Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ziwro

Oyundaki harita kıtlığı Skirmish'i tam anlamıyla bitiriyor, sürekli olarak aynı bolumlerde oynamak insanı sıkıyor. RA3 Ultimate denilen mod guzele benziyor, inşallah RA2 üzerine yapılan Mental Omega kadar başarılı olur.

İnşallah başarılı olur.Yoksa ben mod yapmaya başlıyacam
  • İmkanın varsa yapabilirsin, senin yaptığın mod'da da Turkiye olur.
  • oyunun resmi sitesi neresi bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

1.04 yüklü ve menüler çok hızlı...normal bir oyun menüsü gibi

Hocam sen yükledin mi 1.04 yamayı ?

çünkü son patch yenisi varmı diye bakmıyor netten 1.05 çıkarsa bunda da bayagı bi kara ekran bekleyecegiz menü geçişlerinde

büyük hamachi ağı

ağ: HG - Red Alert 3 şifre: hamachi-games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 17 Kasım 2008; 14:20:56 >
  • quote:

İmkanın varsa yapabilirsin, senin yaptığın mod'da da Turkiye olur.

Bir kaç program buldum bunlarla ilgili, kurcalıyorum.Amerika'nın yerine Türkiye'yi koyucam.Sanırım yeni bir faction ekleme gibi birşey olmuyor modlarda.Olan factionlar üzerinde değişiklik yapılıor.Ben de Amerika'da değişiklik yapıcam
  • benim bu oyun yapımcıları tarafından anlamadığım birşey var. eğer bir oyunun serisinin yenisi çıkıyorsa önceki seriye yeni şeyler eklenir grafikleri güzelleştirilir ve piyasaya sunulur. zaten eski serisi deliler gibi oynanan bi oyunu baştan yaratarak neden riske giriyorlar gerçekten anlamak mümkün değil. tek yapacakları Red Alert 2 - Yuri's Revenge oyununu yeni jenerasyon grafiklere adapte edip, hikayeye 1-2 yenilik, 3-5 tanede yeni ünite yada yeni faction ekle piyasaya sür, insanlarda deliler gibi oynasın... bu oyunda grafikler gelişirken üniteler ve factionlar geriye gitmişler resmen. her açıdan yetersiz üniteler ve bir o kadar daha gereksiz bir sürü yeni ünite... buradakileri bilmem ama bu oyun bana bir yuri's revenge, C&C Tiberium wars (denemeyenler ra3 oynadıktan sonra birde bu oyunu açıp oynasınlar.. neredeyse 2 yıl geriden gelen bir oyun her şekilde ra3'ü katlamış geçmiş) tadını kesinlikle vermedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: qtex

quote:

quote:

çünkü son patch yenisi varmı diye bakmıyor netten 1.05 çıkarsa bunda da bayagı bi kara ekran bekleyecegiz menü geçişlerinde

büyük hamachi ağı

Hocam ağı ekledim.Ama ben steam de oynuyorum.Hamachide sorun oluyor bakalım ama yinede.

• quote:

quote:

quote:

quote:

büyük hamachi ağı

Hocam ağı ekledim.Ama ben steam de oynuyorum.Hamachide sorun oluyor bakalım ama yinede.

steamde nasıl oynuyorsun ?

• Capon Campaign'ini bitirenler için de bir şey hazırlamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 17 Kasım 2008; 15:10:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Bir kaç program buldum bunlarla ilgili, kurcalıyorum.Amerika'nın yerine Türkiye'yi koyucam.Sanırım yeni bir faction ekleme gibi birşey olmuyor modlarda.Olan factionlar üzerinde değişiklik yapılıor.Ben de Amerika'da değişiklik yapıcam

Gayet guzel olur. Ozel unite olarak fikirlerin var mı ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Gayet guzel olur. Ozel unite olarak fikirlerin var mı ?

Şimdilik pek bir fikrim yok.Ama önerilerinizi alabilirim.

• Yeni faction değil de Red Alert 2'de olduğu gibi Factionlara farklı silahlar eklenerek de yeni factionlar oluşturulabilir.

Örnek:

Red Alert 2

Allied
    İngiltere:Sniper
    France:Grand Cannon
    Amerika:Paratrooper

Bunun aynısını Red Alert 3 de de yapabiliriz.

Örnek:

Japon Factionına bir ünite ekleyip Kore yapabiliriz.
    Veya Sovyetlere bir ünite ekleyip Küba yapabiliriz.

Bunun gibi.
  • İşte o yeni unit ekleme olayı sanırım olmaz.Oyunda olan bir unit uzerinde degisiklik yapılabilir.O kadar fazla bilgim yok.Ama yaparlar yakında bişeyler
  • konudaki bütün mesajları sıkılmadan ilk sayfadan soon sayfaya kadar okudum.oyunu oynayanların büyük kısmı oyunu beğenmemiş.bazı arkadaşlarımızın oyun güzel herkes denesin sonrasında karar versin demesi üzerine oyunu aldım ve kurdum.oyunu tüm sıkıcılığına rağmen 5 saat oynadım.tüm ülkelerleri ve tüm tankları gemileri askerleri vs vs. hepsini denedim.ve samimiyetle söylüyorumki bu oyun vasat oyunlar kategorüsüne bile giremez.bazı arkadaşlar gibi grafik delisi değilimdir.ayrıca ilkkez strateji oyunu oynamıyorum ve yaşım 25 o yüzden bu mesajıma lütfen bu türden gereksiz karşılıklar vermeyin.bu benim kişisel fikrimdir.nedenleri ise şunlar:herşeyden önce red alert sıradan bir strateji oyunu değildir.bende dahil olmak üzere bir çok kişiyi strateji oyunlara başlatan ve haa keşke o günlere tekrar dönebilsem dediğim birbirinden zevkli savaşlar yaptığımız ve saatlerimizi sıkılmadan büyük bir hırsla ve heyecanla oynadığımız bir oyundu.hatta yaptığımız espirilerde bile oyudaki karakterleri ve tankları kullanırdık çoğu zaman.o yüzdenki herkesin bu oyundaki beklentileri çok yüksekti.eagames bunu kavrayamamış olacakki bize heryönüyle çok kötü bir oyoun hazırlamış.şunu rahatlıkla söyleyebilirimki generals'in ra3 modunu indirin bu oyundan çok daha iyi her bakımdan.orada mod yapımında uğraşan kişiler dahi orjinal oyundakinden çok daha güzel grafikler hazırlamışlar.eagames sanırım grafikerlerini sokaktan toplamış.bazıları yazmışlar ayı köpeği yiyor öyle şey mi olur diye.çok gülmüştüm.bende oyunda şunu gördüm.2 uçak gemisi bastım sonrasında bir ara gemilerimi unutmuşum birde baktım gemilerim yok.mapten bakıca farkettim bizim ayı yiyen köpekler koca uçak gemilerini haritanın altına kadar sürüklemiş ve gemi karayla köpek arasındaydı.dahada komiği gemimi önünde köpek olduğu için hareket ettiremedim.bir türlü kımıldamadı.herhalde köpekler süpermen gibi kripton gezegeninden gelmiş ve ordu için çalışmaya başlamış.gemilerimi ancak ışınlayarak oradan kurtarabildim.yani arkadaşlar ra3 benim için çok büyük bir hayal kırıklığı ve yuri eagles moduyla(hatta modsuz halde bile) bu oyundan kat kat güzel

• Garena (www.garena.com) bu oyun için server açmış hatta tepeye koymuslar

oynamak isteyenler dalabilir. şuan 600 civari kişi var.

gecen attim bi yabanciyla lag yoktu, guseldi . yenildik tabi pratik olmadığı için
  • Bu Garena olayı çok iyi ya.Baya playerda var.Sırf w3 de 100bin kişi var

Garena Nick : x264
  • Ne biçim oyun la bu.Campaign sonlarına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortland Andrus -- 17 Kasım 2008; 19:59:02 >
  • Ya noluyoki kampanyanın sonunda rusları bitirdin kadın vodka içti bitti gerisi +18 de sansürmü oluyo yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

quote:

quote:

quote:

quote:

büyük hamachi ağı

steamde nasıl oynuyorsun ?

steam da oynamadım hiç

quote:

Orjinalden alıntı: destanayhan

konudaki bütün mesajları sıkılmadan ilk sayfadan soon sayfaya kadar okudum.oyunu oynayanların büyük kısmı oyunu beğenmemiş.bazı arkadaşlarımızın oyun güzel herkes denesin sonrasında karar versin demesi üzerine oyunu aldım ve kurdum.oyunu tüm sıkıcılığına rağmen 5 saat oynadım.tüm ülkelerleri ve tüm tankları gemileri askerleri vs vs. hepsini denedim.ve samimiyetle söylüyorumki bu oyun vasat oyunlar kategorüsüne bile giremez.bazı arkadaşlar gibi grafik delisi değilimdir.ayrıca ilkkez strateji oyunu oynamıyorum ve yaşım 25 o yüzden bu mesajıma lütfen bu türden gereksiz karşılıklar vermeyin.bu benim kişisel fikrimdir.nedenleri ise şunlar:herşeyden önce red alert sıradan bir strateji oyunu değildir.bende dahil olmak üzere bir çok kişiyi strateji oyunlara başlatan ve haa keşke o günlere tekrar dönebilsem dediğim birbirinden zevkli savaşlar yaptığımız ve saatlerimizi sıkılmadan büyük bir hırsla ve heyecanla oynadığımız bir oyundu.hatta yaptığımız espirilerde bile oyudaki karakterleri ve tankları kullanırdık çoğu zaman.o yüzdenki herkesin bu oyundaki beklentileri çok yüksekti.eagames bunu kavrayamamış olacakki bize heryönüyle çok kötü bir oyoun hazırlamış.şunu rahatlıkla söyleyebilirimki generals'in ra3 modunu indirin bu oyundan çok daha iyi her bakımdan.orada mod yapımında uğraşan kişiler dahi orjinal oyundakinden çok daha güzel grafikler hazırlamışlar.eagames sanırım grafikerlerini sokaktan toplamış.bazıları yazmışlar ayı köpeği yiyor öyle şey mi olur diye.çok gülmüştüm.bende oyunda şunu gördüm.2 uçak gemisi bastım sonrasında bir ara gemilerimi unutmuşum birde baktım gemilerim yok.mapten bakıca farkettim bizim ayı yiyen köpekler koca uçak gemilerini haritanın altına kadar sürüklemiş ve gemi karayla köpek arasındaydı.dahada komiği gemimi önünde köpek olduğu için hareket ettiremedim.bir türlü kımıldamadı.herhalde köpekler süpermen gibi kripton gezegeninden gelmiş ve ordu için çalışmaya başlamış.gemilerimi ancak ışınlayarak oradan kurtarabildim.yani arkadaşlar ra3 benim için çok büyük bir hayal kırıklığı ve yuri eagles moduyla(hatta modsuz halde bile) bu oyundan kat kat güzel

çok güzel açıklamışsın

• quote:

quote:

büyük hamachi ağı

steam da oynamadım hiç

quote:

Orjinalden alıntı: destanayhan

konudaki bütün mesajları sıkılmadan ilk sayfadan soon sayfaya kadar okudum.oyunu oynayanların büyük kısmı oyunu beğenmemiş.bazı arkadaşlarımızın oyun güzel herkes denesin sonrasında karar versin demesi üzerine oyunu aldım ve kurdum.oyunu tüm sıkıcılığına rağmen 5 saat oynadım.tüm ülkelerleri ve tüm tankları gemileri askerleri vs vs. hepsini denedim.ve samimiyetle söylüyorumki bu oyun vasat oyunlar kategorüsüne bile giremez.bazı arkadaşlar gibi grafik delisi değilimdir.ayrıca ilkkez strateji oyunu oynamıyorum ve yaşım 25 o yüzden bu mesajıma lütfen bu türden gereksiz karşılıklar vermeyin.bu benim kişisel fikrimdir.nedenleri ise şunlar:herşeyden önce red alert sıradan bir strateji oyunu değildir.bende dahil olmak üzere bir çok kişiyi strateji oyunlara başlatan ve haa keşke o günlere tekrar dönebilsem dediğim birbirinden zevkli savaşlar yaptığımız ve saatlerimizi sıkılmadan büyük bir hırsla ve heyecanla oynadığımız bir oyundu.hatta yaptığımız espirilerde bile oyudaki karakterleri ve tankları kullanırdık çoğu zaman.o yüzdenki herkesin bu oyundaki beklentileri çok yüksekti.eagames bunu kavrayamamış olacakki bize heryönüyle çok kötü bir oyoun hazırlamış.şunu rahatlıkla söyleyebilirimki generals'in ra3 modunu indirin bu oyundan çok daha iyi her bakımdan.orada mod yapımında uğraşan kişiler dahi orjinal oyundakinden çok daha güzel grafikler hazırlamışlar.eagames sanırım grafikerlerini sokaktan toplamış.bazıları yazmışlar ayı köpeği yiyor öyle şey mi olur diye.çok gülmüştüm.bende oyunda şunu gördüm.2 uçak gemisi bastım sonrasında bir ara gemilerimi unutmuşum birde baktım gemilerim yok.mapten bakıca farkettim bizim ayı yiyen köpekler koca uçak gemilerini haritanın altına kadar sürüklemiş ve gemi karayla köpek arasındaydı.dahada komiği gemimi önünde köpek olduğu için hareket ettiremedim.bir türlü kımıldamadı.herhalde köpekler süpermen gibi kripton gezegeninden gelmiş ve ordu için çalışmaya başlamış.gemilerimi ancak ışınlayarak oradan kurtarabildim.yani arkadaşlar ra3 benim için çok büyük bir hayal kırıklığı ve yuri eagles moduyla(hatta modsuz halde bile) bu oyundan kat kat güzel

çok güzel açıklamışssın

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.