Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GoStoP

Garena (www.garena.com) bu oyun için server açmış hatta tepeye koymuslar

oynamak isteyenler dalabilir. şuan 600 civari kişi var.

gecen attim bi yabanciyla lag yoktu, guseldi . yenildik tabi pratik olmadığı için

hatırlattığın iyi oldu garena yı unutmustum..cod 5 i bile eklemişler çok güzel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Şimdilik pek bir fikrim yok.Ama önerilerinizi alabilirim.

Aklıma hiçbirşey gelmiyor doğrusu, ama ciddi niyetli olarak bu tarz bir mod yapmayı dusunuyorsan bolumde ayrı bir konu acıp uyelerden fikir alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: destanayhan

konudaki bütün mesajları sıkılmadan ilk sayfadan soon sayfaya kadar okudum.oyunu oynayanların büyük kısmı oyunu beğenmemiş.bazı arkadaşlarımızın oyun güzel herkes denesin sonrasında karar versin demesi üzerine oyunu aldım ve kurdum.oyunu tüm sıkıcılığına rağmen 5 saat oynadım.tüm ülkelerleri ve tüm tankları gemileri askerleri vs vs. hepsini denedim.ve samimiyetle söylüyorumki bu oyun vasat oyunlar kategorüsüne bile giremez.bazı arkadaşlar gibi grafik delisi değilimdir.ayrıca ilkkez strateji oyunu oynamıyorum ve yaşım 25 o yüzden bu mesajıma lütfen bu türden gereksiz karşılıklar vermeyin.bu benim kişisel fikrimdir.nedenleri ise şunlar:herşeyden önce red alert sıradan bir strateji oyunu değildir.bende dahil olmak üzere bir çok kişiyi strateji oyunlara başlatan ve haa keşke o günlere tekrar dönebilsem dediğim birbirinden zevkli savaşlar yaptığımız ve saatlerimizi sıkılmadan büyük bir hırsla ve heyecanla oynadığımız bir oyundu.hatta yaptığımız espirilerde bile oyudaki karakterleri ve tankları kullanırdık çoğu zaman.o yüzdenki herkesin bu oyundaki beklentileri çok yüksekti.eagames bunu kavrayamamış olacakki bize heryönüyle çok kötü bir oyoun hazırlamış.şunu rahatlıkla söyleyebilirimki generals'in ra3 modunu indirin bu oyundan çok daha iyi her bakımdan.orada mod yapımında uğraşan kişiler dahi orjinal oyundakinden çok daha güzel grafikler hazırlamışlar.eagames sanırım grafikerlerini sokaktan toplamış.bazıları yazmışlar ayı köpeği yiyor öyle şey mi olur diye.çok gülmüştüm.bende oyunda şunu gördüm.2 uçak gemisi bastım sonrasında bir ara gemilerimi unutmuşum birde baktım gemilerim yok.mapten bakıca farkettim bizim ayı yiyen köpekler koca uçak gemilerini haritanın altına kadar sürüklemiş ve gemi karayla köpek arasındaydı.dahada komiği gemimi önünde köpek olduğu için hareket ettiremedim.bir türlü kımıldamadı.herhalde köpekler süpermen gibi kripton gezegeninden gelmiş ve ordu için çalışmaya başlamış.gemilerimi ancak ışınlayarak oradan kurtarabildim.yani arkadaşlar ra3 benim için çok büyük bir hayal kırıklığı ve yuri eagles moduyla(hatta modsuz halde bile) bu oyundan kat kat güzel

hakikaten hislerime tercüman oldun.
    ben de böyle bir şeyler yazmayı istiyordum ama gerek kalmadı.
    tiberium wars bundan kat kat güzel.
    company of heroes oynuyorum artık.
    keşke relic red alert'i yapsaydı da oyun nasıl olur görseydik

• arkadaşlar oyun sanki beklentilerimden çok düşük oldu...sadece iyi bir strateji oyunu bekliyordum ama çizgi film le karşılaştım resmen....company of heroes gibi bir oyundan sonra bu tür oyunları beğenmez oldum....yanlışmıyım????????
  • Görüntünün çizgi film gibi olması bence gayet normal. Bakınız RA2'de de görüntü bu tarzdaydı. Değişmesi bence hepimizin dediği gibi özüne saygısızlık olurdu.

http://image.com.com/gamespot/images/screenshots/gs/strategy/red_alert2/red_alert2_screen001.jpg

http://images.ea.com/games/redalert3/Screenshots/RedAlert3_screen10.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 18 Kasım 2008; 13:21:22 >

• ra3 un butun patchın ılaclarını pm den atabılırmısınız
  • Arkadaşlar bir şey soracağım.
    Sizce Allied'lerdeki Apollo Fighter mı daha iyi, Soviet'lerdeki MIG'mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

quote:

Şimdilik pek bir fikrim yok.Ama önerilerinizi alabilirim.

Aklıma hiçbirşey gelmiyor doğrusu, ama ciddi niyetli olarak bu tarz bir mod yapmayı dusunuyorsan bolumde ayrı bir konu acıp uyelerden fikir alabilirsin

Aslında uğraşmaya o kadar zamanım yok.Güzel bir mod yapılmazsa o zaman yapabilirim.

Ra3 Ultimate in sitesine bakın gelişmeler var.

• ordakı modları ındıremedım sızde varsa rapıde koyarmısınız
  • Oradaki mod daha yapılmamışYakında çıkacak.
  • Power plant'ların çok olmasının avantajı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Görüntünün çizgi film gibi olması bence gayet normal. Bakınız RA2'de de görüntü bu tarzdaydı. Değişmesi bence hepimizin dediği gibi özüne saygısızlık olurdu.

http://image.com.com/gamespot/images/screenshots/gs/strategy/red_alert2/red_alert2_screen001.jpg

http://images.ea.com/games/redalert3/Screenshots/RedAlert3_screen10.jpg

bence oyuncular tiberium wars tarzı grafik bekliyorlardı e hal böyle herkes şaşırdı

• quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

Orjinalden alıntı: qtex

quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

1.04 yüklü ve menüler çok hızlı...normal bir oyun menüsü gibi

Hocam sen yükledin mi 1.04 yamayı ?

çünkü son patch yenisi varmı diye bakmıyor netten 1.05 çıkarsa bunda da bayagı bi kara ekran bekleyecegiz menü geçişlerinde

büyük hamachi ağı

ağ: HG - Red Alert 3 şifre: hamachi-games

Hocam ağı ekledim.Ama ben steam de oynuyorum.Hamachide sorun oluyor bakalım ama yinede.

steamden nasıl oynuyorsun:)?

• quote:

Orjinalden alıntı: preacion

Power plant'ların çok olmasının avantajı var mı?

evet enerji seviyen kırmızı duruma gelirse radara bağlı fabrikaların çalışmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

quote:

Keşke elektrik kesme olayı bunda da olsaydı.
  • malum bır yerde ilaç buldum ama denemeye korkuyorum oyunu yenıden mı kurmalıyız
  • quote:

quote:

quote:

Elektrik kesme olayı derken?

Spy'lar Power yerlerine girip elektriği kesebiliyor düşmanın, bundan mı bahsediyorsun?

• quote:

quote:

quote:

var zaten
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Elektrik kesme olayı derken?

Spy'lar Power yerlerine girip elektriği kesebiliyor düşmanın, bundan mı bahsediyorsun?

Yok, kendi üssündeki bir yerin elektriğini kesip gücü dengeleyene kadar güç ivmesini yeşil seviyede tutabilme olayından bahsediyorum.

• quote:

Yok, kendi üssündeki bir yerin elektriğini kesip gücü dengeleyene kadar güç ivmesini yeşil seviyede tutabilme olayından bahsediyorum.

Evet öyle bir seçenek var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 19 Kasım 2008; 16:42:17 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.