< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (31. sayfa)
-
-
Bende de aynı fatura iadede gözüküyor yaklaşık 15 gündür sadece 5 gün kullandım 3108 tl ödedim iadede 2400 tl gözüküyor bu nasıl iştir anlamadım
5 gün için 700 tl ödememi yapmış olacağım şimdi
-
Ben hesapladığımda 2486.4 oluyor. Faturanızda öiv düşünce 2400 yapıyorsa hesap doğru sanırım. Maalesef öyle adamlar kdvyi düşüp ödüyor hesaplanan rakamlar hep öyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün baktım bankaya yaptığım itiraz sonucu comnet uygulamasında faturalar kısmında iade yazıyor ama bankadan halen ses yok . Kaç günde karta düşer iadeler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 17 Ocak 2025; 9:11:40 > -
25 gündür dediğiniz gibi bekliyoruz bakalım ne zaman ödeyecekler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iadeler ne durumda beyler? Bende hâlâ iade yok
Bende de yok hala thh başvuralı 1 ay oldu bankaya başvuralı 18 gün oldu cimer, şikayet var hepsine yazdım bişey çıkmadı bekliyoruz artık ne zaman keyifleri yeterse iade edecekler
-
Benim de 1 ayı geçti sadece iade faturam duzenlendi başka bir numara yok. Ben Garanti Bonus ile ödemiştim. Gördüğüm kadarıyla İş Bankası bir adım önde bu iade işinde. Buradan ve etrafımdakilerden duyduklarımın çoğu İş Bankasından iadelerini almışlar.
Biraz önce comnet sitesine online giriş yaptım destek talebi açılmıyor müşteri iletişim kısmından sadece 5 gün kullandığım internetin iadesini istediğime dair yazıyı yazdım gönder diyorum kod geliyor kodu girince hatalı kod diyor kodu doğru girdim süresi bitti tekrar kod geldi girdim oda aynı şekilde hatalı dedi yani anlayacağınız adamlar kendilerine ulaşamayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar
-
Kuveyt Türk'ten yaptığım harcama itirazı neticesinde bugün(yaklaşık 3 haftada) iade geldi, karta yansıdı: 2388TL
-
Bu Ziraatten iade alabilen oldu mu?
1 ay olacak iade faturası oluşturuldu, daha iade yatmadı.
-
B3nde ziraat bankası kartı ile yapmıştım kredi kartı kullanmıyorum. 1 ay olacak ama iade yok daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınmayan hizmetin vergisi olmaz . Mümkün mü bilmiyorum toplu şeklide bu şirketi mahkemeye veremiyor muyuz.
Hesaplamaya göre öyle hocam. Benim faturama göre kdv ve öiv ler silinip öyle iade yapılacak diye görünüyor.
Avukata versenizde tutarlar düşük. Tüm para avukat masrafı, dava harçlarına gider. Keşke daha iyi bir sistem olsa. Btk bankalar bile işlem yapamıyor adamlara
-
-
Savunma istemeyle karar çıkması arası geçen süre ne kadar? Söyleyebilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti yaklaşık bir ay sonra ödeme itirazına cevap verdi. Gönderdiği cevapta da işlemler 180 gün sürebilir diyor. Bu kadar hantal bir süreç işleten başka banka yoktur.
-
Bu comnet’i medyaya taşımayı düşünen oldu mu hiç?
Ana haber bültenlerine ya da youtube’da yayın yapan gazeticilere yazmayı düşünen?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X