evet ziraat bankası üzerinden harcama itirazında bulundum. 20 günü geçti umarım bu süreç daha fazla uzamaz. |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (24. sayfa)
-
-
-
Hocam siz Comnet'ten başka firmaya geçtiniz değil mi? Başka firmaya geçince Comnet, uygulamadaki hesabınızı kapatmadı mı nasıl bakıyorsunuz faturalara?
-
Fatura da sizin iade tutarları nasıl hesaplanmış acaba?
-
Hiç harcama itirazı yapmamış olup da iade faturası oluşturulan var mıdır ? -
Yok öyle birşey. Sadece harcama itirazı yapanların iadelerini oluşturuyorlar. Yeni eski farketmiyor. Bankalardan iletilen itirazlara göre işlem yapıyorlar.
-
Faturaların 3 undede KDV ve ÖIV kesilmiş halde görünüyor malesef
-
Ayin 11 inde kapandı ya bende 12 sinde gibir nete geçiş yaptım hayır kapanmıyor gorebiliyorsun
-
KDV + ÖIV toplamı %30 dur. Ödemiş olduğunuz faturanın %30 unu düşülmesi gerekiyor. Kalan ödemiş olduğunuz birim fiyatı gün karşılığına bölüp kalan günlerinizle çarptığınızda alacağınız birim fiyat ortaya çıkar. Bu rakama %30 eklerseniz size iade edilmesi gereken toplam fatura bedelinize ulaşırsınız. Karşılaştırmayı bu şekidle yapabilirsiniz.
Birden fazla fatura varsa ayrı ayrı hesaplamanız gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 2 Ocak 2025; 19:54:33 > -
Geçen hafta banka üzerinden harcama itirazı oluşturmuştum. Bugün iade eklemişler. Bilginize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin2 -- 2 Ocak 2025; 20:15:35 > -
Arkadaşlar satın almadığımız hizmetin KDV'si olmaz. İade faturası keserken firmanın KDV hesaplaması ve faturaya eklemesi lazım. Bu durumu kanıksamayın.
Şöyle düşünün; Mavi Jeans'ten pantolon aldınız. 1 hafta sonra iade ettiniz. Firma size KDV'yi de iade etmiyor mu? Ediyor. O nedenle COMNET'in yaptığını normalleştirmeyelim..
-
Geçen hafta enpara dan itiraz oluşturdum bugün mail attılar ıslak imzalı form doldurunuz şeklinde. Millet şakır şakır diğer bankalardan hizmetini alıyor enpara uğraştırıyor. 6 ay 3 gün olmuştu (180 günden fazla) -
Kesinlikle haklısınız... Firma zaten bizi mağdur etti, habersiz bir şekilde hizmet vermeyi durdurdu. Öyle veya böyle birkaç gün İnternetsiz bıraktı, daha yüksek fiyatlarla başka operatöre geçmekle uğraştırdı, üstüne bir de geri ödeme konusunda mağdur etmemeliler.
-
Ben enpara dan itirazimi yaptım sadece faturaları yükledim herhangi başka birsey istemediler
-
Bende de aynı oldu. Yazılı bişey istenmedi. -
Enpara'dan itiraz oluşturdum işleme alındı. Ama yine de uzun sürecek gibi.
-
Ortada bir soygun var, yetkililerden ses Yok... vatandaş iptal etse hemen taahhüt der işi bitirirlerdi.. yetkililer neredesiniz? Paramızı verdik hizmet alamıyoruz.. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının hakkını kim koruyacak, soracak? -
işcepten 12.12.2024 tarihinde harcama itirazında bulunmuştum. Şu an itirazınız olumlu sonuçlanmıştır, itiraz ettiğiniz tutar iş yeri tarafından kartınıza iade edilmiştir yazıyor ancak kart harcamalarına girince iade edilen tutar gözükmüyor.
-
ben de 12 sinde başvurmuştum gelen giden yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X