Şimdi Ara

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
26.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Orjinalden alıntı: SeaN_ConstantinE

bunu yüklemek için önce tiberium wars' ı mı yüklemek zorunda'yız yoksa Kane's Wrath başlı başında başka bi olay mı

ah be bilader daha bu sayfada benzeri bir soru soruldu, bu kadar tembel olmalayım araştıralım lütfen, yada hadi cevaplayayım bari; "Kane's Wrath" bir ekspansiyon yani genişleme paketi olup ana oyunun yüklü olmasını istemekle beraber bazı cin arkadaşlar bir taktik geliştirip ana oyuna olan ihtiyacını ortadan kaldırmanın yolunu bulmuşlar, fakat burda o taktiği uygulan birisi olmadığından ne kadar geçerli olduğunu bilemiyoruz maalesef...

Yevaud kardeşim çok teşeekürler bayadır foruma giremiyorum ilk sayfaya bakmıştım direk yazayım dedim yinede sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Küresel Fetih sanirim conquest oluyordu tam bilemeyecem daha almadim oyunu cunku.Bu mod online ve LAN olarak karsiliklida oynanabiliyormu yoksa sadece bilgisayara karsimi oynanabiliyor.LAN da 8 kisi ile cok zevkli olur gibime geliyor cunku bu mod.

Bu modu oynayan ve bu konuda bilgisi olan kimse yokmu acaba?
  • quote:

bu bu ne olduğu belli olmayan icinde aracmı böcekmi ne yaptığın ne ettiğin belli olmayan tiberium warsa iyi diyosun

Ne olduğu belli olmayan, diyorsunuz hâlâ.

TW'ye şans tanımadığınızı sanıyorum. Anlaşılan o ki, "ne olduğu belli olmayan" şeyleri gördüğünüz gibi oyunu kafanızdan sildiniz, işleve bakmadınız.

Umarım, içinde Zerg "ırkı" var diye Starcraft'tan soğumak gibi bir şey de yapmamışsınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Nisan 2008; 18:59:56 >
  • Kane's Wrath'ın görevlerini kastediyorsanız, orada NOD ile oynuyoruz zaten.

Diğer kısımlarda(skirmish, gibi) üç taraf da seçilebilir.

Normâl TW'de, hem GDI hem NOD'un ayrıca görevleri mevcut tabii. Scrin'in de birkaç bölümü olacaktı, GDI - NOD görevleri bitince.
  • merak edenlere; aslında oyun çıktında filan çok geçmeden yapmıştım ama yeni yayınlıyorum:
    Menüden deilde daha çok ırklara bi bakıyım önce baya yeni ırk gelmiş ama bunlar dier ırkların uzantısı yönünde taktik olanakları artmış yani
    GDi
    şimdi o yanda çıkan özel güçler pek deişiliklik yok gibi ama gene var dieşiklik aşagıdaki resimden bakabilirsiniz

bunun dışında binalarda bir deişiklik yok fakat defans unitelerinin oldu bölümde şöle bişi var;
    yani uçak mola yeri gelmiş

2 yeni tank gelmiş biri defans için iyi gibi hani defans unitelerinin yanına at bi tane lik bi tan dieri keşif için çok hızlı ama iş yok
    not: bana saldıran yaklaşık 10 uniteyi bunla ezdim çokk hızlı çokk

uçak gelmiş 1 tane
    şöyle bişi;

bi yere inmesi gerekmiyo mermi sınırsız onun dışında 1 kişi kapasitesi var içinde kimse olmadan rifle man squad gücünde isterseniz tech centerden füze eklersiniz çok güzel ahım şahım bişi olmasada idare eder

ßunun dışında deişiklik yok

Steel talons
    Şimdi bunudna panelinde 1-2 yeni bişi var aşadaki resimde mevcut

askerlerde füze atan dam ve basit assault hariç hiç bişi yok assault dedim en güçsüz asker ama tamirci baya deişmiş

Şimdi biraz tanklara bakalım askerlerde bi iş yok belki tanklarda vardır?
    marv adlı çok büyük şey dışında hiç biri beni tatmin etmedi kayda değer bi tek marv var burda oda 3 topu oldundan

yazılar ço kbelli çıkmamış iyi bakmak lazım

hiç başka bişi beklemeyin bu kadar bu ünite

ZoCoM
    adı biraz havalı bak onu kabul etmek lazım
    2 adet yeni ünite var
    1 tank bi asker bide öbür üniteden marv var başka bişi yok

NoD
    yeni binalar bunlar

Yeni tanklar baya çok ama uçak ve asker yok yeni
    burda yandaki panelde dahil painte zor sıgdı ama

ßlack hand
    nodun alt ünitesi yeni gelenleri ben deil resimler anlatsın bu sefer;

Marked Of kane

Scrin
    bu uniteyi çok begendim açıkcası

tiberium manyakları :) atak namına bişi eklememişler panele

Reaper 19

Traveler 59
    ve the end bakalım bunda neler var
    bunda 1 adet gereksiz asker bide o shield gelmiş hiç ugraşamıcam pess :d

• RESİMLER GÜZEL OLMUŞ SAĞOL BEN DE 1-2 BİLDİĞİMİ SÖYLİYEYİM

İLK OLARAK GDI NOD VE SCRİN BU EKLENTİ İLE ÇEŞİTLİ FRAKSİYONLARA AYRILMIŞ - mesela c&c generals de laser general veya tank general gibi fraksiyonlar-

GDI YENİ ÜNİTESİ M.A.R.V.'A -3 namlulu sonic top- 4 ADET ASKER BİNDİREBİLİYORUZ

10.CU RESİMDEKİ NOD 'UN YENİ DEVASA ROBOTU O DA 2 ADET ASKER ALABİLİYOR

15.Cİ RESİMDEKİ -kırkayak'ın yanındaki- SCRİN İN YENİ ROBOTU ERADİCATOR BUNUN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ TANKLARI EZEBİLMESİ HATTA VE HATTA MAMMOTH LARI BİLE ANA SİLAH OLARAK TA BİR ADET DİSK ATARI VAR VE ALAN ETKİLİ BU SİLAH
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

merak edenlere; aslında oyun çıktında filan çok geçmeden yapmıştım ama yeni yayınlıyorum:
    Menüden deilde daha çok ırklara bi bakıyım önce baya yeni ırk gelmiş ama bunlar dier ırkların uzantısı yönünde taktik olanakları artmış yani
    GDi
    şimdi o yanda çıkan özel güçler pek deişiliklik yok gibi ama gene var dieşiklik aşagıdaki resimden bakabilirsiniz

bunun dışında binalarda bir deişiklik yok fakat defans unitelerinin oldu bölümde şöle bişi var;
    yani uçak mola yeri gelmiş

2 yeni tank gelmiş biri defans için iyi gibi hani defans unitelerinin yanına at bi tane lik bi tan dieri keşif için çok hızlı ama iş yok
    not: bana saldıran yaklaşık 10 uniteyi bunla ezdim çokk hızlı çokk

uçak gelmiş 1 tane
    şöyle bişi;

bi yere inmesi gerekmiyo mermi sınırsız onun dışında 1 kişi kapasitesi var içinde kimse olmadan rifle man squad gücünde isterseniz tech centerden füze eklersiniz çok güzel ahım şahım bişi olmasada idare eder

ßunun dışında deişiklik yok

Steel talons
    Şimdi bunudna panelinde 1-2 yeni bişi var aşadaki resimde mevcut

askerlerde füze atan dam ve basit assault hariç hiç bişi yok assault dedim en güçsüz asker ama tamirci baya deişmiş

Şimdi biraz tanklara bakalım askerlerde bi iş yok belki tanklarda vardır?
    marv adlı çok büyük şey dışında hiç biri beni tatmin etmedi kayda değer bi tek marv var burda oda 3 topu oldundan

yazılar ço kbelli çıkmamış iyi bakmak lazım

hiç başka bişi beklemeyin bu kadar bu ünite

ZoCoM
    adı biraz havalı bak onu kabul etmek lazım
    2 adet yeni ünite var
    1 tank bi asker bide öbür üniteden marv var başka bişi yok

NoD
    yeni binalar bunlar

Yeni tanklar baya çok ama uçak ve asker yok yeni
    burda yandaki panelde dahil painte zor sıgdı ama

ßlack hand
    nodun alt ünitesi yeni gelenleri ben deil resimler anlatsın bu sefer;

Marked Of kane

Scrin
    bu uniteyi çok begendim açıkcası

tiberium manyakları :) atak namına bişi eklememişler panele

Reaper 19

Traveler 59
    ve the end bakalım bunda neler var
    bunda 1 adet gereksiz asker bide o shield gelmiş hiç ugraşamıcam pess :d

tşkler ego

• Özelliği yok mu? Bu birimi kullanmadınız, sanırım.
  • Hexapod cok iyi bir unitedir hocam Icine bir Engineer, bir Shock dalgasi atan kucuk yaratik, bir de Ravager koyun o zaman cok guclu ve karsi koyulmaz oluyor.Engineer hasarlari tamir ederken Shock atan ve Ravager hem askerleri temizliyo hem de havadan gelen ucaklari tek atista indiriyor.Hexapod'un kendisi de zaten bir tank katili oldugu icin karsisinda bisi duramiyor
  • redemmer(isim yanlış olabilir) rage generator ile dost takımların birbiriyle savaşmasını sağlayabiliyor

hexapod teleport özelliği ile zor durumdayken savaş alanından kaçabilir
  • oyun müthiş M.A.R.V a bayıldım içini doldurcaksın ama aynı ut2004deki bi araç vardı onun gibi yaw
  • Şimdi bunu yüklemek için eski oyun şartmı degilmi ?
  • ŞArt değil
  • Süper Sonic Hava Atığı Tam Olarak Nedir...
    Nod daki Keşif Araçı değil, hava saldırısı savunması için pis bişii...
    skirmish yapsak hamaciden bi ara ? PM yada mail atın bu gece yada yarın akşam atalım.

Nod ilerlemeili bitti. başkada ilerlemli yokmuş kötü oldu.
    elim kaşınıyoo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

Süper Sonic Hava Atığı Tam Olarak Nedir...

Sectiginiz alana yaklasik 1-2 saniye sonra 2 tane super jet gelip fuze atiyorlar, dusman hava unitelerine zarar veriyorlar
  • Bu genişleme paketinde havadan gelen saldırıları önlemek için gelen yeni ünite çok etkili , uçak helileri çok hızlı imha ediyor bence oyuna heyecen getirdi , hard da zor kazanıyorum tiberium wars ta daha basitti ...iyi olmuş
  • Hamachi serverleri forumun nereseinde rakip nasıl bulacağız?
  • Su alttaki resimdeki hata ile baska karsilasan kimse varmi acaba nedir , neyin nesidir anlayamadim?

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Su alttaki resimdeki hata ile baska karsilasan kimse varmi acaba nedir , neyin nesidir anlayamadim?

Multiplayer oynarken mi çıkıyor.Eğer öyleyse oyun versiyonları tutmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.