Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

Yuriko campaign'e nereden ulaşıyoruz ??

campaign lere girince zaten en sağda yurikonunkiler var

• quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

Yuriko campaign'e nereden ulaşıyoruz ??

campaign lere girince zaten en sağda yurikonunkiler var

dün buldum hallettim görev tamam saol
  • Yuriko nun bölüm bitti ancak müttefik ve japon bölümü sovyet bölümünü bitirince açılıyor.O nu da bitirelim.Yanlız Yuriko nun bölümler çok zevkliydi.4 özelliğini aynıda kullanması gibi.
  • ek paket süper olmuş ya..

Bu arada ra3 rusları bitirdim oda süper olmuş..
  • Ek paketi indiriyorum şuanda ilk oyunu da sovyet campaign de sorun olduğu için silmiştim acaba bunun sorunu giderildimi ek yama vs bişi çıktımı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Ek paketi indiriyorum şuanda ilk oyunu da sovyet campaign de sorun olduğu için silmiştim acaba bunun sorunu giderildimi ek yama vs bişi çıktımı ?

İlaç sorunu o. Düzelten "fix"leri çıkmıştı hemen, taa 1.0 zamanında.

Oyunda öyle bir sorun yok.

Tabii aynı sorundan bahsettiğimizi umuyorum.

quote:

Surucuden değil direk olarak oyunun kendi sorunu Golgeleri cok kalitesiz yapmışlar.

Tipik EA oyunu gölge sorunu öyleyse:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Mart 2009; 0:24:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Ek paketi indiriyorum şuanda ilk oyunu da sovyet campaign de sorun olduğu için silmiştim acaba bunun sorunu giderildimi ek yama vs bişi çıktımı ?

İlaç sorunu o. Düzelten "fix"leri çıkmıştı hemen, taa 1.0 zamanında.

Oyunda öyle bir sorun yok.

Tabii aynı sorundan bahsettiğimizi umuyorum.

quote:

Surucuden değil direk olarak oyunun kendi sorunu Golgeleri cok kalitesiz yapmışlar.

Tipik EA oyunu gölge sorunu öyleyse:)

Cevabınız için teşekkür ediyorum araştırıp sorunu çözeceğim oyundan atma sorunuydu.

• arkadaşlar selamlar...

biz red alert 3 ü hamachiden oynuyoruz şu an iki kişiyiz isteyen gelsin iki gün içinde tekrar oynamaya başlayacağız malum üniversitede okuyoruzve vizeler var bu ara isteyenler pm atarsa adresi ve şifreyi veririm hep beraber oynarız...

herkeze iyi günler...
  • Yuriko bölümünü dün oynadım cidden çok güzel bir bölümdü her eve bir yuriko lazım hayalimizdeki birim yurikodur budur olmuş tebrikler ea Hava birimi, kara birimi, bina ,canlı demeden alayına gider yuriko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 25 Mart 2009; 3:08:01 >
  • Dün oyunu indirdim ve oynadım gerçekten baya güzel olmuş bir arkadaşın da dediği gibi Diablo gibi olmuş hoş olmuş Yuriko Omega süper ya çok sevdim ben bu ek paketi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: preacion

http://img369.imageshack.us/img369/103/71347750nm2.jpg

tekrar tekrar bu pencere çıkıyor oyuna giremiyorum

bendede aynı nasıl gireceğim oyuna
  • Çok oyunculu kısım konusunda bir gelişme var mı? Ekleyecek bir yama hakkında haber var mı yani?

O kadar birim falan da ekle ama campaign, skirmish ve challenge üçlüsüne mahkûm et. İlginç. Herhâlde oyunu çabuk çıkarmak için, sonradan eklemek üzere yaptılar. Başka bir sebep bulamıyorum.
    (Tarafları yeterince dengeleyememiş olmaları gibi bir neden örneğin, "multi" olmamasına? Dengeleyememiş diyorum; "dengelememiş" dersek "multi" eklemeye niyetli değiller anlamı çıkıyor çünkü.)

Ama öyleyse bile, ne bileyim geçmişte Heroes of Might and Magic 4'te yapıldığı gibi, menüye "multiplayer" kısmını ekleyip üzerine tıklayınca "yamalarla en kısa zamanda eklenecek" gibi bir uyarının çıkması türü bir şey bekliyor insan. "Multi" adına hiçbir halt yok menüde, eklemeyi düşünmüyorlarmış gibi bir hava var.

Ek: Forumun birinde gördüğüme göre, EA "multi" olmayacağını çok kez zaten belirtmiş. Doğruysa, pek umutlanmamak gerekiyor anlaşılan.
    Tarafların dengesini baştan ona göre tasarladılarsa zaten hiç umutlanmamak gerekiyor. Gudik bir "multi" olur yoksa.

@Voilet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Mart 2009; 0:21:29 >

• beyler kusura bakmayın ama ra3 1.03 patchini kurdum, ilaçlayamadım.
    nette linkler ölmüş hep. biri bana bu konuda pm atabilir mi?
    1.03 patchi rus senaryonun daha başlarında masaüstüne atma sorununa çare olarak kurdum,
    10.sayfalarda paylaşılmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Çok oyunculu kısım konusunda bir gelişme var mı? Ekleyecek bir yama hakkında haber var mı yani?

O kadar birim falan da ekle ama campaign, skirmish ve challenge üçlüsüne mahkûm et. İlginç. Herhâlde oyunu çabuk çıkarmak için, sonradan eklemek üzere yaptılar. Başka bir sebep bulamıyorum.
    (Tarafları yeterince dengeleyememiş olmaları gibi bir neden örneğin, "multi" olmamasına? Dengeleyememiş diyorum; "dengelememiş" dersek "multi" eklemeye niyetli değiller anlamı çıkıyor çünkü.)

Ama öyleyse bile, ne bileyim geçmişte Heroes of Might and Magic 4'te yapıldığı gibi, menüye "multiplayer" kısmını ekleyip üzerine tıklayınca "yamalarla en kısa zamanda eklenecek" gibi bir uyarının çıkması türü bir şey bekliyor insan. "Multi" adına hiçbir halt yok menüde, eklemeyi düşünmüyorlarmış gibi bir hava var.

Ek: Forumun birinde gördüğüme göre, EA "multi" olmayacağını çok kez zaten belirtmiş. Doğruysa, pek umutlanmamak gerekiyor anlaşılan.
    Tarafların dengesini baştan ona göre tasarladılarsa zaten hiç umutlanmamak gerekiyor. Gudik bir "multi" olur yoksa.

@Voilet

Hocam Şuan için oyuna girmem mümkün değil ama akşam eve geldiğimde bakıp buraya Screen Shot ları koyup detaylı bilgilendireceğim sizleri.

• quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

beyler kusura bakmayın ama ra3 1.03 patchini kurdum, ilaçlayamadım.
    nette linkler ölmüş hep. biri bana bu konuda pm atabilir mi?
    1.03 patchi rus senaryonun daha başlarında masaüstüne atma sorununa çare olarak kurdum,
    10.sayfalarda paylaşılmıştı.

Neden 1.03'ü kuruyorsun? 1.08'i kurmamanın özel bir nedeni var mı?
  • 1.08in ilacı var ise neden olmasın...
    ben en kısa çözüm olarak gördüğümden 1.03e odaklanmıştım.
    1.08 patch ve patchin patchini buldum, bulmakta sıkıntı yaşayan arkadaşlar pm atabilirler...

bi soru daha, 1.08 patchli hamachi ağı üzerinden oynayan bi topluluk var mı ra3'ü bu başlıkta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 25 Mart 2009; 18:29:55 >
  • Oyunlarda Kendine rakip arayanlar adlı başlıkta konu açmıştım ama oraya pek bakan yok anlaşılan. Ben buraya da ekleyeyim odayı.
    Daima en son yama ile oynuyoruz. Şu an için malum 1.08 var.

Oda adı: Alpac RA3
    Oda şifresi: 1905
  • Oyunu 1 Haftadır Oynuyorum Gerçekten Güzel Olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Oyunlarda Kendine rakip arayanlar adlı başlıkta konu açmıştım ama oraya pek bakan yok anlaşılan. Ben buraya da ekleyeyim odayı.
    Daima en son yama ile oynuyoruz. Şu an için malum 1.08 var.

Oda adı: Alpac RA3
    Oda şifresi: 1905

cumartesi gecesi oynayalım isterseniz :) ben ekledim THeSHarK diye ama kimse online deil :)
  • http://img91.imageshack.us/my.php?image=ra3uprising.png

Resim bu şekilde MultiPlayer bulunmamakta ama onun yerine Challenge modu koymuşlar bunda belli görevleri yerine getirerek yeni üniteler açıyoruz sanırım oynamadım ama okuduğum kadarıyla öyle

Edit: Resim koymayı bi türlü beceremiyorum bu siteye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voilet -- 25 Mart 2009; 23:09:00 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.