Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prison breakteki hatunu almışlar
  • Doğrudüzgün çalışan ve altyazıların tamamaını türkçe yapan bir yama bulabilen varmı?
  • Dikkat ettiyseniz üstteki de Prison Break'den,sırf bu kızlar için oynuyorum RA3'ü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

RA3' ün yeni kızları
    Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU]

3. resimdeki Prison Breaktaki kadın değil mi ya?

• offf holly de varmış umarım videoları biraz daha uzun tutarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 3 Şubat 2009; 1:09:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lahmACUN3263

Doğrudüzgün çalışan ve altyazıların tamamaını türkçe yapan bir yama bulabilen varmı?

Kızlar değilde, altyazı demiştim?

(ama sovyet rusyanın kızına laf ettirmem o başka)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 4 Şubat 2009; 17:46:51 >
  • Nisandan önce çıksa bari Uprising.

Bu komutanlar adamı dinden imandan çıkarır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

RA3' ün yeni kızları

Oyy oyy oyyy inş videolar bayaaa bir uzun olur
    Oyun mükemmel olacağa benziyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

RA3' ün yeni kızları

Oyy oyy oyyy inş videolar bayaaa bir uzun olur
    Oyun mükemmel olacağa benziyor

2. hatun hosmus

• yükledik bakalım çizgi film gibi olmuş grafikler ama ...
  • Beyler ne zaman çıkacak 1.05 ilacı 1 ay oldu nerdeyse yada cıktımı bır bılgısı olan varsa yazsın buraya lutfen.
  • pm attım ayrıca illegal paylaşımlar istekler yasaktır
    quote:

Orjinalden alıntı: er10

Beyler ne zaman çıkacak 1.05 ilacı 1 ay oldu nerdeyse yada cıktımı bır bılgısı olan varsa yazsın buraya lutfen.
  • teekin ilgilendiğin için teşekkür ederim ama verdiğin yerde 1.05 yok malesef.
  • arkdşlar RA3:Uprising in boyutunu bilen varmı?? bilen, söylerse çok iyi olur! ona göre yerinde ve zamanında indirelm!..
  • Güzele Benziyor
  • Red Alert 3'ü beğenen kimse var mı ? Ben oyunu daha yeni alabildim ... Oturup oynadım ama ne yalan söyleyeyim RA2'yi aradım Oyuna girer girmez bazı arkadaşlarımızın dediği gibi çizgifilm tarzında grafiklere sahip bir oyun gördüm ... Zamanında XIII diye bir oyun vardı tıpkı onun gibi ... Arkadaşların yorumlarını okuyunca inanmamıştım bu kadar kötü olamaz diye ama ... Oyunda kaplamalar vasat Grafik bakımından tek el ile tutulur yanı su Evet birtek deniz güzel gözüküyor gözümüze Gerisi 5 para etmez Zaten birimleri seçtiğimizde etrafında oluşan çizgilerde cabası Ya neden böyle gereksiz birşey yapılır anlamıyorum Ne yani biz farenin hangi birim(ler)in üzerinde olduğunu anlamayacak kadar xxxxxmıyız ? ki kocaman kalın kalın sarı iğrenç çizgiler ile birimlerin etrafını çiziyorsun Fare ile 10 birim aldığınızda o 10 birimin etrafı ayrı ayrı çizgilerle belirtiliyor Oyundan neler bekliyordum neler buldum Keşke RA2'ye yeni bir ek paket çıkartsalardı ... En azından bundan daha iyi olurdu

• red alert 2 bin kat daha iyidir. apoların uçaksavarı bile yok herşey denize kuruluyor saçma sapan gemileri var. nükleer görüntüleri sanki uzay çağından gelmiş. tiberium wars ı tercih ederim.
  • Ra3 çok heycanlı bir şekilde aldım ve hemen ewe kostum ama birde ne göriyim berbat bi oyun... bi oyunu bu kadarmı batırırlar hiç heycan vermiyor sarmıyor oyun...saçma sapan grafikleri var oyuncak gibi..rusyada cift namnulu tank çıkarttım heycanla bir de ne göriyim 6 sene önce babamın aldıgı oyuncak tanka benziyoooo red alet 2 yi senelerce oynadım arklarla landan oynadık bu nedir böyle oyun için çektikleri filmlere yazık olmuş.

• RED ALERT serisi her zaman aynıydı. SINGLE PLAYER da berbat, yapay geri zekaya sahipti, fakat MULTI PLAYER da insana zevk veren bir oyundu. Orjinal CD ile oynandıgında güzel videolar esliginde oynanan ama oyuna girince genelde dumur oldugum bir yapıya sahipti. Yıllar sonra RA3 indirip denedim, grafik olarak güzel sayılırdı ama yapay geri zeka hic degismemis. RED ALERT yapımcıları seksi hatunları cıkarmakla ugrasacakları kadar birazda paraya kıyıp kaliteli programcılar alsalar iyi olacak. STARCRAFT ın WARCRAFT ın sahip oldugu yapay zekanın dörtte birine bile sahip olsa yeter yavv...
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.