple Prime'ın oraya geldiğimde saldırıyı kestiler. Deli olmak işten değil, Obelisk'ler sağolsun Saboteur'u içeri sokamıyorum. Dost Nod'lar saldırırken içeri dalmam gerekiyor sanırım ama saldırıyı kesince öylecene kaldım. Script hatası mı oldu sizce yoksa o bölümde başka birşey mi yapmam gerekiyor?

Kendi oyunumu anlatayım...

Haritanın en sağından Tanya!!!:) ile devam edip dışarıdaki elektirik santrallerini patlattım... O kesimdeki obeliskler (enerji yetmezliğinden) iptal olunca görevi tamamladım.

• Merlinin Kazanı video incelemesi yapmış

ilgili sayfa burada

http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=2768

• bende bitirdim oyunu sonunda kane eline bir tane küre aldı oynuyup duruyordu neyse saka bi yane hard da oynamıstım baya bi uzun sürdü. @Yevaud dostum bi ara uğrarsan kane o küreyi ne için kullanacağını ne işe yaradığını birde o sarışın hatun kendi kendini mi vuruyor bunları bir anlatı verirsen sevinirim. İngilizce kursuna başladık da o kadar hızlı konusunca anlamıyorum şimdiden teşekkürler..
  • Süper oyun yaw Hele ki yeni birimler süper olmuş.İyi iş başarmış bu sefer c&c
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1makarna1

Kendi oyunumu anlatayım...

Haritanın en sağından Tanya!!!:) ile devam edip dışarıdaki elektirik santrallerini patlattım... O kesimdeki obeliskler (enerji yetmezliğinden) iptal olunca görevi tamamladım.

Commando ile onları zaten patlattım ama obeliskler hala çalışıyordu. Sanırım bir bug'a denk geldim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

Commando ile onları zaten patlattım ama obeliskler hala çalışıyordu. Sanırım bir bug'a denk geldim.

yalnız iki farklı yerde santraller var tek bi yerde değil ona dikkat ettinmi? eğer hepsini patlattığın halde obeliskler aktifse bug a denk gelmişsin...
  • Evet her 2 taraftada 3'er tane Power Plant var. Hepsini uçurdum ama Obeliskler yine aktif.
  • bunu yüklemek için önce tiberium wars' ı mı yüklemek zorunda'yız yoksa Kane's Wrath başlı başında başka bi olay mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeaN_ConstantinE

bunu yüklemek için önce tiberium wars' ı mı yüklemek zorunda'yız yoksa Kane's Wrath başlı başında başka bi olay mı

ah be bilader daha bu sayfada benzeri bir soru soruldu, bu kadar tembel olmalayım araştıralım lütfen, yada hadi cevaplayayım bari; "Kane's Wrath" bir ekspansiyon yani genişleme paketi olup ana oyunun yüklü olmasını istemekle beraber bazı cin arkadaşlar bir taktik geliştirip ana oyuna olan ihtiyacını ortadan kaldırmanın yolunu bulmuşlar, fakat burda o taktiği uygulan birisi olmadığından ne kadar geçerli olduğunu bilemiyoruz maalesef...
  • Küresel Fetih sanirim conquest oluyordu tam bilemeyecem daha almadim oyunu cunku.Bu mod online ve LAN olarak karsiliklida oynanabiliyormu yoksa sadece bilgisayara karsimi oynanabiliyor.LAN da 8 kisi ile cok zevkli olur gibime geliyor cunku bu mod.
  • Kim ne derse desin... 95 senesinde ilk çıkan C&C Tiberium Dawn'ın yerini tutamıyor yenileri. O atmosfer o müzikler yok ne yazık ki. Tiberium Sun'da bozmaya başladılar oyunu. Robotlar, Cyborglar, Uzaylılar derkene Tiberium Wars'a kadar geldiler ama bana sorarsanız gerek videolarındaki sululuk, gerek oyundaki ünitelerin saçmalıkları açısından sona doğru iyice bir batış seziyorum. Umarım Red Alert 3'te aynı sona uğramaz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.