Şimdi Ara

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
26.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de böyle bir hata çıkıyor arkadaşlar multiplayer da oynarken. Önceden giriyordu online olarak ama şimdi girmemeye başladı. Bu arada tiberium wars ile multiplayer oyanayabiliyorum. Kane Wrath ile olmuyor şimdi

edit: Buldum arkadaşlar

"C:\Documents and Settings\Pc ismi\Application Data\Command & Conquer 3 Kane's Wrath" klasöründeki dosyaları silin ve oyuna tekrar girin. Bu silme işlemi yüzünden oyun kayıtlarınız silinecek o yüzdende yedeklerini almayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 11 Mayıs 2008; 18:58:29 >

• Evet bu sorunlar multide olusuyor ilginc hatalar anlamadim gitti.Tamda oyun ortasinda oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

Commando ile onları zaten patlattım ama obeliskler hala çalışıyordu. Sanırım bir bug'a denk geldim.

yalnız iki farklı yerde santraller var tek bi yerde değil ona dikkat ettinmi? eğer hepsini patlattığın halde obeliskler aktifse bug a denk gelmişsin...

Bende o bölümde takıldım deli oldum ya, umarım bug falan değildir şimdi yine girip patlatabildiğim her yeri patlatıcam...
  • Bu oyunda seçtiğim farklı birimlerin savaş alanına aynı hızda gitmelerini nasıl sağlayabilirim ? Bilgisayar tüm adamlarını aynı hızda toplu olarak getirebiliyor ama ben saldırdığımda raider buggyler önden gidip ölüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade1978 -- 17 Mayıs 2008; 0:15:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan73

yaw nasıl ek paket bu?ben de tiberium wars yüklü değil ama çalışıyor.

nasıl oldu o ya
  • BİLEN ARKADAŞLAR VARSA KANES WRATH I TİBERİUM OLMADAN NASIL ÇALIŞTIRIRIZ ANLATABİLİRMİ DENEDİM KAYIT DEFTERİNDEN AMA OLMADI
  • Tiberium wars u yüklemiştir o farkında değildir sadece
  • Tam bitirilmiş SAVE dosyası

http://www.filefactory.com/file/e07b9c/

X:\Documents and Settings\XXXX\Belgelerim\Command & Conquer 3 Kane's Wrath\Profiles\XXXX\SaveGames

bu klasöre atın.... Nod Campaign Autosave.KWCampaign
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

merak edenlere; aslında oyun çıktında filan çok geçmeden yapmıştım ama yeni yayınlıyorum:
    Menüden deilde daha çok ırklara bi bakıyım önce baya yeni ırk gelmiş ama bunlar dier ırkların uzantısı yönünde taktik olanakları artmış yani
    GDi
    şimdi o yanda çıkan özel güçler pek deişiliklik yok gibi ama gene var dieşiklik aşagıdaki resimden bakabilirsiniz

bunun dışında binalarda bir deişiklik yok fakat defans unitelerinin oldu bölümde şöle bişi var;
    yani uçak mola yeri gelmiş

2 yeni tank gelmiş biri defans için iyi gibi hani defans unitelerinin yanına at bi tane lik bi tan dieri keşif için çok hızlı ama iş yok
    not: bana saldıran yaklaşık 10 uniteyi bunla ezdim çokk hızlı çokk

uçak gelmiş 1 tane
    şöyle bişi;

bi yere inmesi gerekmiyo mermi sınırsız onun dışında 1 kişi kapasitesi var içinde kimse olmadan rifle man squad gücünde isterseniz tech centerden füze eklersiniz çok güzel ahım şahım bişi olmasada idare eder

ßunun dışında deişiklik yok

Steel talons
    Şimdi bunudna panelinde 1-2 yeni bişi var aşadaki resimde mevcut

askerlerde füze atan dam ve basit assault hariç hiç bişi yok assault dedim en güçsüz asker ama tamirci baya deişmiş

Şimdi biraz tanklara bakalım askerlerde bi iş yok belki tanklarda vardır?
    marv adlı çok büyük şey dışında hiç biri beni tatmin etmedi kayda değer bi tek marv var burda oda 3 topu oldundan

yazılar ço kbelli çıkmamış iyi bakmak lazım

hiç başka bişi beklemeyin bu kadar bu ünite

ZoCoM
    adı biraz havalı bak onu kabul etmek lazım
    2 adet yeni ünite var
    1 tank bi asker bide öbür üniteden marv var başka bişi yok

NoD
    yeni binalar bunlar

Yeni tanklar baya çok ama uçak ve asker yok yeni
    burda yandaki panelde dahil painte zor sıgdı ama

ßlack hand
    nodun alt ünitesi yeni gelenleri ben deil resimler anlatsın bu sefer;

Marked Of kane

Scrin
    bu uniteyi çok begendim açıkcası

tiberium manyakları :) atak namına bişi eklememişler panele

Reaper 19

Traveler 59
    ve the end bakalım bunda neler var
    bunda 1 adet gereksiz asker bide o shield gelmiş hiç ugraşamıcam pess :d

Hocam eline sağlık baya uğraşmışsın ;)

Bir iki eklemede ben yapayim.Nodların Kane heykeli kendi birimlerimizi 2 kat daha güçlü yapıyor yani güven veriyor..Heykeli diktiğimiz anda adamlar ara ara kırmızı yanıp sönmeye başlıyorlar.Karşı tarafın birimlerininde heykel mesafesi içine girenlerin aklını karıştırıyor yani kendi devletine güvensizlik veriyor :) ve birbirlerine saldırmaya başlıyorlar.Bu arada kendi birimlerimizin heykel içine girme durumları yok.Bir yere dik her yerden yarıyor :)

Senin dediğin keşif aracı sadece hava atağı yapabilir ve normal roket atanlara göre kat kat damage verebilen harika hava savunması lakin çok zayıf oluşları tek dez avantajları.

Scrinlerin yan menülerinde bizim insanlar için diktiğimiz buzzer defansındaki gibi bir tiberium buzzer hive seçeneği var.O seçenek tiberium arttırışı sağlamaz.Sadece düşman tarafındaki tiberium damarına (ana çukuru) dikilen ve üstünden geçen herşeye zarar veren (hatta bizim ünitemize bile) bir özellik.Ve o seçeneklerin arasından kırmızı nokta ile işaretlediğin "wormhole" yani solucan deliği.Eradicator hexapod hariç her ünite teleport olabilir :)

Repaer tripod'un tek özelliği tiberium mineralinden extra güç toplayarak daha fazla damage verir."Basit bişi anlatabilecek bişi yok" dediğin :D aynı hava saldırı yapabilen, shield özelliği olan ve yeşil tiberium atabilen geliştirildiğinde mavi atabilen bir ünitedir :).Ayrıca repaer ırkının bazı minik ünitelerinde shield bile mevcuttur.Harvesterinde bile :)

Eradicator hexapod'a gelelim :) benim vazgeçilmezlerimden olan bir manyak ötesi ünite.İçine sırasıyla ravenger, shock trooper ve prodigy yada mastermind bindirin ve karşı devletin ünitelerini ya vurarak yada ezerek rütbe atlatın (son seviye) o zaman tutabilene aşkolsun :D (teleport ;) ) Ve bazı bilmeyen arkadaşlara da söylemek isterim.Sadece eradicator hexapod ünite ezmez..Redeemer ve M.A.R.V da üniteleri ezer :)

Nodların yan menüsündeki Temple of nod fake bir binadır.Karşı taraf için tuzak bir seçenektir.

Nodların yan seçeneklerindende "tiberium ekliyor ama ne olursa olsun bina gider" özelliğide karşı tarafın tiberium damarı hedef alınırsa tiberium minerali reaksiyona gelir ve patlar.Üstindeki çoğu üniteler zarar görür.

Ama ne olursa olsun yaptığın olay sabır işi :D eline sağlık ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flardryn Saeros -- 28 Mayıs 2008; 18:09:54 >

• Resimin orjinaL haLi;

RESİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 3 Haziran 2008; 21:32:23 >
  • Öncelikle bunu sorduğum için özür dilerim ama birsürü şey yazılmış hepsini okuma fırsatım olmadı ama okuduklarımdan cevabımı alamadım. Ayrıca bu oyunda acemi sayılırım. Tek bir sorum olacak

Savaş makinelerini güçlendirmek için ne yapmamız gerekiyor. Sürekli update intelligent deniyor. Ama nasıl yapılacağını anlamadım. Söylemek istediğim tam olarak savaş makinelerimi güçledirmek istiyorum. adamlar bil saldırıyla okadar güzel strateji kurmama rağmen (nacizane bana göre yani) adamların 3 4 tankı benimkilerin 5ini götürüyor çok rahat. Kısa bir sürede darma dağın oluyorlar. Bunu engellemek için savaş makinelerimi nasıl güçlendirebilirim. Bide aklınıza gelen oyun içinde yapılması gereken şeyler neler?(öncelikle hangi binaları ne için kurmalıyım, taktik nasıl yapılır vs)

Bu soru için tekrar özür dilerim. İlk fırsatta konuyu baştan sona okuycam. Şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar bende tiberium wars yüklü fakat orijinal değil. arkadaşımla lan üzerinde karşılıklı Kane's wrath oynamak istiyoruz. orijinal Kane's Wrath alırsak eski oyunun orijinal olmamasından dolayı bir sorun yaşarmıyım ?
  • evet ben de oynamak istiyorum ama bir de eski oyunu kurmakla uğraşmasak iyi olacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: samwet

BİLEN ARKADAŞLAR VARSA KANES WRATH I TİBERİUM OLMADAN NASIL ÇALIŞTIRIRIZ ANLATABİLİRMİ DENEDİM KAYIT DEFTERİNDEN AMA OLMADI
  • tiberium wars kadar hatta ondanda iyi bi oyun kanes wrath.C&C serisinin sevenlere kesinlikle tavsiye ederim
  • kane wrathta da en güclü birim hangisi.mp de işi yara bi taktik ne yapıyorsunuz??
  • Oyunu tiberium warsın üzerine mi kuruyoruz?
  • kane wrath ile tiberium wars arasındaki farklar neler? oyundaki birimler ve grafik özellikleri olarak
  • Hala scrin ırkı daha güçlü.bir türlü düzeltemediler bunu.Multiplayerde yeniliyorum devamlı.Nodları daha sağlam yapmışlar ilk pakete göre.GDI delisi oldugum için kınıyorum bu 2 durumu.Mamonth tanklar ve askeri birimden neydi onların adı unuttum şimdi hani ışın atıyorlarya onlarda ilk pakete göre zayıf kalmış.
    Pek hoşuma gitmedi Kane's Wrath .Hala ilk paketini oynuyorum .Zaten ek paketler oldum olası hoşuma gitmemiştir.Bugüne kadar sadece Tiberian Sun'da Fİrestorm ek paketi hoşuma gitti.Birde Age of Empires Conqueror .Red alertte Yuri ek paketi,Generals'te zero hour'da zamanında hoşuma gitmemişti.
  • şimdi bende tiberium sun var eski olan.
    bunun üstüne son çıkan bu oyun eklentisini kursam çalışır mı? yoksa tiberium wars şart mı?
    teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

şimdi bende tiberium sun var eski olan.
    bunun üstüne son çıkan bu oyun eklentisini kursam çalışır mı? yoksa tiberium wars şart mı?
    teşekkürler.

Tiberium Wars şart.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.