Şimdi Ara

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
26.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7gb olup ek paket olması çok saşma ya şimdi eski oyunuda yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

7gb olup ek paket olması çok saşma ya şimdi eski oyunuda yükle

evet haritalar ayni . tek fark yeni campinglerin olmasi yoksa sikrimsh modda haritalar ayni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

7gb olup ek paket olması çok saşma ya şimdi eski oyunuda yükle

evet haritalar ayni . tek fark yeni campinglerin olmasi yoksa sikrimsh modda haritalar ayni

champion da haritalar aynı degildir umarım öyleyse

• dil dosyaları felaket yer kaplıyor ondan bu kadar büyük boyutu.
    ben isodan çıkardım langru, langit,langger,langspa,langfr olan büyük boyutlu dil dosyalarını almadan tek dvd haline getirdim sorun çıkmadı sadece ingilizce oynuyorum

dil dosyalarını atınca 3.81 oldu, tam ek paket boyutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 22 Mart 2008; 12:46:23 >
  • Gine Bir Sürü Bugh Varla Doludur Patch Çıkana Kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 22 Mart 2008; 12:41:37 >
  • Ozaman içinde sadece eng dosyaları olan hd görüntüsü ufaltılmış bir oyun olarak biri sürer bunu
  • öteki gibi dolu börtü böcük var ne olduğu belli olmayan ettiler güzelim genarals zeronun icine
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezka44

öteki gibi dolu börtü böcük var ne olduğu belli olmayan ettiler güzelim genarals zeronun icine

Ne oldukları, neden belli olmasın? Tipini sevmeseniz de, işlevi gayet belli olan şeyler. Kendinizi oyuna biraz verirseniz, canınız sıkılmaz bunlara.

Zero Hour ise, alâkasız bir seriden, bir oyun. C&C tarzından hayli uzak. Sizin bahsettiğiniz "içine etme" eylemini, pek çok kişi Generals'ın yaptığını düşünüyor. Generals'ın öncesi, Tiberium Wars tarzıydı hep, çünkü. Tiberium Wars, esas serinin bir temsilcisi.

Şahsen, tüm C&C'leri oynamış biri olarak, Tiberium Wars'ı ilk gördüğümde, mest olmuştum, diyebilirim. Yuri's Revenge'den sonra 6 yıl (Tiberian Sun, dersek 8 yıl) geçmişti ve bu 6 yıldan sonra eski tarzda bir oyunun gelmesi mutluluk vericiydi, benim için.

---------

Birileri, Kane's Wrath ile eklenen araçların ve binaların isimlerini, mümkünse resimlerini de verebilir mi?

İşlevlerinden de bahsedersiniz, çok iyi olur. GDI'ya eklenenleri özellikle merak etmekteyim.

EK:
    Neyse, çok gerekli de değil. Sitesinde bilgi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Mart 2008; 15:18:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Tiberium Wars'ın üzerine yükleniyor, tek başına çalışmaz.

Bir ek paket için ohannes diyeceğimiz boyuta sahip!
  • arkadaşlar bu 7gb sadece ek paket mi.. yoksa "tiberum wars" da içindemi geliyor..

ben 3gb lık versiyonu çektim .. tiberium wars ı istiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

arkadaşlar bu 7gb sadece ek paket mi.. yoksa "tiberum wars" da içindemi geliyor..

ben 3gb lık versiyonu çektim .. tiberium wars ı istiyo

7,42'likte dil dosyaları var, bildiğim kadarıyla. Sizin indirdiğiniz sadece İngilizce olan.

Yine de:
    7,42'lik sürümü indiriyorum. %90'da şu an.

Sürekli 90 - 100 civarı hızlarla indiği için, bitmesi fazla sürmez.

Bitince, başkası cevap atmamış olursa, 7,42'liğin ne olduğunu kesin biçimde bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Mart 2008; 15:43:20 >
  • generals bundan 1000 kat daha güzel keşke 2.si çıksa generals ın
  • Bir türlü TW'ı oynayıp bitirememiştim, bu iyi oldu. Şimdi biraz zaman ayırıp her ikisini de bitrmek lazım. Bu aralarda Stargate SG1 musallat oldu başıma, seyret seyret bitmiyor, 14 sezon. İndirmesi ayrı bir dert zaten. 1024'ün gözü çıksın, bir de r.apid'in kotasının
  • Teknolojik strateji oyunlarından bi Red Alert'ı beğenirdim ama bu da çok güzel.
    Bu arada üstteki resim Yuri'ye benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Teknolojik strateji oyunlarından bi Red Alert'ı beğenirdim ama bu da çok güzel.
    Bu arada üstteki resim Yuri'ye benziyor.

cidden Yuri ye çok benziyo
  • 7,42'lik sürümün yükleme ekranı:

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI)

Sadece İngilizce seçiliyken 4,31 GB yer istiyor. Bir strateji ek paketi için gene fazla sayılır, aslında. Videolarla ilgili, bu. Kurulduktan sonra, diskte 1,71 GB yer kaplıyorlar.

Diğer dil seçeneklerinin sayısının fazlalığı ise, dikkat çekici.

7,42'lik boyutun sebebi dil dosyaları. İçinde TW falan yok.

İndirecekler, 3 küsür GB olanı indirsin, dil dosyaları haricinde kırpma durumu söz konusu değilse.

EK: Oyundan bazı görüntüleri paylaşayım:

Ana menü:

Global Conquest'e dikkat.

Grafik ayarları kısmı. Bir şey değişmemiş:

Global Conquest:

New Global Conquest, dediğimizde karşımıza çıkan ekran:

Kazanmak için iki seçeneğimiz var. İlki, "herkesi yok et", iken, ikincisi, tarafa göre değişiyor.

Global Conquest ekranı. BFME2'deki War of The Ring'e benziyor:

Sıra tabanlı olduğunu söylememe gerek yok.

Nod'larla başladığımda, dört üs verdi. Üsleri çeşitli yönlerden geliştirebiliyor, seviye atlattırabiliyoruz. Saldırı için, çeşitli birlikler oluşturmamız gerekiyor:

Bilgisayarın kendi hazırladığı gruplar, bunlar. Dilersek, ana menüdeki "strike forces" kısmından kendimiz yeni birlikler yaratabiliyor veya olanı düzenleyebiliyoruz.

Üç taraf, ayrıca üçe ayrılmış. Sanırım, Generals Zero Hour'daki general sistemine benzer bir durum var. Birim, özellik ve binaların bazılarında değişiklik oluyor, anlaşılan:

Sadece NOD görevleri var, en başta. İlerleyince ne olur, bilmem.

Birim, özellik ve binaları henüz inceleyemedim; ama ana oyundaki sayının yetersiz olduğunu düşünenleri az çok tatmin edecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Mart 2008; 19:16:12 >

• GDI'ya eklenen MARV'dan görüntüler (başka eklenen araçlar da var, bu en dikkat çekeni):

Bu "tank"ı üretebilmek için, ayrıca bir tesis (hem diğer kara birimlerini, hem de MARV'ı üretiyor) kurmak gerekiyor ve "tank"ın fiyatı 5000. Bir tane üretilebiliyor, Mammoth Mark 2 mantığıyla.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI) Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI)

Mammoth Tank rezil durumda, gördüğünüz gibi.

Sağ altta, MARV'ın özellikleri görünmekte.

"Tank", tiberium üzerinden geçerken, tiberium'u doğrudan topluyor. Yani, rafinery'e götürmüyor.

Yaya birimler bu "tank"a eklenerek, çeşitli özellikler - farklı ateş gücü sağlanabiliyor. Özellik kısmında görüyorsunuz.

Yalnız, eklenen birim bir daha çıkamıyor ve en fazla 4 birim eklenebiliyor. Seçimler dikkatli yapılmalı, anlaşılacağı üzere.

Tiberium toplamayla ilgili (görüntüde, "tank"a 2 adet rocket soldier, 1 riflemen, 1 zone trooper eklenmiş durumda. İlk görüntüde bir şey eklenmemişti):

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI) Command & Conquer 3: Kane's Wrath (ÇIKTI)

MARV'ı çatışmada kullanmadım, henüz. Bildiğim tek şey, hayli yavaş gittiği.

Özellikle kısa süren çok kişili (multiplayer) oyunlarda, önemsiz bir araç olacaktır muhtemelen. Fiyatı ve üretim şartları, böyle bir izlenim uyandırıyor.

Uzun oyunlarda üretilebilir.

Tiberium toplama özelliği, bu "tank" üretilene kadar ortalıkta doğru düzgün tiberium kalmayacağından, biraz önemsiz görünüyor.

-----

NOD ve Scrin'e neler eklenmiş bakmadım, ama GDI'da yaptığım gözlemlere göre, iyi bir ek paket olmuş diyebilirim.

"Düz GDI"da açtım ve üç kara birimi (MARV dahil), bir uçan araç, iki yeni bina ve çeşitli özellikler, geliştirmeler eklendiğini gördüm. Sayı açısından gayet iyi.

Oyuna etkisini, strateji uzmanları yorumlar.

Ek: Her taraf, üçe bölünmüş, demiştim. GDI'da Steel Talons ve ZOCOM ile oynadım, önemli değişiklikler fark ettim.

Steel Talons'ta, tüm birimlere ek oalrak, TS (Tiberian Sun)'deki Wolverine ekleniyor. Yani, ek kara birimi sayısı 4'e çıkmış oluyor. Predator yerine TS'deki Titan geliyor (predator yerine geçtiği için, Titan'ı yeni birim olarak saymıyorum).

Juggernaut, Harvester gibi birimlerin içine asker yerleştirilebiliyor. İsimleri de değişmiş bu birimlerin.

Özel güçlerde değişiklikler var. Eklentiler(zırh, silah geliştirme gibi) de değişiyor.

Hava birimlerine bakmadım, Steel Talons ile.

ZOCOM'da ise, gene daha farklı özel güçler ve geliştirmeler var. Harvester, roket atarlı geliyor. Orca'da değişiklik var. Zone Trooper değişmiş. Shatterer (yeni eklenen birimlerden biri), bunda daha farklı vs.

Anlayacağınız, bu üç grubun farklarını ekleyince, daha bakmadığım NOD ile Scrin'i ve bunların alt gruplarını düşününce, en azından görüntü açısından hayli büyük bir fark getirmiş oluyor eklenti.

Umarım denge iyi sağlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Mart 2008; 3:37:49 >

• benim laptopta çalışmıyor oyun. Videoyu seyredip oyun yüklenince play a basıyorum vista ekranına geri dönüyor.
  • Umarim MP dengeli olur cunku tw da en son yama bile yukluyken askerler cok gucluydu yani tanklar askerlere bile yaklasamiyordu eski C&C lerin tersi bir durum soz konusuydu yani eskiden askerler hicbir ise yaramazdi simdide kara araclari bir ise yaramiyordu umarim kane wrat da MP da bu dengeyi kurmayi basarmislardir olmadi yamalarla saglarlar.Single gene cok guzel gozukuyor ama ben original almanizi tavsiye ederim RA3 BETA icin key verileek diye biliyorum ve sadece EA uzerinden oynanabilecekmis oda yazin tabi , sanirim eski C&C de oldugu gibi bir tane ozel sadece net uzerinden oynanan vardi unuttum simdi ismini RA3 BETA yida oyle yapacaklar sanirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

dil dosyaları felaket yer kaplıyor ondan bu kadar büyük boyutu.
    ben isodan çıkardım langru, langit,langger,langspa,langfr olan büyük boyutlu dil dosyalarını almadan tek dvd haline getirdim sorun çıkmadı sadece ingilizce oynuyorum

dil dosyalarını atınca 3.81 oldu, tam ek paket boyutu

Bide nasıl yaptığını paylaşsan bizlerle tam süper olacak varya

Kısa bi açıklama yeterli olur üstad
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.