|
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (27. sayfa)
-
-
1652TL -
Hepsini yaptım ama olumsuz yanıt geldi, bende aynı işlemleri yine tekrarladım, bakalım nolcak ...
-
itirazı hangi tarihte yapmıştınız hocam
-
Garanti Bankası bu konuda biraz yavaş mı çıktı ne..var mı garanti den başvurup iade alan, ben hiç duymadım da. -
17aralık civarı hocam. -
-
12 saati buldu benimkiler -
İş Bankasına bende itiraz ettiydim bana da böyle dönüş yaptılar ve belge istediler.
Harcamaya ilişkin itirazınız işyeri/işyeri bankasınca kabul edilmemiştir. İşyeri bankasınca, ürünün/hizmetin teslim edildiğini gösteren dokümanlar tarafımıza iletilmiştir. Uluslararası harcama itirazı kuralları kapsamında itirazınıza devam edilebilmesi için; işyerinin beyanını çürütecek nitelikte resmi yazı, sözleşme, ekran görüntüsü vb. belge gerekmektedir.
-
Yarın belli olur
-
Bana da aynısını dediler.
-
Nerdeyse 1 ay olacak...
İade faturası oluşanlara bile günlerdir iade yapmadılar.
Bu konuyu gündem yapmadıkça daha da uzayacak gibi duruyor. -
Bu itnet şöyle bir kazık atıyor ve bankalarda bize sormadan kafalarınca kabul ediyorlar. 12 aylık aldınız + 6 aylık daha aldınız. atıyorum 100gün kullandınız. Bu itnet 100günü iki faturadanda ayrı ayrı kesiyor öyle iade yapıyor -
Bunların daha yatırmasını beklersek daha çook stres çekeriz. Yenibosna metrobüş durağına çok yakın şirketleri. Varsa gelecek 3 5 kişi bi organize olalım gidelim hayırdır diyelim durumu soralım.
Muz cumhuriyetinde yaşıyoruz ya vallaha billaha -
Biz 5 kuruş alamadık garanti mobilden iki faturayı attım tarihi kafadan salladım 359 gün kadar vardı alacağım -
Comnet'e icra geldi iade ödemeleri aksayabilir.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160421178 -
Haydaaaaa. Beklemeyelim artık. Geri ödeme tamamen yaş gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JusticeLeague
Bunların daha yatırmasını beklersek daha çook stres çekeriz. Yenibosna metrobüş durağına çok yakın şirketleri. Varsa gelecek 3 5 kişi bi organize olalım gidelim hayırdır diyelim durumu soralım.
Muz cumhuriyetinde yaşıyoruz ya vallaha billahaBenc de başka yolu yok gibi.
Epey bir bekledik. Sesimizi duyurmamız gerek.
-
iş bankasından 16 eylülde 6 aylık aboneliğini 1374 TL'ye almıştım.
7 ocakta 710 TL iade yapılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelokuraraştırır -- 8 Ocak 2025; 9:30:40 > -
Vakıfbank üzerinden harcama itirazı yapan var mıdır?
Nasıl hareket etmemiz gerekiyor, 489 günüm vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X