Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alliederleri esir al diyor ama? nasıl alcam arkadaşlar lütfen bi açıklayın 2 gündür geçemedim şurayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLu-Ray

alliederleri esir al diyor ama? nasıl alcam arkadaşlar lütfen bi açıklayın 2 gündür geçemedim şurayı

hocam nerde esir al diyor, araştırma tesisini ele geçireceksin...sağdaki adada yok etmen gereken bişey daha var, onu halletin mi?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

alliederleri esir al diyor ama? nasıl alcam arkadaşlar lütfen bi açıklayın 2 gündür geçemedim şurayı

hocam nerde esir al diyor, araştırma tesisini ele geçireceksin...sağdaki adada yok etmen gereken bişey daha var, onu halletin mi?...

araştırma tesisin ele geçirdim sonunda,sağdaki adada olan şey hakkında bilgi verebilirmisin?

şuan sadece "expand to the island" yazısı var? haritada onu gösteriyor OK işareti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NY -- 7 Aralık 2008; 14:53:56 >

• quote:

quote:

quote:

araştırma tesisin ele geçirdim sonunda,sağdaki adada olan şey hakkında bilgi verebilirmisin?

şuan sadece "expand to the island" yazısı var? haritada onu gösteriyor OK işareti...

onuda yok edeceksin, zaten en başta yapman gerekiyordu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

onuda yok edeceksin, zaten en başta yapman gerekiyordu...

üstünde elektirk akımı olan şeyi diyorsan onu başta yıktım,araştırma merkezinide aldım,ama hala bitmedi bölüm?

• Hamachi'den oynamak isteyen var mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

Bu oyunun oyun içi videoları nerede acaba
    Yani hangi klasör hangi dizinde?

ne yapacan hocam, hatunlara mı kesildin yoksa?...

Buldum hepsini
    sovyetlerle oynuyordum ben abd videolarını izleyince kararım değişti abd ile başlıcam

• Bende campaing yaparken bölümü geçince oyundan atıyor.Sorun nedir?Ruslarla başladım.Zurkov'u öldürdüğüm bölümde attı.Sonra Japonlarda dev robotlu bölümü bitirince attı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

Bende campaing yaparken bölümü geçince oyundan atıyor.Sorun nedir?Ruslarla başladım.Zurkov'u öldürdüğüm bölümde attı.Sonra Japonlarda dev robotlu bölümü bitirince attı

peçsiz oynuyorsun herhalde, birçoğumuzdada aynı sorun vardı ancak peçleyerek kurtulabilmiştik bu sorundan, sanada aynısını tavsiye ediyorums
  • red alert 2 nin grafikleri on basar buna
  • quote:

Orjinalden alıntı: dOmi

red alert 2 nin grafikleri on basar buna

Ben de pek beğenmedim..Gerçi sadece burdaki resimlere bakarak söylüyorum..
  • adamlar yenı bır unıte yapcaktı o unıteyı yaptılarmı ?
  • Abi genellikle her oyunda oluyor bu oyun cıkmadan gösterinlen ss video vb. trailerler aşırı güzel oluyo ve biz oyundan beklediğimiz güzellik çıtasının yüksekliğini 2-3 e katlıyoruz e bu seferde oyunda 1 tane kusur gördüğümüz zaman bune ya diyip (oyunun mükemmel olması lazım ya) o hata hep gözümüze batıyo ve bir iki tane sivri dilli arkadaşımız gelip bu ne biçim oyun b*k gibi grafik var diyo ve konulan 1-2 SS den sonra cidden çok renkli geliyo banada oyuna başlamadan önce öyle gelmişti hatta bu yüzden oyunu orjinal almadım hata yapmışım. Yani işin özü başkalarının gözüne göre güvenmeyin ve ss leri incelerken önce yorumları okumadan bi inceleyin sonra yorumları okuyun bana sade 1 bölümde falan çok renkli gelmişti sonra zaten Red Alertin güzelliği bağlıyo sizi oyuna oyunu full detay bitirdim(heralde full açmayan yoktur) bana pek bi sorun olmadı. İyi oyunlar

Bu arada abi XBOX ta yayınlan temeları gördünüzmü ya o temalar adama xbox aldırır içim gitti resmen

• quote:

Orjinalden alıntı: Kaiji

quote:

Orjinalden alıntı: Ata

Bende campaing yaparken bölümü geçince oyundan atıyor.Sorun nedir?Ruslarla başladım.Zurkov'u öldürdüğüm bölümde attı.Sonra Japonlarda dev robotlu bölümü bitirince attı

peçsiz oynuyorsun herhalde, birçoğumuzdada aynı sorun vardı ancak peçleyerek kurtulabilmiştik bu sorundan, sanada aynısını tavsiye ediyorums

Hallettim

Bu arada bugun milletleri kavramak icin baya oynadim.Bence karada Sovyetler, havada Muttefikler, denizde de Japonlar guclu.Diger yandan bir sacmalik kesfettim; Ben yanima 2 tane hard dost aldim.Karsi tarafa 3 tane medium dusman verdim.Cok kisa surede dagittilar bizi.Durmadan dusman saldirdi.

Online oynamak isteyen var mi?

• Ben oynarım ama 2- haftadır falan oynamıyorum aynı takımda olursak olur
  • arkadaşlar merhaba,
    red alert 3 ü yükledim patch lerini de yükledim ilaçlarıyla birlikte (1.05 hariç) oyuna gayet giriyor seçimlerimi yapıyorum yalnız tam oyun başlayacakken masaüstüne atıyor ve "ra3_1.4.game" hatası veriyor lütfen yardım edin bu sorun neden olabilir ya da nasıl çözebilirim çıldırcam...Şimdiden teşekkür ederim...
  • Abd 2. görevinde denziden saldırı yapan gemileri nası yok edicem bilen biri varmı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

Abd 2. görevinde denziden saldırı yapan gemileri nası yok edicem bilen biri varmı ya

Gemiler gelmeden önce sahildeki dev toplara mühendis gönderip ele geçireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 13 Aralık 2008; 16:23:55 >
  • Arkadaşlar. Kopya oyunda sorun yaşıyorum yaw orjinaller daha indirime girmedimi.
    orjinal oyun kullananlar sorun yaşıyormu...
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.