Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Crazyzeus

quote:

Orjinalden alıntı: KingRoger

Arkadaşlar bende allies ların 3üncü,Sovyetlerin 5inci(General Krukov u öldürdüğümüz bölüm),Japonlardada 3üncü bölümlerinde bölüm sonunda victory çıkmadan önce oyun masaüstüne atıyor.Ne yapabilirim?Patch yüklemedim.

Sadece 1.03 patch yap
    o sorunların hepsi çözülüyor.
    Aynısı banada olmuştu, yapınca düzeldi.

Teşekkürler
  • quote:

Rising sun yer birimleri maymun gibi olmuş.
    İnsanın hiç oynayası gelmiyor...

Neyse biraz daha tahammül edelim bakalım.
    Yazık etmişler 3. cü oyuna.

rising sun kotü fakat bence 3. oyuna çokda yazık olmamış
    ilk başta birimlere alışmak zaman alıyor fakat oyunun herşeyini kullanmaya alıştıktan sonra son derece keyifli oluyor
    camping de allied her çok güzel
  • sovyet campaign kaç bölüm 6. bitirince oyundan atıyor. başka bölüm var mı birde niye oyundan atıyor. cevaplarsanız sevinirim
  • 1.03 Patch ı yüklememe rağmen halen 1.00 gözüjüyor neden olabilir
  • hani soldaki menude.
    uzaydan bi dalga biçimde silah varya.
    ... setalite diyor hatun ! o silah nasl sağa sola hareket ettriliyor ?
  • katılıyorum, adam gibi taktik gerek 1 ay olmasna ragmen maalesef oyunlarda millet geçiyo beni.

quote:

Orjinalden alıntı: Sweet Prince

quote:

Rising sun yer birimleri maymun gibi olmuş.
    İnsanın hiç oynayası gelmiyor...

Neyse biraz daha tahammül edelim bakalım.
    Yazık etmişler 3. cü oyuna.

rising sun kotü fakat bence 3. oyuna çokda yazık olmamış
    ilk başta birimlere alışmak zaman alıyor fakat oyunun herşeyini kullanmaya alıştıktan sonra son derece keyifli oluyor
    camping de allied her çok güzel

• Oyun iyi alışınca. Ben zevk alarak oynuyorum en azından ama rising sun alışamadım. RA 2 deoldugu gibi favorim yine sovyetler. Mirage tank iyi olmuş ama RA 2 deki prism+mirage olmuş. Tek zorlandıgım apokalipslerin hava savunması yapmaması artık. eskiden ne guzel 10 tane apokalips basıp giriyorduk :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muek

sovyet campaign kaç bölüm 6. bitirince oyundan atıyor. başka bölüm var mı birde niye oyundan atıyor. cevaplarsanız sevinirim

bende de aynı sorun vardı
    oyunun son sürüm yamasını indir 1.04 olması lazım ben onu kurdum
    sonra 1.04 ün crack ini yaptınmı duzgun oynayabılıyorsun
  • Hamachi'den kapışmak isteyen var ise pm atsın
  • COMMAND & CONQUER SERİSİNE HAYRANIM! Bence en iyi RTS!.. Red Alert 3 bütün oyunların tahtını sallar bence!..
  • c&c generalsten beri yerinde sayıyor ra3 beklentilerimi karşılamadı diyebilirim campaign'i btireyim silecem
  • :)

inş
    Devamı olursa diğer serilerde de hayal kırıklığına uğramayız.... Fantastik oyuna dönmeye başladı gibi
  • arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var

v1.04
    indirdim rar ile açtım. bu klasörü nereye nasıl kopyalicam..
  • rusların von easling airbase'ten sonraki bölümün başından bi save dosyası atabilecek varmı?1.04 yüklememe rağmen oyundan atıyor bolumun sonunda.
  • 1.05 update'i çıktı.Bazı bugları düzeltmişler.Dengede ayarlamalar ve arayüzde değişiklikler yapmışlar.

quote:

Orjinalden alıntı: burock76

rusların von easling airbase'ten sonraki bölümün başından bi save dosyası atabilecek varmı?1.04 yüklememe rağmen oyundan atıyor bolumun sonunda.

Buyur kardeşim.
    http://rapidshare.com/files/170272982/Mt.Fuji_Save.rar.html

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinkirbas

arkadaşlar bende allias larda bi bölümvar sonlara doğru. başkan arabasıyla gidiyor. head controllere mühendis sokmam gerekiyor. bi türlü ulaşamıyorum yapının yanına. chronosphere yok. helikoptere kimseyi bindiremedim. patlatayım dedim. hava saldırısı yapıyorum o da etkili olmuyor. takıldım kaldım. geçen arkadaşlardan yardım...

Önce Airport yapıp, En az 1 adet bombardıman uçağı yapman gerekiyor.
    Sen haritanın sol alt köşesinde başlıyorsun. Başkan arabası ile sırayla önce sağ alt,
    sonra sağ üst ve sol üst tarafta bulunan facility'lere giriyor.

Senin sırayla onlara mühendis sokman lazım. "Tabii ki başkan ziyaret ettikten sonra"
    En az 1 tane yaptığın bombardıman uçağı pistte iken, yani havalanmadan önce,
    içine bir mühendis koy ve ele geçirmek istediğin yere yönlendir. Oraya varınca sağ altta
    uçağın özelliklerinda paraşüt resmi var, ona basarsan mühendis uçaktan atlıyor...
    Sonra da orayı ele geçiriyorsun. 3 tane facility'e aynı şeyi yaparsın.

Sen bunları yaparken başkan da boş durmuyor, tabii...
    Haritayı bir tur daha atıp dağdaki üsse girmeye çalışıyor.

Başkan üsse girmeden işi halletmelisin.

Tanya ile, üssünün ilerisindeki düşman power plantlarını patlatarak tesla ve diğer aktif silahların
    enerjisini kesebilirsin. Bu arada Tanya'yı oraya yollamadan önce yoldaki tesla ve birkaç tareti
    uçaklarınla temizlersen fazla zorlanmazsın... Zaten Tanya bir kaptırdımı sağlam gidiyor...

Ama Tanya'ya kapılıpta başkanın üssüne geri dönme zamanını kaçırma...
    Tüm gücünle üssü yok etmeye asıl derim...

Kolay gelsin...

cok saol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herakles.fk -- 5 Aralık 2008; 2:12:32 >

• Gözler eskiyi arıyor ama alıştıktan sonra zevkli bir oyun...Campaignler oldukça zordu...Onlar bittikten sonrada pek oynayasım gelmedi zaten...Eskisi gibi skirmishleri zevkli değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ArchoN:.

1.05 update'i çıktı.Bazı bugları düzeltmişler.Dengede ayarlamalar ve arayüzde değişiklikler yapmışlar.

quote:

Orjinalden alıntı: burock76

rusların von easling airbase'ten sonraki bölümün başından bi save dosyası atabilecek varmı?1.04 yüklememe rağmen oyundan atıyor bolumun sonunda.

Buyur kardeşim.
    http://rapidshare.com/files/170272982/Mt.Fuji_Save.rar.html

teşekkür ederim

• Arkadaşlar ra3 World Builder ÇIKTI

http://na.llnet.cnc3tv.ea.com/u/f/eagames/cnc3/cnc3tv/RedAlert/CnCRedAlert3WorldBuilder.exe

ben daha denemedim, ayrıca 1.05 patch çıkmıştır, yakında ilacı çıkar

EDİT: linki bulduğum yerde şu açıklamayı gördüm 1.05 patch ı yüklememeiz gerekiyor map programı için

Official Release of Red Alert 3 Worldbuilder - will be available for direct download on our website, you must be updated to 1.05 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 5 Aralık 2008; 13:07:32 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.