Şimdi Ara

comnet internet taşıma nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar, comnet fiber internet abonesiyim. Aboneliğim bugün doluyor. Fakat 10 - 15 güne kadar daireyi boşaltacağım. Tayin sebebiyle başka şehire taşınmam gerekiyor. Aboneliğimi uzatırsam, daireyi boşaltırken fiber modemi yanımda götürecek miyim? Yoksa sadece yeni yerin adresine nakil talebinde mi bulunacağım? Yeni yerde fiber yoksa, adsl ya da vdsl olarak abonelik taşıma oluyor mu?

• Taşıma/nakil yapmıyorlar. Yeni abonelik alman gerekiyor. Kalan günleri yeni aboneliğe aktarıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet abineligim 10 Temmuz da bitmesine rağmen internet kesilmedi. 5 gün daha kullandık. 6. Gün modemi kargo ile iade ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemirci -- 28 Temmuz 2024; 9:44:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iitsutae kullanıcısına yanıt

Yeni abonelik için tekrar kurulum + aktivasyon almıyorlardır umarım.

• Sormadım ama alıyorlardır, yıllık abonelikte %50 alıyordı. Sitede öyle yazıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iitsutae kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla 400 günden fazla kullanım günü olamıyor. 250 gününüz varken taşındınız, aboneliği kapattınız. Kurulum ucuz olsun diye tekrar 12 aylık ödeme yapmak gerek ki o da süre sınırından dolayı olur mu bilmiyorum, birde tekrardan 12 ay için para ödenecek. Baya saçmaymış eğer böyleyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Comnet İnternet Var mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.