Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: REDMOD Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
861
Cevap
112
Favori
80.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akbank mobil uygulamada "Kredi Kartı Ödeme" diye mi görünüyor sizde de? 2148TL'lik faturanın 1436TL'si ödenmiş sanırım sadece.

• Napacaz arkadaslar ya komik rakam yatirmislar birine 438 birine 106 lira yatirmislar thhyemi gitsem bankaya bir sorsammi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankanıza danışmanızda fayda var. Ben de bayağı komik bir rakam iade aldım. Comnet gerekçe olarak modem iade edilmedi 1000 tl borç olarak yanısıtıp iadeden düşmüş  

Başka ISS'ye geçtim modemin bütün hakkı geçtiğim firmaya ait. Kendilerine ait olmayan mal için borç çıkarmaları da ayrı bir komiklik.

• opc_line kullanıcısına yanıt

henüz bir iade görmedi hocam

• Discoveries D kullanıcısına yanıt

Geri kalan paranizi aldinizmi?

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt

Tabi kendilerince yine kullanılmış hizmet bedeli diyerek hesap kitap yapmışlar burda onları paylaşmam doğru olmaz. Ama 600 kadar iade aldım 1800 liram adeta gasp edildi.

• Bu firma öyle ya da böyle o modem parasını ödenecek bedelden düşüyor gibi geldi bana. Bu arada düşük iade bedellerini genellikle Ziraat Bankasına itirazda bulunan arkadaşlar bildiriyor gibi geldi. Ben de ziraate itirazda bulunmuştum. TBB ye şikayet yolu gözüktü benim için.

• Aşırı sinirliyim banka itirazi reddetmiş kurum bana ödeme yaptığına dair slip göstermiş ulan ödeme yok birşey yok ahlaksız comnet pislikler
    İçinden gecicem comnet senle fena ugrasicam onun bunun cocuklari

• İtiraz etmeyene iade yapmıyorlar sanırım. Bende bugün bir bankadan 2692 TL, Diğer bankadan da 4578 TL olan itirazımı yaptım. (Kredi kartı harcama itirazı bölümünden) Bunlar sadece henüz zamanı gelmemiş hatta başlamamış ama ödemesi yapılan hizmetlerim. (Örneğin hizmetin bitmesine 10 gün kalmış ama ben 3 ay daha almışım)o ara süre bitmeden patladı zaten.

Kasım 2024 te yapmışım ödemeleri hep. Bakalım itirazlar nolacak.

• nucLear kullanıcısına yanıt

Benimde bu şekilde 111 gün üzerine aldığım 360 gün için 2148TL'lik faturanın 1436TL'sini iade etmişler görünüyor. Neye göre nasıl kesiyorlar anlamadım.

• İade alanlar bir bakabilir mi? Ödediğiniz fatura tutarını, 0,6686 ile çarpınca yatan bedel aynı veya yaklaşık mı acaba?

• farklı bir sorum var

comnet habersiz kapatınca kampanya ile turknete geçtik geçen gün de milleniye geçtik ama turknet modemi bize iade edin diyor, comnet'ten turknet'e geçerken portu iptal edip yeni başvuru gibi mi yaptılar acaba.

comnet son golü de modem iadesinden atmış sanırım.

• An itibari ile akbank tan bizi ilgilendirmez tarzı mesaj geldi kontrol ettiğimde iade gerçekleşmiş arkadaşlar bilginize akbank tan yaptığım itiraz tutarı 1 yıllık olan 2148 tl idi kesilen iade faturasını ve iade edilen tutarı atıyorum kalan 2 iade itirazım da enpara dan di o daha beklemede..
    COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ
    COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

Yaptığım hesaba göre bu ilk faturam 8.ay olan birebir doğru iade yapılmış asagi yukari... 3 ay civari kullandım 3 ayin sonunda patladı sistem 2148 tl den 600 tl civari düştüğüm zaman asagi yukari bu tutar çıkmakta..Birseye dikkatinizi çekeyim itirazin hesaba yansıtılan tarihe bakın daha bugün yansıyor hesaba 24 gün önce yapmışlar iadeyi şaka gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futan5500 -- 31 Ocak 2025; 13:51:19 >

• COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

10 Ocak gibi iş Bankası internet şubesinden 2148₺ ve 2500₺ civarı iki ayrı abonelik için itiraz ettim , ödemeler 29 ocakta Kredi kartinA eksik olarak iade edilmiş. Beklemede olanları bilgilendireyim dedim.

• Arkadaşlar bankanıza yapılan savunmaları öğrenin. Ve ilgili yerlere başvurularınızı yapın. Ben tek başıma her türlü mücadeleyi veriyorum ama tek başıma hiçbir etkim yok. Bankalar resmen kaderimizi çizmekteler , alacaklı haldeyken bile haksız duruma düşürmekteler. Comnet iade duyurusunda hukukçularla çalıştığını belirtiyor. Her türlü sözleşme yönetmelik açığını bizlere karşı kullanmayı çalışmaktalar. Comnet modemi bana satmış olduğu halde bulunduğum ISS aylık modem+GPON bedeli alıyor. Bu Türk Telekom'un modem dayatmasının insanlara yaşattığı zulmün en çıplak haliyle ifadesidir. Lütfen pes etmeyin. Bu Comnet'in binlerce insanı mağdur ettiğini biliyoruz. Ancak bu konu başlığındaki sessizlik, insanların artık yorulduğu, sindirildiği ve alacağını da boşverip lanet edip pes ettiğini gösteriyor. Gerekirse sosyal medyadan da gereken tepkiyi vermeliyiz. Bu modem bedeli saçmalığını ortadan kaldırmak için hakkımızı aramamız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discoveries -- 31 Ocak 2025; 20:22:35 >

• Herkese eksik yatan oran aynı gibi. %31 civarı kesinti yapıp iade etmiş

• Benden yapılan kesinti %70 civarında gerekçe olarak modem iade edilmedi şeklinde göstermişler. Ben churn yaptım belirtiyim.

• Discoveries D kullanıcısına yanıt
    Bu detayları nerden görebilirim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enparadan yaptığım harcama itirazı olumsuz sonuclanmış. Neyin kafasini yaşiyorlar acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aposaz A kullanıcısına yanıt

İtiraz yaptığın bankadan gerekçe isteyeceksin dostum. Zahmetli biraz ama aydınlatıyor.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.