< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (45. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
kaç gün sürmüş halkbank itirazı hocam bende yaptım yaklaşık 2 ay olacak hala dönüş yok?
-
Hepimiz alacaklı olarak sanırım icra yoluyla bir şekilde alacağız ama bekleyenlerin işi zor bu saatten sonra comnet firması bakalım ne yapacak.quote:
Orijinalden alıntı: BilgiFakiriBenimde THH kararım iade talebimin onayıyla sonuçlanmış. Yaptıkları savunmanın saçmalığına bakar mısınız? Kesinti müvekkil şirketten kaynaklanmıyormuş :) Şaka gibi. Kapılarında icra memurlarını görünce görüşeceğiz.
Büyük olasılıkla konkordato ilan edecekler.
Bundan ders çıkaran olup yıllık ücret adı altında peşin parayı dükkandan bozma firmalara halen bağlayanlar olmaz umarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
enpara sıkıştığınızda gerçek yüzünü herkese gösteriyor.. iadem azcıkta olsa gelsin sorgulamadan kapıyorum enparayı
-
Firma ilk kapandığında başvurmuştu, önceki gün geldi parası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam, sıra bize de gelir insallah
Hocam iyi günler,
Aynısı bana da geldi bugün.1295 tl 08.02.2025 te ödendi diyor ama bakınca göremiyorum.Size bilgi geldikten kaç gün sonra para yatmıştı.Ya da akbank mobilden iade para nereye yatıyor acaba.Sanal kredi kartı ile harcamayı yapmıştım.
-
Savunma çok enteresan yalnız. Suç benim değil telekomun diyor. Git paranı telekomdan iste diyor yani.
Kart hesabında dönem içi harcamalarda görünüyor.
-
Onun bir anlamı yok. İade aldım ben ordaki rakamla alakası yok. Onu bile dogru yapamamışlar.
-
Benimde bugun iade oldu ama , sabah comnet uygulamasindan kayitli kartlar kismindan kredi kartimi ekledim, belki ellerinde yoktur diye, az once baktigimda yatmisti. Deneyin bence
kartını sil hiçbir alakası yok hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Buradaki bir çok yorumu okudum. Benimde içeride 600 günden fazlası var. Ne yapacağımı hakkımı nasıl arayacağımı bilemedim. En son 12.08.2024 tarihinde Ödeme yapmışım. En kısa yoldan neler yapabilirim? Konunun takipçisiyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapıkredi geri kalan tüm ödemelerimin de iadesini eksiksiz yaptı; 20 Aralık’ta oluşturmuştum talebi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Banka var banka var..
Enpara pismanliğin ta kendisidir
İade ile ilgili sitede duyuru var. İadeleri gerçekleştiriyoruz banka süreçleri vs uzun sürüyor diyorlar. Beklemeye devam edeceğiz anlaşılan.
-
-
Hocam ne zaman itirazda bulunmuştunuz? 13/12/2024 tarihinde itiraz ettim 12/01/2025 tarihinde garanti bankası işleme aldı hala sonuçlanmadı.
-
Ben de aynı tarihte itiraz ettim, sonrasında şubeye gidin mesajı geldi. Şubeye gidip faturayı abonelik bilgilerimi comnet kapanma duyurusunu verdim, scan yaptılar, mevcut harcama itirazıma eklediler, dün para hesaba yatmış
Az önce Tüketici Hakem Heyetinden ek bilgi için aradılar. Şubatta başlayan aboneliğe Ağustosta ek ödeme yapmıştım aynı şekilde 1 senelik sadece Ağustostaki için savunma yazmışlar. Aralık - Şubat arasını da eklemiştim aslında onu hiç etmeye çalışıyorlar demek ki. Yüzsüzler ya. Ayrı bir başvuru yapacağım size 5 lira dahi bırakmayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 12 Şubat 2025; 12:1:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X