MERHABA, referansınızla üye oldum :) |
COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI (9. sayfa)
-
-
35 mbps kullanıyorum ve Kayseri'deyim.
1 ay ücretsiz kullanmak için davet kodu : CMT528PUB
Ben de bir arkadaşın kodunu kullanarak abone oldum.
1 ay ücretsiz süre hemen aktif oluyor., hesabınıza ekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Mayıs 2022; 0:0:6 > -
Referans kodum: CMT657MVY
Yukarıdaki kod ile comnete gelene 40 TL ÖDÜYORUM.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnet'e referansım ile üye olana 25 TL ödeme yaparım.
Hemde ikimiz de 1 ay bedava kullanırız. Ödeme ekranında gireceğiniz kod :CMT987ERE
Comnete yeni başvuracaklar 1 ay bedava kazanmak için kod kullanabilirsiniz
Ön ödemeli olduğu için ödeme ekranında kodun girilmesi gerekiyor. ödemeyi tamamladıktan sonra hesabınıza 30 gün ekstra tanımlanacaktır. Girmeniz gereken kod aşağıdadır:
CMT296CJA
-
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 40 gün olmuş fiyattan dolayı TÜRKNETTEN geçtim, kullanımda herhangi bir sorun yaşamadım süre uzatacağım bu deneme süresinden sonra.
COMNET e geçiş yapmak isteyen arkadaşlar için 40 TL ÖDEME IBANA YAPACAĞIM.
REFERANS KODUM : CMT983BTY
-
referans kodunuz ile geçiş işlemi başlattım
-
ben mesala öğrenci adama yardım olsun diye öğrenciden kod isterdim cidden para teklif etmek veya istemek ayıp yahu 40 tl le başınız göğemi erecek bir hamburger parası artık.
-
Valla Haklısınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçiş tamamlanınca ücreti gönderiyim.
abonelik sözleşmesini de göndermek gerekiyor mu sadece geçiş formu mu?
-
Ben ikisini de gönderdim.
Comnet 1 ay ücretsiz kullanmak için kod
CMT597MCS
-
Ünye/Ordu'da ikametgah ediyorum fiber altyapım var 35'lik paket kullanıyorum kablosuzda ve kabloluda 33-34 arası hız alıyorum ping 20 lerde.2 aydır hiç bir problemim olmadı.dün fiber modemim arızalandı 10:30 da desteğe yazdım 14:00 'de türk telekom ekipleri yeni modemle değişimi yaptı açıkçası bu kadar hızlı müdahale beklemiyordum.
Yeni abone olmak isteyenler 1 ay ücretsiz kullanım için CMT848KEK kodunu kullabilirler.
-
Bende turknetten geçiş yaptım modem değişmedi modem değişmesi için turkneti önce kapatman sonra comneti sıfırdan abone olman lazım geçişlerde aynı modemle devam tabiki fiber altyapıda benim modem yanmış o yüzden değişim oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben gecıs yapacagıma sıfırdan kurulum yapmısım. eski zyxel modemı degıstırdıler aslında ben memnundum , yerıne tp-link archer c5v modem getırmısler bu modem nasıldır .
-
Yeni aboneliklerde yeni modem veriyorlar eskiyi turknete mutlaka gönder fatura çıkarmasınlar tplink modem güzel babamlar kullandı ben arızalınca ondan istedim ama ellerinde sadece zte vardı mecbur aldık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X