Şimdi Ara

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: talibcoban
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
0
Favori
26.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende oyun var oynadım sistemi çok kasıyor fakat

benim takıntım şu uçakların uçuş olayı çok dandik bu kadar yapılan bi oyuna karşılık bu çok saçma uçuş olayı oyunu gözümden düşürdü...
    daha yeni eklenti paketini yüklemedim.. ama bakalım hele nasıl olacak

generals daha iyiydi sanki...
  • Favori oyunlarımdan birisi .. saatlerce başından kalkmadığım oluyor
  • Arkadaşlar Kane's Wrath da campaign sadece NOD ilemi oynanıyor, daha önceki generals lerde 3 ırk içinde campain oynanabiliyordu. NOD u bitirdim, diğer ırkları birtürlü açamadım. Birde dikkatimi çeken, SKIRMISH de BRUTAL düşmanı devirmek ne kadar zor. Tek savunma alanlı bir harita seçildiğinde dahi adam 5 dk içinde öle bir geliyorki 1 dk dayanamıyorsun. hilemi yapıyor anlamıyorum??? İlk generals ve zeroda BRUTAL ları iyi harcıyordum ama bunda fena zorlamışlar.
    Birde profilde stats seçimi ne işe yarıyor. Görevler verilmiş yukarıdada ırklar var ama BACK dışında herhangi bir onay tuşu yok.
  • En fazla 3 Brutal scrine karşı koyabiliyorum. Abi ne zorlu ırk o öyle ya. Tabiri caizse *t sürüsü gibiler. Birim fazla. Çok dağınık dalıyorlar. Hele o havadan disk atan yaratıklar yokmu. Havasavunmasının kapsama alanına girmeden devleti yıkabiliyorlar. Sınırların dışına çıkabilecek hava birimi şart oluyor. Onlarda bu ağır disk yağmuru altında ne kadar dayanabilirse. Bence GDI ların güçleri ideal. Nodların gücü az. Biraz daha güçlendirilmeliler. Scrinlerde aşırı güçlü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

...ve askeri birimden neydi onların adı unuttum şimdi hani ışın atıyorlarya onlarda ilk pakete göre zayıf kalmış...

Zone Trooper?

quote:

şimdi bende tiberium sun var eski olan.
    bunun üstüne son çıkan bu oyun eklentisini kursam çalışır mı? yoksa tiberium wars şart mı?
    teşekkürler.

Aslında, Tiberium Wars olmadan da Kane's Wrath oynanabiliyordu birkaç ince ayarla. Şu an aklımda değil yöntemi.
  • Resimli anlatımlarınız çok yanlış var tam olarak bilmeden anlatmaya çalışmışsınız. zarar veren özelliği iyi birşeymiş gibi anlatımışsınız. bilginize
  • egomanyakta cidden basit bir anlatım sonucu cıkan hatalar var:
    örnek olarak ilk baktıgım resimlerde direk dikkatimi cekenler:
    Anti aa aracını sadece kesife yarıyor diyerek adeta asagılamıssınız :( o aractan bir kac tane olusturup ordularınızla birlikte [arac birlikleri özellikle marv gibi agırlarla] gönderdiğiniz zaman o aracların ucaklar tarafından hasarını azaltabilme saglayabilir. 3 tane orca'yı bile yok etmesi mesela kardır bu sayede marv a roket koyucagınıza kalkıp zone trooper koyabilirsiniz. Ayrıca ucak molası güzel bir benzetme ama asıl amac tamir falan oldugu icin bakım servisi gelmis deseniz daha hos dururmus ;) bu 2 ünite tank cıkarıyor demissiniz ama 1 tanesi redeemer facility ve orda ayrıca redeemer cıkarılması saglanıyor onu belirtmemissiniz :( nese güzel olmus ama düzeltilmesi gereken önemli noktalar var...
  • Bu yorumlar oyun ilk çıktığında yazıldı. Bilgilendirme amaçlı. Sonuçta oyunla içiçe olanlar bunların hatalı olduğunu anlıyor. Yazıyı yazanda oyunla içiçe olmaya fırsat bulmadan yazmış olmalı
  • Bu oyundan memnun olan ve ya öneren kişiler var mı?
  • evet sandığım gibi çıktı. Yokmuş:)
  • Ben memnnum. Gayet güzel bir oyun. 1 günde cevap gelmesini beklemen çok aceleci bir durum
  • :) bir gün içinde cevap gelmemesi bu oyunun severlerinin de az olduğuna işaret sanırım:)

Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

:) bir gün içinde cevap gelmemesi bu oyunun severlerinin de az olduğuna işaret sanırım:)

Teşekkür ederim

Oyun güzelde sanırım biraz önyargı var
  • benim pc tiberium wars ı kaldırıyodu zorda olsa bunuda kaldırabilirmi
  • bu oyunu oynayıpta beyenmeyen varmı diye sormanız gerekırdı bence !!!!!!!!!!

tıberıum wars ı oynatıyorsa kane wrath ı da oynatır ama az bır sey fark oluyor . hissedebılıyorsunuz
  • Oyunun TW olmadan çalışmasını sağlayan bir yöntem var, Sözlük'te:

"1. install the expansion "command and conquer 3 - kane's wrath"

i am assumimg you have installed to the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\"
    if you installed the expansion to a different directory, replace any references to "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" and "c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\" with your correct installation directory.

2. in the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\expansion\retail exe\1.0
    ", make a copy of the file cnc3ep1.dat and then rename the copy to cnc3game.dat.

3. in the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\", make a copy of the file cnc3ep1.exe and then rename the copy to cnc3.exe

4. create the following registry information with a text editor and merge the information in to your registry:

windows registry editor version 5.00

[hkey_current_user\software\electronic arts\electronic arts\command and conquer 3]
    "installpath"="c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\"

Dosya isimlerini değiştirip, kayıt defterinden ayarlayarak bunu sağlıyormuşuz.

Yalnız, eklentiyi kurabilmek için TW gerekmiyor mu?

Gerekmiyorsa, eklenti için oyunun kendisini yüklemek sıkıntısına girmek gerekmeyecek, demektir. Tabii, yamalar gelince üstteki yöntem ne olur, bilmiyorum.

-TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ-

1.command conquer 3 - kane's wrath ek paketini kurun.

oyunu "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" dizinine kurdugunuzu varsayıyorum, eger farklı bri yere kurduysanız kurdugunuz dosyaları "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" veya "c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\" dizinine yeniden konumlandırın.

2- "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\expansion\retail exe\1.0
    " dizininde cnc3ep1.dat isimli dosyanın bir kopyasını oluşturun ve bu kopyaya cnc3game.dat olarak adlandırın...

3- "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" dizininde cnc3ep1.exe dosyasının bir kopyasını oluşturun ve bu kopyayı cnc3.exe olarak adlandırın...

4- bir text editor kullanarak aşadıgaki kayıt bilgilerini oluşturun ve bu kaydı pcnize kaydedin:

[hkey_current_user\software\electronic arts\electronic arts\command and conquer 3]
    "installpath"="c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\"

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan356

Oyunun TW olmadan çalışmasını sağlayan bir yöntem var, Sözlük'te:

"1. install the expansion "command and conquer 3 - kane's wrath"

i am assumimg you have installed to the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\"
    if you installed the expansion to a different directory, replace any references to "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" and "c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\" with your correct installation directory.

2. in the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\expansion\retail exe\1.0
    ", make a copy of the file cnc3ep1.dat and then rename the copy to cnc3game.dat.

3. in the directory "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\", make a copy of the file cnc3ep1.exe and then rename the copy to cnc3.exe

4. create the following registry information with a text editor and merge the information in to your registry:

Dosya isimlerini değiştirip, kayıt defterinden ayarlayarak bunu sağlıyormuşuz.

Yalnız, eklentiyi kurabilmek için TW gerekmiyor mu?

Gerekmiyorsa, eklenti için oyunun kendisini yüklemek sıkıntısına girmek gerekmeyecek, demektir. Tabii, yamalar gelince üstteki yöntem ne olur, bilmiyorum.

-TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ--TÜRKÇESİ-

1.command conquer 3 - kane's wrath ek paketini kurun.

oyunu "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" dizinine kurdugunuzu varsayıyorum, eger farklı bri yere kurduysanız kurdugunuz dosyaları "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" veya "c:\\program files\\electronic arts\\command & conquer 3 kane's wrath\\" dizinine yeniden konumlandırın.

2- "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\expansion\retail exe\1.0
    " dizininde cnc3ep1.dat isimli dosyanın bir kopyasını oluşturun ve bu kopyaya cnc3game.dat olarak adlandırın...

3- "c:\program files\electronic arts\command & conquer 3 kane's wrath\" dizininde cnc3ep1.exe dosyasının bir kopyasını oluşturun ve bu kopyayı cnc3.exe olarak adlandırın...

4- bir text editor kullanarak aşadıgaki kayıt bilgilerini oluşturun ve bu kaydı pcnize kaydedin:

Öncelikle çevirdiğin için saol ama en sonuncu kayıt eklemeyi yapamadım biri yardımcı olabilirmi?

• Tiberium Essence Mod'unu oynayan varmı?

Buralarda tanıtımı var;

http://www.youtube.com/watch?v=tkf37OcDtnA

http://www.youtube.com/watch?v=KBqv2iHHcac&feature=related

Burasıda download sayfası

http://www.moddb.com/mods/tiberium-essence

bendeki orjinal olmadığı için ben oynayamadım, DVD si gerekiyor. Eklenen uniteler müthiş görünüyor. Her ırk için ek üniteler yapılmış, özellikle Mammoth mk.II müthiş bir araç.

Çalıştırmayı beceren olursa biz zahmet bi yol göstersin!!!

• Kımse RA nın eline Su dokemez....
  • RA nedir???
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.