Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: assona

quote:

Orjinalden alıntı: Crazyzeus

quote:

kardes haritada hicbirsey kalmadi 2 tane reactor var birine engineer sokuyorum diğerine sokamıyorum zaten patlatılmıyoda birine engineer sokunca 30 dan geriye sayıyor sora bişey olmuyor ?

Diğer Reactor'e partner'ının mühendisleri getirmesi lazım.
    "Hani şu ekranın sol üst köşesinde olan, co-command."

Ben bütün düşman ünitelerini ve binalarını yok ettikten sonra
    mühendisleri reaktörün önüne getirmiştim.

Diğer reaktörün üstüne tıklayıncada execute diyeceksin,
    partner'ın helikopter ile bir mühendis getirecek oraya.

Benim partner'ın birkaç tane birimi hariç hiçbir şeyi kalmadığı halde
    helikopterle mühendis yollamıştı...

"Böyle yaptığın halde partner'ın mühendis yollamıyorsa,
    senin partner dandik... değiştir diyeceğim ama öyle bir şansın da yok..."

"Espri bir tarafa, bence böyle yaparsan o bölümü geçersin gibi geliyor bana."

Kolay gelsin.

diğer reactore basınca execute denilmiyo enginner sokulmuyor soldaki reactore hic bi sekilde müdahele edemiyorum sadece sağdaki reactore execute diyorum partnerim enginner sokuyor hic bişi olmuyor oyun hatasımı acep ?

Partnerin hangi reactore mühendis sokuyorsa
    senin diğerine mühendis yollaman lazım.
    Etrafı tamamen temizlediğinden emin olarak bir dene derim,
    yada sadece o bölüme ait save-leri silip,
    o bölümü yeniden oynamayı deneyebilirsin.

Bu arada 1.03 yamasını yüklediğin halde bu sorun devam ediyorsa
    söyleyecek bir şey bulamıyorum...

Kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Chronosphere bozuk değil arkadaşım sadece canlı varlıkları insan köpek tanya falan bunları ışınlayamazsın. Önceki Red Alertlardada vardı bu olay.

Ra2 de adamlarıda isinlioduk sanki öle hatırlıomNeyse ben chronospheri rakibin adamlarını öldürmek için kullanıom:D
  • Tankın içine sok öyle ışınla hem daha çok ışınlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rain_of_Pain

Tankın içine sok öyle ışınla hem daha çok ışınlarsın

Evet öyle yapıyorum.Tankın içine engineerları koyduktan sonra adamın şehre ışınlayınca süper oluyor.Bütün binaları ele geçiriyorum
  • Havana: The Great Bear Trap

Bu bölümü geçemiyorum. Allieslerim uçakla 2 köpek ve 2 mühendis bırakılıyor ya küçük bir map.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arielortega77 -- 28 Kasım 2008; 7:24:36 >
  • arkadaşlar bende allias larda bi bölümvar sonlara doğru. başkan arabasıyla gidiyor. head controllere mühendis sokmam gerekiyor. bi türlü ulaşamıyorum yapının yanına. chronosphere yok. helikoptere kimseyi bindiremedim. patlatayım dedim. hava saldırısı yapıyorum o da etkili olmuyor. takıldım kaldım. geçen arkadaşlardan yardım...
  • Heyecan dorukta...

Ra3 Ultimate site yenilenmiş.çok Yakında çıkcak.

http://ra3ultimate.110mb.com/Download.html
  • Ruslardan sonra ABD ile başladım oyuna. Uçakların , askerlerin tankların üzerine zoom yapıyorum. Hiçbirinin şekli şemali belli değil. Neye benziyorlar diye zoomluyorum gene bişeye benzetemiyorum. Binalarda öyle. Hiçbirşeye benzemiyor nesneler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: preacion

Havana: The Great Bear Trap

Bu bölümü geçemiyorum. Allieslerim uçakla 2 köpek ve 2 mühendis bırakılıyor ya küçük bir map.

O bölümde 2 Köpek ve 2 spy var. + 1 tane yeşil tank var, tank koruma kalkanını açıyor ve kafasına göre ağır ağır ilerliyor...
    ...aynı zamanda beni yakından takip et diye bir mesaj geliyor. Yeşil tankla birlikte ağır ağır ilerleyip Rus askerlerin yanından geçeceksin.
    Başlarken 2. ci derecede bir görev veriyor. 10 tane Rus askeri reqruit et diye. Rus askerlerin yanından geçerken,
    Spy'ın rüşvet verme özelliği var. $ ikonu var sağ alt köşede. Ona basarak Rus askerlerden bazılarını kendi tarafına çekebilirsin.
    Ama dediğim gibi 2. ci derecede görev. Tamamlanmasa da oyun devam ediyor. Yeşil tank ilerlerde bir yerde duruyor.
    Sana orada bulunan askerleri öldürme görevi veriliyor. Onları hallettikten sonra az ileride Rus üssü var,
    orayı da Yeşil tankın yardımı ile hallettikten sonra esas kapışma başlıyor.

Stadyumlardan çıkan kriov adlı zeplinler var. Hem üsleri hemde zeplinleri yok etme görevi geliyor. Sıkı bir kapışma oluyor.
    Benim hoşuma giden kapışmalardan biri olmuştu.

Kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyinkirbas

arkadaşlar bende allias larda bi bölümvar sonlara doğru. başkan arabasıyla gidiyor. head controllere mühendis sokmam gerekiyor. bi türlü ulaşamıyorum yapının yanına. chronosphere yok. helikoptere kimseyi bindiremedim. patlatayım dedim. hava saldırısı yapıyorum o da etkili olmuyor. takıldım kaldım. geçen arkadaşlardan yardım...

Önce Airport yapıp, En az 1 adet bombardıman uçağı yapman gerekiyor.
    Sen haritanın sol alt köşesinde başlıyorsun. Başkan arabası ile sırayla önce sağ alt,
    sonra sağ üst ve sol üst tarafta bulunan facility'lere giriyor.

Senin sırayla onlara mühendis sokman lazım. "Tabii ki başkan ziyaret ettikten sonra"
    En az 1 tane yaptığın bombardıman uçağı pistte iken, yani havalanmadan önce,
    içine bir mühendis koy ve ele geçirmek istediğin yere yönlendir. Oraya varınca sağ altta
    uçağın özelliklerinda paraşüt resmi var, ona basarsan mühendis uçaktan atlıyor...
    Sonra da orayı ele geçiriyorsun. 3 tane facility'e aynı şeyi yaparsın.

Sen bunları yaparken başkan da boş durmuyor, tabii...
    Haritayı bir tur daha atıp dağdaki üsse girmeye çalışıyor.

Başkan üsse girmeden işi halletmelisin.

Tanya ile, üssünün ilerisindeki düşman power plantlarını patlatarak tesla ve diğer aktif silahların
    enerjisini kesebilirsin. Bu arada Tanya'yı oraya yollamadan önce yoldaki tesla ve birkaç tareti
    uçaklarınla temizlersen fazla zorlanmazsın... Zaten Tanya bir kaptırdımı sağlam gidiyor...

Ama Tanya'ya kapılıpta başkanın üssüne geri dönme zamanını kaçırma...
    Tüm gücünle üssü yok etmeye asıl derim...

Kolay gelsin...

• Rising sun yer birimleri maymun gibi olmuş.
    İnsanın hiç oynayası gelmiyor...

Neyse biraz daha tahammül edelim bakalım.
    Yazık etmişler 3. cü oyuna.
  • Sovyetlerde işimi roket tanklarıyla bitiriyordum, amerikada ise uçakla bombalıyorum... Çok kolay olmuş oyun...

Neredeyse kara ünitesi hiç kullanmadım Allies'da.
  • rising sun berbat
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Sovyetlerde işimi roket tanklarıyla bitiriyordum, amerikada ise uçakla bombalıyorum... Çok kolay olmuş oyun...

Kara uniti olarak mirage lar güçlü bence
  • quote:

Sovyetlerde işimi roket tanklarıyla bitiriyordum, amerikada ise uçakla bombalıyorum... Çok kolay olmuş oyun...

Abi Alliedlerde hiç kara ünitesi kullamadıysan mirage tank lara bak derim çok büyük şeyler kaçırdığını söylüyorum. Bu arada Hardda oynuyosunuz dimi bana o kadar da kolay gelmedi özellikle yanımızda verilen yardımcılar acayip angut Lap diye 5 dk içinde iniyolar
  • Arkadaşlar bende allies ların 3üncü,Sovyetlerin 5inci(General Krukov u öldürdüğümüz bölüm),Japonlardada 3üncü bölümlerinde bölüm sonunda victory çıkmadan önce oyun masaüstüne atıyor.Ne yapabilirim?Patch yüklemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

quote:

Abi Alliedlerde hiç kara ünitesi kullamadıysan mirage tank lara bak derim çok büyük şeyler kaçırdığını söylüyorum. Bu arada Hardda oynuyosunuz dimi bana o kadar da kolay gelmedi özellikle yanımızda verilen yardımcılar acayip angut Lap diye 5 dk içinde iniyolar

Valla dostlarım yokolmadan önce uçaklarıma yolu açmaları için turetleri yok ettiriyorum. Zaten 10 dk'ye kül oluyorlar

• quote:

quote:

arkadaslar allied görevlerinden 4 engineer ve tanya verdiği bölümde herseyi temizledim reactorler kaldı engineer sokuyorum saniye geri gidiyor bitior tekrar enginerr sokmami sölüyor her seyi denedim exectuve var onada basıyorum bişey olmuyo delircem yardım

oyunu bitiren yokkkmuuuuuu

iki reactor e de aynı anda engineer sok aralarında en fazla 30 saniye olabilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: KingRoger

Arkadaşlar bende allies ların 3üncü,Sovyetlerin 5inci(General Krukov u öldürdüğümüz bölüm),Japonlardada 3üncü bölümlerinde bölüm sonunda victory çıkmadan önce oyun masaüstüne atıyor.Ne yapabilirim?Patch yüklemedim.

Sadece 1.03 patch yap
    o sorunların hepsi çözülüyor.
    Aynısı banada olmuştu, yapınca düzeldi.
  • 1.04 ile oynuyorum hiç sorun çıkmadı, güzel oyun aslında

menü tasarımı çok hoşuma gitti bu arada
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.