Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

1.06 veya 1.05 e niye kürek çıkaramadılar yaw ?

1.04 var gerek yok diğerlerine.

nasıl gerek yok diğerlerine, 1.05 1.06 okadar çok düzenleme varki oyuna denge gelsin diye nerdeyse herşey değişiyor. Ayrıca teknik anlamda da oyun optimize edilmiş.

1.05 ve 1.06 en az 1 i gerekli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Ek paket çıktı mı arkadaşlar?
    Mart ayında çıkacak. Şimdi sadece duyurusu yapıldı.
  • [html]<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=44176"/> <param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=44176" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed> </object>[/html]

Electronic Arts, Command & Conquer: Red Alert 3 için geliştirilen genişleme paketi Uprising'in ilk videosunu yayımladı. Tek kişilik oyuna odaklanacak olan Uprising, Red Alert 3'ün kaldığı yerden hikayeyi devam ettirecek. Tabii genişle paketiyle oyuna yeni sinematikler, yeni birimler ve yeni stratejiler de eklenecek. Red Alert 3'e göre daha fazla aksiyona sahip olacak olan Uprising, ayrıca "Commander's Challenge" adına sahip bir mod içerecek ve bu modda oyunda bulunan 9 komutana karşı hünerlerimizi sergileyeceğiz.

2009'un Mart ayında sadece dijital ortamda satışa sunulacak ve ilk oyundan bağımsız olarak çalışabilecek olan genişleme paketinin ilk videosunu sizlere sunuyoruz.

Kaynak ; TRGamer

• Oyunu sildim.Tekrar yukledim.Internet baglantisi olmadan acmadi.Sonra baglantiyi yapinca key yanlis dedi.Bir suru key denedim ama olmadi.Sonra yamasini indirdim.Yine olmadi.Sizce sorun nedir?
  • Merakla bekliyoruz ek paketi zaten RA3 un tadı hala damağımızda...
  • ya bu oyunda rising sunun 3ncıu bolumunu vede sovyetlerin von eastering airbae bölümünü geçince oyun kapanıyo bir and, 1.0 sürümü,aynı sorunla karsilasanlar oldumu?
    + hmaachiden coop oynanıyomu bu oyun???
  • Arkadaşlar RA3 ü bugün kurdum sorunsuz oynuyordum fakat daha sonra menu de ve oyun içinde belirli bir süre(yaklaşık 4-5 sn) fare ile tıklayamıyorum bunun bi çözümü var mıdır???
    Kardeşimde kurdu aynı sorun onun bilg. oluyo...
  • bende C&C GENARAL var onun çakması gıbı bışey galıba onlarda araplar var bunda japonlar genarelde bazen kasıyodu bunda haylıhaylı ksar heralde verılecek paraya değermı sızce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sems

Arkadaşlar RA3 ü bugün kurdum sorunsuz oynuyordum fakat daha sonra menu de ve oyun içinde belirli bir süre(yaklaşık 4-5 sn) fare ile tıklayamıyorum bunun bi çözümü var mıdır???
    Kardeşimde kurdu aynı sorun onun bilg. oluyo...

1.4 yamasıyla menüdeki takılma sorunu çözülüyor.
    http://www.gamershell.com/download_35968.shtml
  • ben oyunu yükledim efsane geri döndü dedim açtım 1-2 saat skirmishe takıldım babam geldi."Yeter flash çalışacağım" dedi ve kaldırdı(bu arada babam bilgisayar formatörü) 10-15 dk sonra babam baktı flash açılmıyor bilgisayar kendini resetliyor PCI basit iletişim bozulmuş."Ne yükledin?" dedi. gösterdim hemen sildi

buna bir çare yok mu?ağız tadıyla oynayamadan gitti güzelim oyun

bilgisayar 2 çekirdek 1gb ram Cpu 6400 bir alakası var mı?

Flash=Flash CS3 Professional

yardımlarınızı eksik tutmayın
  • Lan üzerinden co-op oynamak istiyoruz, düz ea accountlarla log olup oynayabilir miyiz ? Yapmamız gereken birşey var mı veya log olmadan oynamak mümkün mü ? Teşekkürler.
  • reloaded sağolsun 1.06 konusunda yapması gerekeni yapmış hayırlı uğurlu olsun.
  • mükemmel haber
  • ben oyunu yükledim, açtım 1-2 saat skirmishe takıldım babam geldi."Yeter flash çalışacağım" dedi ve kaldırdı(bu arada babam bilgisayar formatörü) 10-15 dk sonra babam baktı flash açılmıyor bilgisayar kendini resetliyor PCI basit iletişim bozulmuş."Ne yükledin?" dedi. gösterdim hemen sildi

buna bir çare yok mu?ağız tadıyla oynayamadan gitti güzelim oyun

bilgisayar 2 çekirdek 1gb ram Cpu 6400 bir alakası var mı?

Flash=Flash CS3 Professional

yardımlarınızı eksik tutmayın
    (daha önce de yazdım yardım eden olmadı)
  • Geçte olsa oyun hakkında ki yorumum

EA yaptı yine yapacağını Red Alert 3 beklerken Army men ayarında bir oyun çıkarttı.Red Alert'ın hangi oyununda binalar böyle inşa ediliyor.Hangi Red Alert oyununda grafikler bu kadar yapmacık.Red Alert mı,Toy story mi belli değil.Grafikler full 1680x1050 çözünürlükte grafikler milli felaket oyuncak gibi olmalarını geçtim resmen kareler belli oluyor köşe yumuşatmanın hiç bir etkisi yok birde 8x diye koymuşlar oraya.Zaten çıkarttığın oyunlar bugdan geçilmiyor birde sen efsaneleşmiş bir oyunu bu kadar değiştirerek piyasaya sürersen o oyun tutulur mu?Tiberium Wars'ın grafikleri Red Alert'tan çok daha güzel ve savaş ortamını yansıtıyor Red Alert 3 te Tank su mu sıkacak top mu atacak belli değil.Oyunun güzel tarafları ise denize bina inşa edebilmemiz ve soundtrackleri ama benim gözümde oyunu kurtarmıyor malesef.

Red Alert 4'ü deneriz artık tabi çıkarsa...

• RA3' ün yeni kızları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 28 Ocak 2009; 19:47:08 >

• Aman tanrım prison breakin taş hatunu değilmi o oooooyyyyy yirim seni yirimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x264 -- 28 Ocak 2009; 21:23:40 >
  • yükledim oynadım

tamamen rezillik berbat bi oyun olmuş bi su efekti güzel kalan herşey berbat

bu devirde böyle kötü grafikli oyun yapıyolar..

red alert 2 yi red alert3 e tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPinkFloyd -- 28 Ocak 2009; 22:27:12 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.