Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: assona

arkadaslar allied görevlerinden 4 engineer ve tanya verdiği bölümde herseyi temizledim reactorler kaldı engineer sokuyorum saniye geri gidiyor bitior tekrar enginerr sokmami sölüyor her seyi denedim exectuve var onada basıyorum bişey olmuyo delircem yardım

oyunu bitiren yokkkmuuuuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Yakında RA3 için World Builder gelecek.

Kendi Maplarımızı yapacaz

Umarım en kısa sürede gelir.
  • quote:

quote:

arkadaslar allied görevlerinden 4 engineer ve tanya verdiği bölümde herseyi temizledim reactorler kaldı engineer sokuyorum saniye geri gidiyor bitior tekrar enginerr sokmami sölüyor her seyi denedim exectuve var onada basıyorum bişey olmuyo delircem yardım

Ya abi yanlış hatırlamıyosam önünde laser turret olmayan power planta tıklıyosun execute ye basıyosun enginarlardan 1 tanesi gidiyo oraya sonra sırasıyla yavaş avaş güçleri kesiliyo aletlerin ve bölümün o kısmını geçiyosun

• ra3 de soviet lerin son gorevini yapınca oyun kapanıyor :)
    neyse camping e devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

quote:

quote:

Ya abi yanlış hatırlamıyosam önünde laser turret olmayan power planta tıklıyosun execute ye basıyosun enginarlardan 1 tanesi gidiyo oraya sonra sırasıyla yavaş avaş güçleri kesiliyo aletlerin ve bölümün o kısmını geçiyosun

ya dediklerini zaten yaptım kardes execute diyorum enginer sokuyorum 30 saniye güc kesiliyo 30 saniye sora tekrar engineer sok diyor bana takıldım kaldım haritayı tamamen temizledim biri yardım etsin yaw

• Demo çıkmış, 1.82 gb.
    http://na.llnet.cnc3tv.ea.com/u/f/eagames/cnc3/cnc3tv/RedAlert/RedAlert3PCDemo.exe
    http://www.gamershell.com/download_36354.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 25 Kasım 2008; 15:20:34 >
  • Oyunu hiç beğenmedim çok zor olmuşİnternetten zevkli gider ama.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

quote:

quote:

ya dediklerini zaten yaptım kardes execute diyorum enginer sokuyorum 30 saniye güc kesiliyo 30 saniye sora tekrar engineer sok diyor bana takıldım kaldım haritayı tamamen temizledim biri yardım etsin yaw

Hee sen şu gemili bölümü diyosun hani büyük japon gemisi abi orda 2 tane güç kaynağı var ikisininde önünde 2 enginar getir ikisini de en fazla 30 saniye içinde güç kaynağına sok bölüm bitiyo. Benden sana bi öneri önce gemideki bütün birimleri ve birim çıkartma yerlerini yoket(yada ele geçir) öyle daha basit oluyo

• Hee sen şu gemili bölümü diyosun hani büyük japon gemisi abi orda 2 tane güç kaynağı var ikisininde önünde 2 enginar getir ikisini de en fazla 30 saniye içinde güç kaynağına sok bölüm bitiyo. Benden sana bi öneri önce gemideki bütün birimleri ve birim çıkartma yerlerini yoket(yada ele geçir) öyle daha basit oluyo

kardes haritada hicbirsey kalmadi 2 tane reactor var birine engineer sokuyorum diğerine sokamıyorum zaten patlatılmıyoda birine engineer sokunca 30 dan geriye sayıyor sora bişey olmuyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assona -- 25 Kasım 2008; 19:11:24 >
  • quote:

Hee sen şu gemili bölümü diyosun hani büyük japon gemisi abi orda 2 tane güç kaynağı var ikisininde önünde 2 enginar getir ikisini de en fazla 30 saniye içinde güç kaynağına sok bölüm bitiyo. Benden sana bi öneri önce gemideki bütün birimleri ve birim çıkartma yerlerini yoket(yada ele geçir) öyle daha basit oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x264 -- 25 Kasım 2008; 19:14:10 >
  • quote:

kardes haritada hicbirsey kalmadi 2 tane reactor var birine engineer sokuyorum diğerine sokamıyorum zaten patlatılmıyoda birine engineer sokunca 30 dan geriye sayıyor sora bişey olmuyor ?

Diğer Reactor'e partner'ının mühendisleri getirmesi lazım.
    "Hani şu ekranın sol üst köşesinde olan, co-command."

Ben bütün düşman ünitelerini ve binalarını yok ettikten sonra
    mühendisleri reaktörün önüne getirmiştim.

Diğer reaktörün üstüne tıklayıncada execute diyeceksin,
    partner'ın helikopter ile bir mühendis getirecek oraya.

Benim partner'ın birkaç tane birimi hariç hiçbir şeyi kalmadığı halde
    helikopterle mühendis yollamıştı...

"Böyle yaptığın halde partner'ın mühendis yollamıyorsa,
    senin partner dandik... değiştir diyeceğim ama öyle bir şansın da yok..."

"Espri bir tarafa, bence böyle yaparsan o bölümü geçersin gibi geliyor bana."

Kolay gelsin.

• Arkadaşlar bir program buldum.Campaignleri Arkadaşınızla beraber yani Co-op yapmanızı sağlıyor(sanırsam), keyiniz olmadan.Yükleyip deniyeyim, size çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi veririm.Ayrıca resimli anlatımını koyucam buraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Arkadaşlar bir program buldum.Campaignleri Arkadaşınızla beraber yani Co-op yapmanızı sağlıyor(sanırsam), keyiniz olmadan.Yükleyip deniyeyim, size çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi veririm.Ayrıca resimli anlatımını koyucam buraya.

Süper olur
  • Şu an yükledim, ama Net Framework 3.5 i istiyor yüklüorum onuda.Yüklenince test için biri lazım bana.Bizim arkadaş kapatmış pc yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 25 Kasım 2008; 20:48:52 >
  • Beyler hamaçiden oynıyabilecek varmı nasıl server falan kuruluyor ve nasıl oynanıyor merak ettiğim için bi deniyelim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazyzeus

quote:

Diğer Reactor'e partner'ının mühendisleri getirmesi lazım.
    "Hani şu ekranın sol üst köşesinde olan, co-command."

Ben bütün düşman ünitelerini ve binalarını yok ettikten sonra
    mühendisleri reaktörün önüne getirmiştim.

Diğer reaktörün üstüne tıklayıncada execute diyeceksin,
    partner'ın helikopter ile bir mühendis getirecek oraya.

Benim partner'ın birkaç tane birimi hariç hiçbir şeyi kalmadığı halde
    helikopterle mühendis yollamıştı...

"Böyle yaptığın halde partner'ın mühendis yollamıyorsa,
    senin partner dandik... değiştir diyeceğim ama öyle bir şansın da yok..."

"Espri bir tarafa, bence böyle yaparsan o bölümü geçersin gibi geliyor bana."

Kolay gelsin.

diğer reactore basınca execute denilmiyo enginner sokulmuyor soldaki reactore hic bi sekilde müdahele edemiyorum sadece sağdaki reactore execute diyorum partnerim enginner sokuyor hic bişi olmuyor oyun hatasımı acep ?

• akşamları netten oynuyoruz beklerzim....

PM yada mail ibraxi@yahoo.com 2v2 süper gdiyor...
  • http://teknogods.com/?page_id=37

Önceki mesajımda dediğim gibi Co-op yapmak için gereken program.Ben denemedim deneyecektim ama arkadaş yoktu.Siz deneyin bilig verirsnizi.Bu sitede resimli anlatımı ve linki var.Net FRmaework 3.5 ve Vsiual BAsic 2008 library i yüklemeniz lazım.Linkte hepsi var

http://teknogods.com/?page_id=37

Birşey sorucam, chronosphre bozuk bu oyundaAdamları ışınlıom ölüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 26 Kasım 2008; 15:29:10 >

• Chronosphere bozuk değil arkadaşım sadece canlı varlıkları insan köpek tanya falan bunları ışınlayamazsın. Önceki Red Alertlardada vardı bu olay.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.