COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (28. sayfa)
-
-
146 gün yaklaşık 5 ay yapıyor. 200 TL den 1000 TL civarı yapıyor.
Bugün bir arkadaşa daha iade yatmış, yıllık 3000 TL ödeyip sadece 3 ay kullanmıştı. Normalde 2250 TL yatması gerekirken 1500 civarı yatmıştı.
Ben ondan önce abone oldum, ondan önce itirazda bulundum bana henüz iade yatmadı.
Bu süreç hiç sağlıklı ilerlemiyor.
Beklediği kadar iade alan oldu mu merak ediyorum.
-
Bankadan kaynaklı bence.
İtirazı onaylanana öncelik veriliyor sanırım. -
merhabalar 05.12.2024 tarihinde Comnete başvuru yaptım 1 yıllık parasını yatırdım ayın 6 sında internet açıldı 5 gün sonrada comnetten açıklama geldi sadece 5 gün kulladığım interneti kestiler THH Cimer ve bankada itirazımı yaptım ama hiç bir cevap yok bekliyorum
Ben Vakıfbank tan ödeme yapmıştım forumda Vakıfbank tan ödeme yapıp parasını iade alan arkadaşlar var mıdır.
-
Bu arada faturamda iade yazıyor ama para iadesiyle ilgili hiçbir işlem yok birde ben 3108 Tl ödedim toplamda faturalar kısmına girdiğimde2.390,77 tl gözüküyor e fatura indir dediğimde bunun KDV ve ÖİV hariç tutar olduğunu gördüm bu paraya KDV ve ÖİV eklemişler ve faturayı 3.108,00 tl olarak kaydetmişler tabi ne kadar iade gelir ve ya iade gelir mi bilmiyorum
-
İadeleri nasıl aldınız herhangi bişey yapmadım ben sadece netspeed e geçtim. Biyere başvuru falan yapcak mıyız 500 küsür günüm vardı -
İade faturası oluşturulmuşsa iadeniz yatar yakın zamanda.
-
Bankaya harcama itirazı yapanlar iade alabiliyor şuan sadece.
-
İade yapanlar kaç güne alıyor paralarını benim 9 gün oldu bankaya başvuralı hiç ses seda yok
-
Garanti bankası önce 20 gün sürebilir demişti, şimdi firmadan cevap bekliyoruz 180 gün sürebilir visa itirazları yazmışlar -
11 aralik da isbank harcama itirazı yaptim. 2987 tl idi cekilen, 110 kusur gun vardi kalan. Harcama itirazi yaparken duz 600 tl yazdim. Bugun 510 tl iade yapilmis. -
Aynen öyle bir şeyler yapmamız lazım. -
Geçen hafta pazartesiden beridir iade faturam mevcut ama ödeme alamadım.
-
Bankaya 17 aralıkta başvurdum. Bugün sms geldi. İnceleme devam ediyor diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X