Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel oyun , ilk çıktığı zaman çok eleştirmiştim renkli diye ama alışınca multiplay çok zevkli oluyo.. japonların uçan adamı roket atarları durdurmanın yolu yok sanırım , 50-60 tanesi kule mule dinlemeden parçalıyo ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoguzkhan

güzel oyun , ilk çıktığı zaman çok eleştirmiştim renkli diye ama alışınca multiplay çok zevkli oluyo.. japonların uçan adamı roket atarları durdurmanın yolu yok sanırım , 50-60 tanesi kule mule dinlemeden parçalıyo ..

Allied "Apollo" ları yer onları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

quote:

Orjinalden alıntı: hoguzkhan

güzel oyun , ilk çıktığı zaman çok eleştirmiştim renkli diye ama alışınca multiplay çok zevkli oluyo.. japonların uçan adamı roket atarları durdurmanın yolu yok sanırım , 50-60 tanesi kule mule dinlemeden parçalıyo ..

Allied "Apollo" ları yer onları.

Hiç zannetmiyorum arkadaşın dediği ünitenin yaklaşık 1 dakikada kaca bir beseyi indirdiğine tanık olmuştum
  • aslında grafik konusunda haksızlık ediyorsunuz oyuna. grafik dediğin illa gerçekçilik değildir ki. bakın world of warcraft a. tamam biliorm öyle yüksek bi kalite beklemiyor zaten kimse. ama her model her mekan her karakter üzerinde ayrı bi çalışmışlar. hiç biri sırıtmıyo. hiç birinin kalitesi öbüründen üstün değil. böylece oyunun kendi grafik tarzı da oturmuş oluyor. GERÇEKÇİ grafikleri olan oyuna çok iyi olmuş dememeniz lazım. zira bunu kullanamayan bi çok oyun var... red alert 3 de kulvara grafiklerindeki renk çeşidi fazla olarak girmiş. ama wow da da olan tarzı burda sezdim ben. gerçekten güzel. gerçekten sarıyor adamı.2 tane muhtemelen her şeye de olumsuz gözle bakan adamın yorumlarını okuduktan sonra oyuna girmeyin. biri bi şey yazıyor bi de yarbay tabi. hemen altına aynı söylediği şeyi papağan gibi tekrarlıyorlar.

evet bence oyun harika olmuş.red alert serisini tekrar aramızda görmek zaten çok güzel bi duygu. bu arada çizgi roman kalitesindeki resimleri gerçekten çok iyi olmuş.

• Allied campaigne american baskanlarının oldugu bölumu gecemedım ne yapmalıyım orda gelen gecen butun tanklarımı lazerle yok edıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

Allied campaigne american baskanlarının oldugu bölumu gecemedım ne yapmalıyım orda gelen gecen butun tanklarımı lazerle yok edıyor

orda kendi bölgenden pek çıkmayacaksın...sadece gelen düşmanı püskürtüp başkanın gelmesini bekleyeceksin, sonrada helikopterlerle başkanı öldür...
  • @ Rapator
    ustadım limuzindekı baskanı nerde öldürmem gerekıyor nerde öldurursem oldureyım oyunu kaybedıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

@ Rapator
    ustadım limuzindekı baskanı nerde öldürmem gerekıyor nerde öldurursem oldureyım oyunu kaybedıyorum

önce dediği görevleri yapıcaksın...sonra başkan senin bulunduğun yerin sağına geliyor limuzinle, helikoptere binmeden vuracaksın onu...
  • arkadaşlar rusların bi bölümü var bizden olan generali yok ediyoruz şapkalı bi adam o bölümü geçince oyundan atıyor beni bunun çözümü var mı
  • 3.campaingde oyundan atıyor çözümü varmı bunun
  • bu sorunun çözümünü bilen yok mu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

aslında grafik konusunda haksızlık ediyorsunuz oyuna. grafik dediğin illa gerçekçilik değildir ki. bakın world of warcraft a. tamam biliorm öyle yüksek bi kalite beklemiyor zaten kimse. ama her model her mekan her karakter üzerinde ayrı bi çalışmışlar. hiç biri sırıtmıyo. hiç birinin kalitesi öbüründen üstün değil. böylece oyunun kendi grafik tarzı da oturmuş oluyor. GERÇEKÇİ grafikleri olan oyuna çok iyi olmuş dememeniz lazım. zira bunu kullanamayan bi çok oyun var... red alert 3 de kulvara grafiklerindeki renk çeşidi fazla olarak girmiş. ama wow da da olan tarzı burda sezdim ben. gerçekten güzel. gerçekten sarıyor adamı.2 tane muhtemelen her şeye de olumsuz gözle bakan adamın yorumlarını okuduktan sonra oyuna girmeyin. biri bi şey yazıyor bi de yarbay tabi. hemen altına aynı söylediği şeyi papağan gibi tekrarlıyorlar.

evet bence oyun harika olmuş.red alert serisini tekrar aramızda görmek zaten çok güzel bi duygu. bu arada çizgi roman kalitesindeki resimleri gerçekten çok iyi olmuş.

+1903
    Generals serisini sırf grafikleri yüzünden oynamadım. Bu oyunda eski Red Alert tadını yakalayabiliyor insan.

• Bence çok başarısız bir oyun olmuş. :(
    grafikler ve renkler tam bir rezalet aynı çizgi filme benziyor.
    generals ve cc3 kadar bile olamamış. bu iki oyundaki grafik ve detaylar bile red alert 3 ten daha iyiydi.
    ayrıca ülke seçiminin oyundan çıkarılması hiç iyi olmamış.
    oyunda görülmeye değer tek şey su efekti olmuş. başkada bir numara yok... :(

sadece campaignler ara videoları için oynananabilir.
  • Oyunu güzelce 1.04 e patchledim girdim ilk campaign i bitirdim.Garip yorumlar okuyorum yok çizgi filmmiş yok grafikler kötüymüş.Her oyunun bir tarzı vardır.Red alertte strateji dünyasının klasiklerindendir.Ben çok başarılı buldum oynadıkça daha çok seversiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 15 Aralık 2008; 23:31:44 >
  • arkadaşlar oyun bence cok guzel olmus belki gorsel olarak fazla iyi olmasada içerik olarak güzel ve müzikler cok süper olmuş

ben oyunda patch sorunu yasıyorum allies lar la oynarken bi gorevden sonra patch istiyo kendısı otamatık olarak yapıyo patch ı ama patch bittikten sonra orjinal cd key istiyo başka bi patch mi yuklemem lazım yoksa cd key varmıdır ? konuyu tam araştırmadım kusura bakmayın zamanım kısıtlı yardımcı olursanız sevınırım

Tşk. !
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo_1986

arkadaşlar oyun bence cok guzel olmus belki gorsel olarak fazla iyi olmasada içerik olarak güzel ve müzikler cok süper olmuş

ben oyunda patch sorunu yasıyorum allies lar la oynarken bi gorevden sonra patch istiyo kendısı otamatık olarak yapıyo patch ı ama patch bittikten sonra orjinal cd key istiyo başka bi patch mi yuklemem lazım yoksa cd key varmıdır ? konuyu tam araştırmadım kusura bakmayın zamanım kısıtlı yardımcı olursanız sevınırım

Tşk. !

Oyunun orjinal değilse patch yaptıktan sonra crack yapman lazım.1.04 ün crackı çıktımı şu an bilmiorum araştırırsan bulursun.
  • Ek Paket Yolda

Red Alert 3 takes players on an epic RTS adventure to an alternate future spawned by time travel run amok, featuring a fully co-operative campaign, the series' light-hearted style and classic, action-oriented gameplay. While there is no official announcement yet, it should be no surprise that the Red Alert 3 team is already working on the first expansion, Uprising.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=58317
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Orjinalden alıntı: diablo_1986

arkadaşlar oyun bence cok guzel olmus belki gorsel olarak fazla iyi olmasada içerik olarak güzel ve müzikler cok süper olmuş

Tşk. !

Oyunun orjinal değilse patch yaptıktan sonra crack yapman lazım.1.04 ün crackı çıktımı şu an bilmiorum araştırırsan bulursun.

ek pakedini (1.04) indirdim kurdum yine aynı hatayı verıyo kafayı yıycem en sonunda gıdıcem orjinalini alıcam o olcak
    çezebilen bi arkadaş varmı bu sorunu ?

• 2 yılda ea command & conquer den cukkayı doldurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

Ek Paket Yolda

Red Alert 3 takes players on an epic RTS adventure to an alternate future spawned by time travel run amok, featuring a fully co-operative campaign, the series' light-hearted style and classic, action-oriented gameplay. While there is no official announcement yet, it should be no surprise that the Red Alert 3 team is already working on the first expansion, Uprising.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=58317

Amerika'nın yeni başkanını durdurmaya çalışacakmışız gibi bir his var içimde. Umarım Yuri'yi de görürüz.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.