Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar oyunu yeni basladım acemiyim yani.
    görevlerde bir yerde takıldım. bir adada 4 ajan ve 1 natasha verdi bana.ama bunlarla ne yapacagımı bir türlü cozemedim.yardımcı olacak arkadas varm acaba.
  • Ben sıkıldım bıraktım oyunu açıp oynayasım gelmiyor

Oysa RA2 ölemiydi? başından kalkamazdım...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 27 Şubat 2009; 13:33:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lovesick

selam arkadaslar oyunu yeni basladım acemiyim yani.
    görevlerde bir yerde takıldım. bir adada 4 ajan ve 1 natasha verdi bana.ama bunlarla ne yapacagımı bir türlü cozemedim.yardımcı olacak arkadas varm acaba.

sanırım bana yardımcı olacak kimse yok
  • red alert 3un kendi campaign i bitirmedim
    ister ra 3un kendi campaign i
    ister uprisingin kendi campaign i oynaya biliyormuyuz bununla ilgili bisi bilen varmi
  • RA3 kadar rezil bir strateji oyunu görmedim. Strateji demek bile yanlış. Microsoft oyunları gibi 2 dakikada bir bilgisayar 3 tane ondan 2 tane bundan karışık bir grup gönderir. Onları öldürür üretimine bakarsın. Bu kadar basit bir oyun işte. Online oynanırsa belki zevk verebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FlameThrower

İş hatunla bitmiyor malesef

Bitti bile.
  • Güzel bi video yapmışlar
    http://www.youtube.com/watch?v=xIRPcICB-iY
  • Oyunun haftaya 1.08 yamasi cikacakmis.
  • Command conquer generals zero hour ' dan sonra Com.Conq. oyunları bana zevk vermedi. Günümüz teknolojisine en yakın olan generals oyunuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofpor01 -- 8 Mart 2009; 11:23:30 >
  • İyi de bu ilerki campinglerde oyundan atıor bu çözümü varsa yazın arkadaşlar.
  • 1.08 yaması çıktı.
    http://na.llnet.cnc3tv.ea.com/u/f/eagames/cnc3/cnc3tv/RedAlert/RedAlert3Patch_108/RedAlert3_english_patch1.08.exe

Bu arada "Uprising" ek paketi 2 gün sonra çıkıyormuş.
  • 2 gün kalmış demek bu iyi haber gerçekten çok güzel campaign ler vardı RA3 de.Bu ek pakette daha da güzel olacağını düşünüyorum.Yanlız umarım bu ek paketin boyutları biraz küçük olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 10 Mart 2009; 14:04:02 >
  • Red Alert 2 yi severek oynamış birisi olarak. Bu oyuna bir türlü ısınamadım. Çok ileri teknoloji düzeyinde birimler var oyunda. Nerdeyse Tiberium Wars dan bir farkı yok gibi. Grafikleri ben beğendim fena değiller.
  • arkadaşlar bu OYUNDA BAZI BÖLÜMLERİN SONUNDA OYUN KAPANIYOR DİREK MASAÜSTÜ ÇIKIYOR NEDEN ACABA BÖYLE Bİ PROBLEMLE KARŞILAŞAN VARMI ?
  • arkadaşlar herkeze selam

hamachiden oynayan kimse var mı oyunu birlikte oynayalım eğer var ise
  • ya oyunu su efektlerinden başka güzel kılan hiç bişey yok.Hele oyun arayüzü berbat olmuş..Alınırsa sırf ara videolar yüzünden alınır bu oyun.
    Keşke şu çoklu adam mantığınını(1 adam çıkarınca 4-5 tane çıkması) bu oyuna da getirselerdi.Tiberium Wars hala bin çakar bu oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

1.08 yaması çıktı.
    http://na.llnet.cnc3tv.ea.com/u/f/eagames/cnc3/cnc3tv/RedAlert/RedAlert3Patch_108/RedAlert3_english_patch1.08.exe

Bu arada "Uprising" ek paketi 2 gün sonra çıkıyormuş.

3 gün geçti çıktı mı acaba bilen varmı?

• Uprising resmi olarak cikti.Ama oyun kutulu degil , internet uzerinden EA storeden indirilebiliyor.Sanirim yakinda STEAM dende indirilebilecektir.Umarim kutulu olarakda satisa sunulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THeSHarK

arkadaşlar herkeze selam

hamachiden oynayan kimse var mı oyunu birlikte oynayalım eğer var ise

kardeş şu multi oynamayı bir bilsem...:) herkes hamachi diyor ama bu ne server mı.:?

bu arada bu patch ya da map gibi şeyler otomatik güncellenemiyor mu? illllaki bizim manual indirip yüklememiz mi gerekiyor? eğer öyle ise link verebilecek yordamını anlatabilecek var mı? ilk sayfadaki yönergeler hala geçerli mi?
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.