@yarikan arkadaşın referansı ile abone oldum. Hizmetim aktif olur olmaz hediye ödemeyi yaptı sağolsun. Tavsiye ederim... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smksahin -- 14 Mayıs 2022; 23:25:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI (11. sayfa)
-
-
Benim kodum ile comnete abone olana 40 tl gönderiyorum . Hesabiniz aktif olduktan sonra ibanınıza transfer ediyorum 40 tl yi .
1 ay bedava + 40 tl almış oluyorsunuz .
Comnet kodum : CMT984EMS
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
-
CMT646YYG
--------------------------------
Abone olma esnasında , bu referans kodunu yazarsanız , ikimizde 1 ay ücretsiz internet kazanacağız. Kazan- Kazan formülü
CMT646YYG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76689D4B9 -- 17 Mayıs 2022; 7:30:12 > -
Ben de yurtta Comnet kullanıyorum. Altyapı eski olmasına rağmen pingim çok iyi. Arkadaşlarım fiber altyapı kullanmasına rağmen pingim onlardan daha iyi. Hızda da bir sıkıntım olmadı, söyledikleri hızı kesinti olmadan kullanabiliyorum. Destek kısmı da çok iyi, teknik destekte mesaj atıyorsunuz kısa bir süre içerisinde dönüş sağlıyorlar. Davet kodumu kullanarak internet aboneliği başlatırsanız hem siz hem ben 1 ay ücretsiz kullanmış olacağız. Ödeme sayfasında kodumu yazmanız yeterli. Şimdiden geçecek herkese hayırlı olsun 🥰
DAVET KODUM: CMT979DSH
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnet 1 ay ücretsiz kullanmak için kod
CMT597MCS
-
Comnet'e referansım ile üye olana 25 TL ödeme yaparım.
DAVET KODUM: CMT699STG
Üyeliğim aktif olunca ücreti hemen gönderdi çok teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referans kodunu kullandım hat aktif oldu, ödemeyi hemen attı. teşekkürler.
-
Comnet'e referansım ile üye olana 25 TL ödeme yaparım.
Hemde ikimiz de 1 ay bedava kullanırız. Ödeme ekranında gireceğiniz kod :CMT987ERE
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Ay Ücretsiz İnternet Kullanmak İçin Davet Kodum.
-> CMT723WWQ
Turknetten comnet e geçtim dün itibariyle.
1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET İÇİN DAVET KODUM: CMT322CQY
-
Türknet zammından sonra bende comnete geçtim.İki gündür kullanıyorum hızı gayet stabil.35 mbitlik pakete geçtim.Hız testi yaptığımda genelde 40 mbit ve üzerini görüyorum.Engelli raporu ile abone oldum.35 mb lik pakete 49 tl ödeyeceğim.
Referans kodum ile hem siz,hemde ben 1 ay bedava kullanabiliriz.
REFERANS KODUM: CMT472VXK
-
35 mbps kullanıyorum aboneliğimi 12 ay uzattım ve Kayseri'deyim.
1 ay ücretsiz kullanmak için davet kodu : CMT528PUB
Ben de forumdan bir arkadaşın kodunu kullanarak abone oldum.
1 ay ücretsiz süre hemen aktif oluyor, hesabınıza ekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 22 Mayıs 2022; 20:57:53 > -
Merhabalar, Yazlık evimde kullanmak üzere comnet bağlatmak istiyorum. 3 ay kullanıcam. Sanıyorum kampanyadan faydalanamam? Şartlarda 90 gün yazıyor. Ancak 90+1 ay bedava olarak düşünmek gerekir sanırım, var mıdır bilgisi olan?
-
2 gün önce TTnetten Comnete geçiş yaptım. Süreç nerdeyse 1 gün içinde tamamlandı. 35 mbps hız kırsalda bile alıyorum. Boşuna para ödemeye gerek yok. Faturalarımı düzenli öderim.Neden daha fazla ödeme yapayım ki. Arkadaşlar geçmenizi tavsiye ederim.
Süreçle ilgili sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım.
+1 ay hediye internet fırsatını kullanmak isterseniz Referans numaramı kullanabilirsiniz.
+1 ay hediye internet için kod: CMT498VCT
Hem size hemde bana +30 gün veriyor.
Özelden konu ile ilgili aklınıza takılanları sorabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X