akbanka itiraz edip sonuç alan varmı acaba? |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (25. sayfa)
-
-
Benim itirazlarimdan biri akbank iade faturası kesilmiş ama yansıyan birsey yok daha hesaba
-
-
Garanti bankası 15 20 gün sonra cevap yazmış itirazıma, 4 ay sürebilir demişler. -
Finansbank kredi kartı ile ödeyenler nasıl harcama itirazında bulundu acaba? Kayınpeder farklı şehirde, şubeye git hallederler dedim. Eline bir form vermişler doldur imzala bize gönder falan demişler. Mobil şubeden yapılamıyor mu? Bilgi verebilecek var mı? -
Yapılmıyor. İtiraz işlemi için kredi kartı numarasıyla yapmış olduğunuz harcamaları belirten bir formu imzalayıp mail yoluyla veya faksla gönderilmesi gerekiyor.
-
Eyvallah hocam. Peki form haricinde bir şey eklediniz mi maile, fatura ekran görüntüsü vs.
Galiba bu ekstra belgelerin cok bir anlamı yok zira adamlar kendi verilerine göre hesaplıyordur iade tutarını. -
* Sipariş edilen ürün/hizmet alınamamıştır. ( Ürün/hizmet içeriği, teslim tarihi ve siparişe ilişkin tüm belgeleri,iş yeri ile
yapılan yazışmaları form ekinde iletiniz. )
Formda bu seçeneği seçip, açıklamadaki gibi faturanızı, hizmetin sonlandırıldığı tarihi ve kalan günlerinizi gösteren ekran görüntüsünü ekleyin.
Ben harcama itirazı yapamadım. İptal edilen sanal kart bilgilerini banka vermiyor asıl kart üzerinden de itirazı kabul etmiyorlar. THH üzerinden tam para iadesi için başvurumu yaptım onun sonuçlanmasını bekleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 4 Ocak 2025; 17:24:13 > -
İade faturası oluşturulup hesabına para gelen arkadaş var mı? Proforma faturada yazan tutarın tamamını mı iade ediyorlar, başka kesinti yapılıyor mu? Adamlar parayı topladılar şimdi muhatap bulamıyoruz.
-
Bende merak ediyorum.
Nerdeyse 1 ay olacak binlerce kişiyi mağdur ettiler.
Kiminin iade faturası henüz oluşmamış, kiminin iade faturası oluşturulmuş iade yapılmamış.
İadeyi neye göre yapacakla belli değil, vergileri bizden mi kesecekler? Bir sürü belirsizlik.
Şu ana kadar bir iki kişi hariç sanırım iade alan olmadı.
-
Comnet 500mbs kaç para idi en son? Ekran görüntüsü vs. Si olan var mı acaba? Ona göre thh nr vereceğim kalan günlerim için.
-
En son bu şekilde idi umarım işini görür.
-
En son fiyatlar bunlar değildi. 239 a 35 mbps aldık kayın pedere. Patlamadan 1 ay kadar önce -
Çok teşekkür ederim. Gerçi 6 aylık alabilmiş üzerine modem ücreti de ödemiştik. Onu nasıl ispat edicez bilemedim.quote:
Orijinalden alıntı: futan5500En son bu şekilde idi umarım işini görür.
Artık ne koparırsak kardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 5 Ocak 2025; 21:45:17 > -
Şimdi comnet online işlemlere girdim de yeni bir duyuru yayınlamışlar, "banka itirazı, hukuk, avukat" falan fıstık diye edebiyat parçalamışlar, özetle, ödeyeceğiz fakat uzun sürecek demişler. Faturalara da baktım, 4 fatura 2000 TL yakın satın aldığım gün faturaları 0 tl olmuş yanına da iade koymuşlar. 🤔 -
Şimdi farkettim de oluşturdukları iade faturasını tıklayınca üstte fatura öde butonu çıkıyor. Tıklayınca kredi kartı bilgilerini istiyor. Ulan dedim bilgileri girsem acaba bu bilgilerini girdiğim karta mı iade gelecek acaba diye😃
Böyle bir şey olsa duyurusunu yaparlardı uygulamada, bir sen misin akıllı dedim sonra kendime. Öyle konuştum kendi kendime gecenin bir vakti 😂 -
Fiber dönüşümde ödediğim modem kira bedeli için İş Bankasına yaptığım itirazın olumlu sonuçlandığı mesajı dün gelmişti. Şimdi baktığımda modem kira bedeli kartıma iade edilmiş.
-
Yapı Kredi Bankasına yaptığım kalan günler ile ilgili harcama itirazı ile ilgili bir gelişme yok. Modem kirası ile ilgili iade faturası olmamasına rağmen iade geldi. İade faturası kestikleri internet ücreti henüz iade edilmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X