Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
770
Cevap
111
Favori
74.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #33
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Prisoner43

Bire bir yatmış ya. hesaba göre 3-11 Aralık ta perişan etti interneti ile onu da saymış hizmetten. pehh. Onu da sayınca İade doğru. Şükürler olsun. Her yere başvurdum. CİMER,BTK başından sağdı. THH ye başvurdum. Onu iptal edemiyorum şimdi. Harcama itirazı yaptım. Önce harca itirazı reddedildi. Karşı taraf para gönderdik diye slip göndermiş. Ne alaka dedim ben para almadım. Tekrar inceleme açtırdım. En son yattı. İlk defa bu kadar dolandırıldım para alma konusunda. Şimdi milenicom dayım. Birdaha peşin odemek mi aman uzak dursun.

COMNET ten sonra ilk 2 ay ücretsiz kurulumla beraber diye TUKRNET e geçtim. 500 tl veremem diye. Bugün MİLENİCOMDAyım. referans ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prisoner43 -- 3 Şubat 2025; 16:34:17 >
  • vakıfbank gerçektende çok yavaş işlem yapıyor 31.12.2024 tarihinde başvuru yaptım hala beklemede geçen şubeye gittim sordum daha bi çalışma olmamış dediler bekliyoruz daha kaç ay bekleriz belli değil

• Ziraat Bankasına 20 Aralık tarihinde itiraz başvurusu yaptım.
    Hiçbir gelişme yok.
    10 gün önce bize ulaşın kısmından mesaj yazdım, başvurunuz açılmıştır cevabı geldi, günlerdir hiçbir gelişme yok.
    iğrendim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • INGbank ile harcama itirazı yapan oldu mu veya gelişme sağlayan oldu mu? Ben 10 ocak da başvuru yapmıştım herhangi bir bilgi gelmedi daha. Müşteri panelinde ise itiraz ettiğim faturalarda da herhangi bir iade görünmüyor Comnet tarafında.

• 12 aralık gibi enparaya utiraz etmiştim, MAALESEF OLUMSUZ SONUÇLANDIRMIŞLAR. Enparadan da çıkma vakti geldi, sırf eftye para almıyorlar diye kalıyoruz, açık şekilde hizmet alamadım, nasıl itirazım kabul edilmedi?

• yusuf84365 Y kullanıcısına yanıt

Enpara dan kaçın çünkü zerre umurlarinda değilsiniz. Hesap Hareketleriniz de anormal bi durum olduğunda sizden taraf değil karşı taraftan yanalar.. kanıtla ispatla diye diye sizi bezdiriyorlar

EFT havale bi çok bankada artık ücretsiz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 3 Şubat 2025; 20:52:33 >
  • yusuf84365 Y kullanıcısına yanıt
    enpara kullanmanı tavsiye etmem!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bankamıza iletmiş olduğunuz harcama itirazı ile ilgili sorununuz olumlu olarak sonuçlanmıştır. Detaylı bilgi için, 0850 222 0 400 Halkbank Dialogu arayabilirsiniz. Referans Numarası:S2402338742 . MERSIS:0456000468500132 B016

Halkbank sonuclandi fakat iadeyi goremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Benim de hepsipay ödeme acaba hepsipay mi çözdü thh mi sizin işi?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.