Enparadan ben de aynı şekilde yapmıştım ama geçen olumsuz sonuçlandı diye bildirim geldi. |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (26. sayfa)
-
-
Aaaaa neden olumsuz ki?
Başvurudan sonra evrak ne gönderdin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 6 Ocak 2025; 10:11:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hizmet iade formunu imzalayıp, ve comnet futarayı mail yolladım ama nafile olumsuz sonuçlandı.
-
Ben enpara müşteri temsilcisine telefon üzerinden kayıt açıp, fatura ve comnet kalan ekran görüntümü atmıştım. Daha sonuçlanmadı. Nereden bakacağımı da bulamadım.
-
Kalan gün sayısı ekran görüntüsü, Comnet’in hizmeti durdurduğunun açıklamasının ekran görüntüleri ve ilgili döneme ait ekstre ekran görüntüsünü gerekli açıklamayla beraber(yıllık ön ödemeli satın aldım şu kadar gün kaldı, kullanamadığım kısmın iadesini istiyorum vs gibi) cozum@enpara.com adresine mail atın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günler comnet in modemi elimde kaldı kargo kabul etmiyor engel atılmış diye çözüm bulan varmı
en yakındaki telekom müdürlüğüne götür yönlendirirler..
-
Gönderici ödemeli mi; alıcı ödemeli mi? Alıcı ödemeli kabul etmiyorsa; göndericili ödemeli gönderin.
-
Arkadaşlar harcama itirazı olumlu sonuçlananlar paranız ne zaman yatıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti bankası uygulamadan harcama itirazında ilerlemiyor. Müşteri hizmetlerine yazdım. Bana kartın kapalı olması halinde başvuru yapabileceğimi söylüyor. Ne alaka diyorum şubeden yapabilirsiniz diyor.
Verdikleri kargo kodu red girilmiş alıcı ödemeli denemedim
Tamam teşekkür ederim
borç batağında olan bir firmadan paramızı kurtarma peşindeyiz. Bunlar parayı gömdü. Parayı işletiyordur şimdi . 2-3 ay sonra öderler. İnşallah ben yanılırım.
-
Ağustosta yıllık uzatmıştım 2388tl ye
İsbankasindan harcan itirazı yapmıştım . Olumlu sonuçlanmıştır diye cevap geldi az önce . Bakalım kaç tl iade olacak
495gun vardı en son
ekleme: 1837 tl yazıyordu iade faturasında 1642 yapmışlar.son aldığım paketten hiç kullanım yapmamıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 7 Ocak 2025; 9:25:0 >
Bana modem ücretinin tamamı iade edildi. Sizin de en geç yarın yatar hesabınıza tamamı bence.
-
Ne zaman başvurdunuz
25gün önce
-
Hahahah 1 gün bile kullanmadığım 6 aylık uzattığım vdsl paketim 1314tl ödemişim bana yatan 482tl. İş bankası itirazı yapmış 12 aralıkta bugün olumlu sonuçlandı. Yatırdıkları bu kıçı kırık para da 1 saat önce yatmış. Bakalım bir de 2388tl lik fatura 1 senelik o ne kadar yatacak. Adiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X