merhaba aynı şekilde thh karar olumlu çıktı tahsilat için başka ne yapılabilir, hangi banka ya itiraz ettin, ykb bankasından hala ses seda yok. |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
30 Aralık 2024 te Ziraat Bankasına yaptığım ödeme itirazıma bu gün cevap geldi. Ama henüz kartıma yatırılmamış görünüyor.
-
bankaya müşteri hizmetlerine fatura ve ekran resimlerini atın hocam
-
Ben de Ziraat Bankası'na talep oluşturdum ama hala beklemedeyim. Sonuçlanmamış.
-
Garantiye itiraz ettim 2 ay oldu tık yok. Thh itiraz gelmezse ilamlı icraya vericem artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun. Ben de 12 Aralık 2024 tarihinde Ziraat Bankası'ndan harcama itirazında bulundum. Umarım bu tarz bir yanıt ve para iadesi alırım.
-
Arkadaşlar an itibariyle hesabıma 1306.tl geçmiş benim hesabıma göre 60.tl eksik ama olsun bu kadar bile almamız Türkiye şartlarında büyük başarı. Tüm mağdur olan arkadaşlarımızın da dilerim en kısa zamanda sorunları giderilir
-
Bank adını yazabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da Ziraat'ten aynı e posta geldi. Kart limiti yükselmiş 400 küsur lira falan yani 400 lira falan iade almışım 370 gün için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
resmen dalga geçiyorlar 1 yıl icin 400₺ mi.
Yanlış olmasın bir yıl için en 2500 den fazla ödeme yapması gerek
6 aylık 2 uzatma yapmıştım. Tam 1 yıl ediyor diye o 2 işlem için itirazda bulundum. Toplamda 2628 tl yatırılması lazımdı.
Tüketici hakem heyeti de 2 aydır başvuru yapıldı diye bekliyor. Neden ilerlemiyor süreç?
Kalan gün sayısı 370 gün ve 400 lira sadece iade almışsanız iade faturası ayrıntısını kontrol edin. Modem ücreti eklemiş olabilir. Eğer modem vs ücreti de görünmüyorsa emniyete ve savcılığa şikayette bulunabilirsiniz. Dolandırıcılığa girer bu suç.
-
THK başvurularında karara bağlanana kadar en geç 6 ay süre var, hiçbir ilerleme olmadı diyelim +6 ay daha uzatabiliyorlar süreci, savunma geleli bir ay oldu halen gündeme almadılar bende de. Şirket yöneticileri dışarda serbest geziyor, iade yapacağız deyip 2 aydır 1 kişiye bile iade yapılmıyor.
Ve mağduriyete yol açan bu düzenleme halen yürürlükte, halen ön ödemeli internet faturaları.
Hastagimiz hazır #TürkiyeYüzyılı
Devletin de alacağı var. Bize sıra gelmeyecek anlaşılan bu şekilde geciktirildikçe süreç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 9 Şubat 2025; 15:39:55 > -
arkadaşlar comnet sonrası nerelere geçtiniz?comnet gibi yasaksız vdsl için internet önerileri yapar mısınız? ref kasmak için yapmayın lütfen
-
Bir abonelikte Burger King kampanyasıyla ilk 6 ay %50 indirimli Turknet'e geçiş yaptık. Herhangi bir kısıtlama sansür yok.
12 ay peşin ödemede 469 TL, aylık ödemede 499 TL. Fiyat çok gelmezse eğer tercih edebilirsiniz.
şu an türknetteyim 500tl yüksek
O zaman size iki alternatif önereyim. Efsanenet veya Gigaspeed'e bakabilirsiniz. Gigaspeed ilk 3 ay 270 TL, Efsanenet Temmuz'a kadar 340 TL.
Arkadaşlar ben comnetten türknete geçmiştim şu an aktif türknetliyim. Başka yere geçeceğim altyapınız yok/boş port yok hatası alıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X