Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O Generals De yokmuydu ya sanki ? Ben hatırlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

O Generals De yokmuydu ya sanki ? Ben hatırlayamadım.

Generals de güç kesici rütbe ile gelen bir özellikti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSH

quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer
    Yok, kendi üssündeki bir yerin elektriğini kesip gücü dengeleyene kadar güç ivmesini yeşil seviyede tutabilme olayından bahsediyorum.

Evet öyle bir seçenek var zaten.

Tiberium Wars'da ve ek paketinde vardı ama ben RA3'de göremedim. Sen yapabiliyorsan yardımcı olabilir misin? veya SS koyabilir misin?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SSH

quote:

Yok, kendi üssündeki bir yerin elektriğini kesip gücü dengeleyene kadar güç ivmesini yeşil seviyede tutabilme olayından bahsediyorum.

Evet öyle bir seçenek var zaten.

Tiberium Wars'da ve ek paketinde vardı ama ben RA3'de göremedim. Sen yapabiliyorsan yardımcı olabilir misin? veya SS koyabilir misin?

Beta'sında yapılıyordu diye hatırlıyordum. Oyunu indirdiğimde de yapılıyor diye hatırlıyorum, oyunun orjinalini aldım hala kargoda ama internetteki SS'lere baktığım zaman yapılamadığını gördüm.

Gerçekten çok ilginç. Sanırım aklımdan çıkmış.

• Ya arkadaşlar oyunun orijinal premier edition'unu aldım.Yalnız bir sorun var. Benim bilgisayarın dvd-romu dvdleri okumuyor, diğer iki bilgisayarın dvd-romu okuyor. Bu dvdleri nasıl okutacağım?
    Not: RA3'den başka dvd'leri okuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:ArchoN:. -- 19 Kasım 2008; 22:22:50 >
  • Kurdum, denedim ve sildim. Grafikleri hoş yapmışlar, bazı yerler hariç. Fakat oyuncak gibi birimler ve yeterli derecede "zoom in" olmaması oyundan soğutuyor. Tiberium Wars'un şekil değiştirmişi. O bile bu oyuna bin basar.
  • arkadaşlar bu patch lerden sonra sorulan "registration"u nasıl halledebiliriz?
  • oyuna ilacını içir kendine gelince istemez senden register kodu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ArchoN:.

Ya arkadaşlar oyunun orijinal premier edition'unu aldım.Yalnız bir sorun var. Benim bilgisayarın dvd-romu dvdleri okumuyor, diğer iki bilgisayarın dvd-romu okuyor. Bu dvdleri nasıl okutacağım?
    Not: RA3'den başka dvd'leri okuyor.

DVD-Rom 'unun üretici sitesinden varsa firmware update kur yoksa dvd-romunu değiştirmek gerekiyor..
  • arkadaşlar çok önemli sorunum var benim yaa red alertı yükledim ondan sonra uptade yapim dedim aktivasyon kodu sordu çok uğraştım bulamadım sonra silim tekrar yüklim dedim bu seferde yüklemiyo yaa nero veya daemon la açıyo gene setup gelmiyo sorun nedir çok acil lütfen 2 gündür oynayamıyorum canım çok sıkıldı yaa :)
  • İkinci defa kurabilmek için registry deki red alertle ilgili tüm kayıtları silmen gerekiyor yoksa yükleme başlamıyor. Çalıştır'a regedit yazarsan ve red alert diye ararsan ardından red alertle ilgili her kaydı silersen kurulumu başarıyla gerçekleştirebilirsin.
  • çok saol önerin için yaptım herşeyi sildim halen daha kurulumu yapamadım :S
  • harika haber !!!!
  • Orjinal alıpta oynayan var mı ?
  • grafikler önemli değil de oyun genel itibariyle kötü sanırım..yazılanları okuyunca_
  • Hey allied kampanyası bitti bende sonunda harbiden hatun seçiyoruz sandıydım Neyse yarında rising sun kampanyasına başlar c.tesi bitiririm sonrada skirmish LAN falan fıstık
  • FeYYaZ kardeş bu türkçe yamaya bi türlü ulaşamıyorum. rapidshare de hata mesajı veriyor tekrardan yüklermisin yani adresi verirmisin
  • Birazdan başka bir siteye upload ederim
  • halen daha yapamadım valla nasıl olcak yaa illa format mı atmak gerek yaa
  • Yarın direk orjinal almayı düşünüyorum, sizce değermi arkadaşlar? Bu arada kopya cd ile multiplayer oynanabiliyomu? Yani orjinalin bir avantajı yokmu??
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.