Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lordhammer

quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

Ek Paket Yolda

Red Alert 3 takes players on an epic RTS adventure to an alternate future spawned by time travel run amok, featuring a fully co-operative campaign, the series' light-hearted style and classic, action-oriented gameplay. While there is no official announcement yet, it should be no surprise that the Red Alert 3 team is already working on the first expansion, Uprising.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=58317

Amerika'nın yeni başkanını durdurmaya çalışacakmışız gibi bir his var içimde. Umarım Yuri'yi de görürüz.

Ah Yuri bi gelse

• Bu ek paketi EA mi çıkarıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Bu ek paketi EA mi çıkarıyor?

Oyun EA'in olduğu için onlar çıkaracaklardır heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

quote:

quote:

Ek Paket Yolda

Red Alert 3 takes players on an epic RTS adventure to an alternate future spawned by time travel run amok, featuring a fully co-operative campaign, the series' light-hearted style and classic, action-oriented gameplay. While there is no official announcement yet, it should be no surprise that the Red Alert 3 team is already working on the first expansion, Uprising.

Amerika'nın yeni başkanını durdurmaya çalışacakmışız gibi bir his var içimde. Umarım Yuri'yi de görürüz.

Ah Yuri bi gelse

evet yaa yuri siz tadi cikmiyo bu oyunun

• quote:

Orjinalden alıntı: Tai-chi

quote:

Orjinalden alıntı: x264

quote:

quote:

Ek Paket Yolda

Ah Yuri bi gelse

evet yaa yuri siz tadi cikmiyo bu oyunun

ahh oyunu bi tam kurabilsem yuri siz de oynarım da oyun hata verıyo yokmudur bi yolu bilen arkadaş bi yardımcı olsun msn adresımı de verıyım ordan daha iyi yardımcı olabılırler

sefapolat_86@windowslive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo_1986 -- 17 Aralık 2008; 15:04:33 >

• Oyun harika strateji severler mutlka oynasın .4. campaign e geldim.Sovyetlerle devam ediyorum 3 ülkeylede bitirdikten sonra ek pakete geçerim artık.
  • 1.6 patch çıkmış.
  • Electronic Arts'ın RTS oyunu "Command & Conquer: Red Alert 3" için v1.06 yaması yayımlandı. Yayımlanan yama, oyunun çoklu oyuncu modundaki ufak tefek sorunları gidermekle birlikte, çoklu oyun modunda varolan özellikleri geliştiriyor. 143 MBytes boyutundaki yamayı buradan indirebilirsiniz.

merlinin kazanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mustafa 61. -- 18 Aralık 2008; 17:16:42 >
  • Arkadaşlar ben kurdum oyunu açıyorum registration code filan kod istiyor yokmu bunun çaresini bilen lütfen yardım....
  • arkadaşlar varmı bunun bi çaresi
  • sorunu hallettim uzun uğraşlar sonu internette bulduğum crack ile oldu

1.6 patch i indiriyorum işh bunuda yükleyince register code falan demez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 18 Aralık 2008; 23:39:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

Oyun harika strateji severler mutlka oynasın .4. campaign e geldim.Sovyetlerle devam ediyorum 3 ülkeylede bitirdikten sonra ek pakete geçerim artık.

Oyun harika falan değil bence. RA2 den sonra hayal kırıklığı yarattı bende. Oyunundaki üniteler ve oynanış generals ve Tiberiums Wars tan aşırma, cinematicler de açıkçası çok yavan geldi. Kısacası hayal kırıklığı.
  • grafikler iğrenç cd ciye tiberium wars almak için gitmiştim yoktu sen ne önerirsin dedim red alert 3 verdi 2 saat kod olayıyla uğraştım neyse oyunu açtım grafikler ultra higtta bile çok kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bob Marley

sorunu hallettim uzun uğraşlar sonu internette bulduğum crack ile oldu

1.6 patch i indiriyorum işh bunuda yükleyince register code falan demez

nasıl hallettn kardeş bizede yardım etsen
  • 1.05 için ilaç çıktı mı ?
  • Selam arkadaşlar...
    Bu R3
    orjinalinde kafam karıştı.
    Media Martta Metal ambalajda
    Teknosada plastik kutuda..
    ne iş anlamadım..
  • 1.06 crackini buldum ama bu hatayı alıyorum

http://img508.imageshack.us/my.php?image=ekranalntswc6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalist -- 21 Aralık 2008; 23:02:27 >
  • arkadaşlar uzun zaman bekledikten sonra büyük heves ve umutlarla ra3 kurdum tam bir hayal kırıklıgı içindeyim herşey berbat oyunu rezil etmiş bırakmışlar hevesim kursagımda kaldı earth 2170 bekliyicem artık

o kadar para verip aldık bari oynayalım dedik 7. kademe mt.fuji de kaldım nasıl geçiyorsunuz bi adamla anlatırsanız sevinirim ha unutmadan ra yı mahfettigin için eaya koca bir
  • evet ben de aynen büyük hayal kırıklığı içindeyim. Bir nükleer füze bile yok oyunda en zevk aldığım silahtı onu kaldırmışlar einstein i yok etmişler bu nedir ya. oyun sanki bir lego oyunu gibi çocuk bahçesi gibi yapılar. Bir kreşi andırıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celtic_frost

Ya arkadaşlar Sovyetlerin 7. bölümünde Japon İmparatoruna suikast düzenliycez ama ben 1 Conspirt ve 1 war bearla hiçbir halt yapamıyorum ne denediysem karınca ezer gibi öldürüyorlar iki askerimi.

bu bölümü oynuyan arkadaşlar nasıl geçti ?

bende aynı yerde tıkandım kaldım
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.