Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
111
Favori
72.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi fikir. X te orgutlenip her gün baska bir haber programında mağduriyetimizi dillendirebiliz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paslicivii P kullanıcısına yanıt
    Bu sonuca göre para iadesi yapılmazsa diğer normal yolla bekleyenlere geçmiş olsun.

Sizin açınızdan ödeme olmazsa icra süreci başlatılacaktır. Buda Comnet için yolun sonu demektir. Çünkü baya bir icra alacaklısı olacaktır. Piyasadan ismi ve markası silinmiş gibi olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu herifler niye artık ödeme yapmıyor? 1 ay oldu iade faturası çıkalı hâlâ iade yok. Banka itirazı da sonuçlanmadı, THH de hâlâ savunma istendi aşamasında.

• Bankaya başvuralı 1 ay oldu. Thh başvuralı 3 hafta. İade faturası da çıkalı 3 hafta oldu. Hala iade yatmadı. Thh de savunma istendi gözüküyor. Bankada ise süreç devam ediyor. İade alanlar ne kadar süre sonra sonuç alabildi? İlk iadelerden bir kişi 23 günde iade aldı diye hatırlıyorum.

Şu an bizi oyalayıp zaman mı kazanıyorlar anlamadım ki. Bir şekilde şirketi boşaltabilirler mi? Avukat olan biri varsa, ilamsız icra takibi başlatabilir miyiz? Öyle yapmak daha mı iyi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 gün oldu beyler. Bence artık sesimizi duyurmalıyız.
    Bir süredir doğru dürüst yeni iade paylaşımı da olmadı.
    Benim 1 aydır iade faturası oluşturuldu iade yapılmadı.

• ben 31.12.2024 tarihinde vakıfbankasına itirazda bulundum daha 2 gün önce mesaj geldi değerlendirmeye almışmışlar sonuçlanınca mesaj atacaklar mış

• Comnet uygulamasına girerken gelen mesaj kodu bana dünden beri gelmiyor, uygulamaya giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stk10 -- 21 Ocak 2025; 13:2:57 >

Dilekçeyi paylaşabilir misiniz?

• laumexs kullanıcısına yanıt
    Adamlara mail attım dedim ki durum bu yine aptallar hazır cevap dönmüşler comnete girişteki iade süreci bildirimini kopyala yapıştır yapmışlar bunlar her şeyi hak ediyor .

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

• Garanti bankasına işlem itirazinda bulunmuştum. Yaklaşık 2 ay sonra bana olumsuz cevap verdi. Neden olumsuz olduğuna dair bir bilgi de yok 😡

Ben de hemen Türkiye Bankalar Birliği Hakem heyetine başvuru yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cudana -- 21 Ocak 2025; 13:55:29 >
  • Somut bilgi ve belge olmadığı için thh başvurum reddedilmiş thh'den sonuç alanlar ne yükledi ne yazdı acaba şikayet metninde?

• sefaMseven kullanıcısına yanıt
    hic belge yüklemedin mi?
    Kalan günlerinin ekran görüntüsü,
    fatura,
    sözleşme vs.
    ben hepsini yükledim.

• 50 gündür cvp bekliyoruz hala tık yok

• sefaMseven kullanıcısına yanıt

Fatura + XDSL Hizmet numaranızı, aboneliğinizi ve kalan günlerinizi gösteren görsel ile hizmetin sonlandırıldığına dair kanıt niteliğindeki görselleri eklemeniz gerekirdi. Daha önce de kullanım hakkım vardı demişsiniz varsa bunun da faturalarını eklemeniz tarihlerini girmelisiniz ki tüketici hakem heyeti neye istinaden başvuruda bulunduğunuzu anlayabilsinler.

Bende de savunma geldi gözüküyor gündeme alınıp karara bağlanmasını bekliyorum. Halen iade faturaları oluşturulmamış tek çare icraya başvurmak olacak anlaşılan..

• Ben comnet i thh ne verdim ve kazandım.. günlerim ve iade bilgilerim ile birlikte. Benim konu biraz farklı idi ama sonuç hizmet alamadığım için. Şimdi her yerden başlamışlar beni. İcra yoluna giden var mı. Nasıl tahsil edeceğiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thh başvurularda savunması gelen arkadaşlar kaç gün sonra geldi benim 33 gün olmuş hala savunma istendi de takılı kaldı şu savunma neyse bir türlü gelmek bilmedi faturam iade de gözüküyor belki 1 ay oldu ama ondada bi gelişme yok

• tuncayudgu kullanıcısına yanıt

Hocam bende 9 Ocak günü savunması istendi, 21 Ocak'ta savunması geldi. Gelişmelerde henüz karar aşamasına geçilmedi.

• Anlık itirazım olumlu sonuçlanmış.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.