Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emirk77xxxx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
711
Cevap
110
Favori
69.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bangır bangır söyleniyor hocam kendi şirketin de olsa sanal kart kullan diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sanalkart zaten, yarın bi bankama uğrayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkph0bia kullanıcısına yanıt
    O zaman limiti vardı kullanım sonrası limitini kapatmakta fayda var.

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Limit vardı, normalde sms gelmeden bir islem yapılamaz ama yapılan işlem eski fatura tarihiyle aynı.

• 1 ayı geçti henüz tık yok.
    20 gün olacak iade faturası oluşturuldu hala iade yapılmadı.
    Böyle rezalet görmedim. Hem habersiz hizmet durdurdular, hem daha yüksek bedelle başka firmalara geçtik hem de iademiz daha yapılmadı.

• replaa R kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaş. Bu nedir yaw. Telefonlara çıkmıyorlar. Uygulamadan mesaj gönderilmiyor.

• Akbankta başvuru yapalı 15 günü geçti ne dönüş var ne de iade faturası 401 günle beklemedeyim . Btk ne işe yarar acaba ?

• sefaMseven kullanıcısına yanıt

BTK ya telekominasyon hizmetlerinde ön ödemeli fatura sisteminin değiştirilmesi için baskı oluşturulması lazım. Bu yönetmelik vatandaşa mağduriyet yaratan bir sistemden başka birşey değil Comnet örneğinde olduğu gibi.

Şirketlerin iflasında vatandaşların haklarını koruyabilen hiçbir düzenleme yok.

• Bazı arkadaşların iadesi yatınca yakında bizimki de yatar diye düşünüyordum... Bir süredir kimse iadem yattı da demiyor. Benim pek umudum kalmadı.

• replaa R kullanıcısına yanıt

Ben THH başvurusundaki savunma sürecinin tamamlanmasını bekliyorum 30 gün içinde herhangi bir cevap verilmezse savcılığa suç duyurusunda bulunacağım veya açılmış hali hazırda bir dava varsa müdahil olacağız.

2. bir tosuncuk vakasına evrilmeden sonuç alınması lazım.

• Cebteb üzerinden yapmış olduğum 1188 liralık ödeme itirazına fatura iade olarak 1010,77 lira iade göstermişler. İçerde 324 günüm var.

Bu millete ders olsun diyoruz millet akıllanmıyor ön ödemeli uyduruk firmalara halen koşuyor. Bana iyi ders oldu.

Tamamen ne kadar kurtarabilirsek derdindeler.

Anlaşılan diğer iadeleri hiç edecekler.

13 Aralıkta yaptığım THH başvurum 2 Ocaktan beri savunma sürecinde halen bakalım burası nasıl sonuçlanacak. Her türlü o parayı gerek icraya gerek hukuki yollarla onlara bırakma niyetim yok.

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 14 Ocak 2025; 21:45:44 >

• 2388TL beklerken 1596TL iade etmişler. vakıfbank..

akbanktaki fatura itirazımdan ise ses soluk çıkmadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 15 Ocak 2025; 9:22:5 >
  • alicengiz32 A kullanıcısına yanıt
    oluşturdukları iade faturasında mı 2388 yazıyordu?

• alicengiz32 A kullanıcısına yanıt

kaç gün önce vakıfbanka talepte bulunmuştunuz?

• iade faturasında 1836TL

• e_capkan kullanıcısına yanıt

25.12.2024 tarihinde şubeden başvurdum.

• Burada herkes BTK ön ödemeliyi kaldırsın, iyi bir ders oldu, uyduruk firmalara gitmeyin yazıyor da 3 kuruşa internet kullandık arkadaşlar. Kimse keyfinden geçmedi ben çok memnundum keşke batmasalardı. Herkes de güle oynaya kullanıyordu özellikle bu forumdan çok kişi geçti, tek sebebi ucuz olmasıydı.

Demek ki bu fiyata verince batıyormuş firma. 250-300 arası gün de bende vardı bankaya harcama itirazında bulundum, kaç günüm kaldığını da net bilmiyorum bakalım ne olacak ama 1 yıldan fazla kullandım. Sorun da yaşamadım, Türk-net fiberden geçmiştim, sabah çıkarken Türk-net’ti akşam geldim comnet’ti geçiş de sorunsuz olmuştu.

Ucuz etin yahnisi işte…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 15 Ocak 2025; 11:40:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.