Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orjinalden alıntı: THeSHarK

arkadaşlar herkeze selam

hamachiden oynayan kimse var mı oyunu birlikte oynayalım eğer var ise

kardeş şu multi oynamayı bir bilsem...:) herkes hamachi diyor ama bu ne server mı.:?

bu arada bu patch ya da map gibi şeyler otomatik güncellenemiyor mu? illllaki bizim manual indirip yüklememiz mi gerekiyor? eğer öyle ise link verebilecek yordamını anlatabilecek var mı? ilk sayfadaki yönergeler hala geçerli mi?
    teşekkürler.

bu arada zero hour' mu oynuyorsunuz generals mi? bende sadece bunlar var..
  • Uprising cıktı 5.81 gb ama yeni oyun değil ek paket sanırım red3 kurulu olması lazım gibi önce
  • Uprising ek paketi Red Alert 3'ten bağımsız çalışıyor. Red Alert 3'ün kurulu olması gerekmiyor.
  • ek pakette değişiklikler neler, bilen var mı?
  • Ek paketin Yuriko campaign'ini oynadım. Diablo gibi olmuş desem yeridir.

• quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

ek pakette değişiklikler neler, bilen var mı?

Yeni uniteler binalar vs...
    Yeni MP haritalari , yeni MP modlari eklendimi bilemiyorum.
    Yeni single bolumler ve yeni HD ara videolar.
    En buyuk yenilik ise Commander's Challenge modu 9 generale karsi oynama imkani.C&C Generals oynayanlar bilirler bu modu guzel bir mod gercekden.

Oyunu daha yuklemedim ama oyun ici videolarina bakilirsa aksiyon sahneleri dahada arttirilmis gibi ve single player cok saglam olmus sanirim.Ayni sekilde Commander's Challenge moduda guzel dusunulmus.Ayrica bu oyunun ilk RA3 den bagimsiz olmasida diger bir arti ozellik yani bu oyunu kurup yuklemek icin RA3 kurmak zorunda degilsiniz.
  • Kurduktan sonra başından ayrılamıyorum. Kurmamak en iyisi :D
  • Bu pakette neden multiplayer bulunmuyor, bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

Bu pakette neden multiplayer bulunmuyor, bilgisi olan var mı ?

Daha yuklemedigim icin bilmiyorum gercekdende MP yokmu MP LAN olarak mi yok yoksa sadece netten mi oynanabiliyor?

Tamamenmi MP bolumu yok eger yoksa umarim yeni bir yama ile MP eklerler.

• NOT:Dış DVD Kabı hazırdır gerisi parça parça tarafımdan monte edilmiştir... (pc dvd + 16 yaş resim ve ayarlamalar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 17 Mart 2009; 0:29:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Ek paketin Yuriko campaign'ini oynadım. Diablo gibi olmuş desem yeridir.
    [simge]http://img13.imageshack.us/img13/7568/ra3u1.jpg[/simage]
    [simge]http://img9.imageshack.us/img9/6941/ra3u2.jpg[/simage]

bu dalgaya nerden giriyoruz ???
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Daha yuklemedigim icin bilmiyorum gercekdende MP yokmu MP LAN olarak mi yok yoksa sadece netten mi oynanabiliyor?

MP malesef bulunmuyor, ne akla hizmet bu tarz birşey yapmışlar anlıyamadım doğrusu. Insallah sonrada MP yama ve benzeri birşey ile eklenir .

Gorevlerin hepsini bitirdin, ilk oyundan cok daha fazla aksiyon iceriyor. Daha zor ve daha zevkli, hele yuriko'nun gorevleri gercekten cok eğlenceliydi, RA serisinde daha once denenmemiş birşey yapmıslar Bence gayet guzel olmus bundan sonraki oyunlarda da abartmadan bu tarzı devam ettirebilirler. Ayrıca 3 ülkeninde görevlerinin sonu acık bırakılıyor, ya kısa zamanda yeni bir ek paket cıkacak yada 4. oyuna kadar meraktan kudurtucaklar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

MP malesef bulunmuyor, ne akla hizmet bu tarz birşey yapmışlar anlıyamadım doğrusu. Insallah sonrada MP yama ve benzeri birşey ile eklenir .

Gorevlerin hepsini bitirdin, ilk oyundan cok daha fazla aksiyon iceriyor. Daha zor ve daha zevkli, hele yuriko'nun gorevleri gercekten cok eğlenceliydi, RA serisinde daha once denenmemiş birşey yapmıslar Bence gayet guzel olmus bundan sonraki oyunlarda da abartmadan bu tarzı devam ettirebilirler. Ayrıca 3 ülkeninde görevlerinin sonu acık bırakılıyor, ya kısa zamanda yeni bir ek paket cıkacak yada 4. oyuna kadar meraktan kudurtucaklar

Ilk RA icin 2 tane mission pack cikmisti counterstrike ve aftermath haliyle RA3 icinde ayni sey dusunuluyor olabilir.Ikinci bir mission pack bunda fazladan ra2 deki YURI ve ilk mission packda olmayan Multi secenekleride eklenebilir umarim yaparlar.

• RA3 den büyük keyif aldım.Yok grafik şöyle böyle diyenlere aldırmayın çok keyifli bir oyun ek paketi de şimdi yüklüyorum bu da çok iyiye benziyor.Ra3 deki kızlarda oynamak için ayrı bir sebep.:)Bundan da süper bombalar bekliyorum.:)
  • Zorluk seviyesi easy de bile ilk oyuna göre daha zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Zorluk seviyesi easy de bile ilk oyuna göre daha zor

+1

Gayet güzel bir eklenti

zorluk,üniteler,Challenge fln...

Desolatorlar tam bir katil...
  • Yuriko campaign'e nereden ulaşıyoruz ??
  • Bu arada nvidia kart kullanıp 182.08 ile gölgelerde sorun yaşayanlar var mı.Gölgeler kare kare gözüküyor oyunda da çok göze batıyor
  • Yuriko campaign i hard da bitirdim."Kill Izumi" en çok zorladı ama onunda yöntemini buldum.Çok zevkliydi sovyetlerle devam ediyorum bence görevler çok daha zevkli olmuş bu ek pakette.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Bu arada nvidia kart kullanıp 182.08 ile gölgelerde sorun yaşayanlar var mı.Gölgeler kare kare gözüküyor oyunda da çok göze batıyor

Surucuden değil direk olarak oyunun kendi sorunu Golgeleri cok kalitesiz yapmışlar .
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.