Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: futan5500 , xentric Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
720
Cevap
110
Favori
70.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 tane hesabım vardı. 1. Ziraat bankası ödemeyi yaptı. 300 gün ödeme almam gerekiyordu. Kalan günlerimi düşmüş 2310 tl bir ödeme yapmış. Akbank hala beklemedeyim. Akbank 1 ay 10 günü geçti bekliyorum. Hala cevap yok.

• tuncayudgu kullanıcısına yanıt

hocam vakıfbankasına nerden başvurdunuz ben internetten bulamadım şubeyemi gitmek lazım acaba?

• chnd kullanıcısına yanıt

benim iki ayrı faturam var kdv öiv düşmüş hali 2020 yapıyor ziraate ödeme itirazında bulundum gelen 394 tl tüketici hakem heyetine ayrıca itirazda bulundum

• mustafa01. M kullanıcısına yanıt

Benimde 1500 liraya 438 lira vermis 1100 lirayada 106 lira vermisler saka gibi senin paranla kar yaptik onu sana verdik senin paranida yedik demis adamlar sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necmettin44 N kullanıcısına yanıt

şubeden yaptım ben başvuruyu 1 ay oldu

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt

Geri kalan ücreti nasıl hakem heyetine başvurdunuz. Bir yol gösterirmisiniz. Bende başvurmak istiyorum. Dilekçe örneği var mı? Teşekkürler

• TÜRKNET 2 ay ücretsiz kampanyasına geçenler.2 ay sonunda hattı taşıyabilirler mi? yoksa 3 ay beklemek zorunlu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xentric X kullanıcısına yanıt

Ben sadece bankaya basvurmustum

• sahtekarlar bitmesine 30 gün kalan bir yıl önce 1111 liraya aldığım hizmeti iade etmişler. 2148 liraya şubatta başlayıp bir sene bitecek olanı iade etmemişler... ne yapmak gerek bu durumda ? THH mi?

• 2 hafta önce alacaklarımı hesaplayıp örnek no 7 ile ilamsız icraya koymuştum. Garip bir şekilde süresi içinde itiraz etmediler ve ödemede yapılmadı henüz. Yarın dosyayı kesinleştirip banka hesaplarına haciz koymayı düşünüyorum. Gerçi firma dosyayı bu aşamaya kadar getirdiyse üzerinde bir şey kalmamıştır diye tahmin ediyorum. Neyse 2-3 güne göreceğiz bakalım.

Eğer tahmin ettiğim gibi üzerlerine bir şey kalmadıysa hakem heyeti kararı bekleyenler maalesef boşuna beklemiş olacak.

Gelişmelerden haberdar ederim.

• DeXtrin kullanıcısına yanıt

Evet sizin duruma göre thh başvurup sonuç bekleyenler bizde ona göre yol alacağız. Ödemeye niyetleri pek yok gibi sizin söylediklerinizden çıkan bu durumda en azından alacakları olanlarda ona göre yol çizerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 29 Ocak 2025; 20:20:16 >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

bugün geçtim sorunsuz

• Bana böyle bir karar geldi THH başvurmuştum , karar neticelendir ama hala bir ödeme görmedim ben

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheqil42 -- 29 Ocak 2025; 21:25:6 >
  • merhabalar ziraat bankasına harcama itirazında bulundum 40 gün önce ama geri dönüş olmadı harcama itirazı takiplerini

ziraat bankasının sitesinden takip edebileceğimiz bir sayfa yok harcama itirazlarını nasıl takip ediyoruz. birde comnet sayfasında

iade faturası görünüyor ama hesaba geçen bir para yok

• sunyy2003 S kullanıcısına yanıt

hangisine geçtiniz

• owen029 O kullanıcısına yanıt

Mobilden görünmüyor.

Masaüstünden girince çıkıyor. Başvurular bölümünde yer alıyor.

Ben her gün girip bakıyorum hiçbir gelişme yok. Benimde tam 40 gün oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sunyy2003

bugün geçtim sorunsuz

3 aylık süreyi beklemeden mi ayrıldınız yani

• Akbank sasirtmadi

Banane diyor

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

• sunyy2003 S kullanıcısına yanıt

Bence kanundaki ilgili maddesini bul, itiraz dilekçesi oluştur.Ve bir üst akbank merciğine başvur. Benimde akbank bende araştırıp bakacağım galiba akbank madur edecek .

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.