Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
908
Cevap
114
Favori
84.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eksik yatmamış mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hangi faturamı neye göre ödediler bilmiyorum. Kredi kartı itirazıma göre mi ödendi onu da bilmiyorum. Garanti bankasına ödeme gelmiş.
    Thh de kazandım zaten. 1367 tl ödenmiş kartıma. Ödenmesi gereken benim tarafımca hesaplanan thh kararı ile 5235 tl. Yatan 1367 . Kalan 3868 tl bakalım ödyecekler mi?

Ek not: garanti bankası 3 faturamıda olumsuzzzz olarak yanıtlamış sağolsunlar…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 12 Şubat 2025; 15:10:43 >
  • Benim enparaya iadem dün gelmiş. Bugün tesadüfen gördüm. Uygulama üzerindeki iade faturasında yazan tutardan 1000 küsür lira eksik yatmış. Harcama itirazına olumsuz dönmüşlerdi. Umudum yoktu. Neyse hiç yoktan iyidir deyip kalan tutarı Allah'a havale edip kapatıyorum comnet defterini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet0637 kullanıcısına yanıt

iade yazan tutara değil hocam 1 aylık ödediğin ücretten %20 kdv yi çıkarıp kalan parayı 30 a böl. çıkan rakamı kalan gün adedin ne kadarsa onunla çarp.

bu rakama yakın yatmalıdır. buna bak sonra ne kadar yattığına bak farkı öyle görün

• mehmet0637 kullanıcısına yanıt
    peşini bırakma..

• THH ve enpara üzerinden başvurmuştum. THH geçen arayıp birşeyler sordu , söylediklerine göre Comnet bizim öyle bir abonemiz yok demiş   Enpara da harcama itirazı redoldu. Bakalım ne olacak THH yi bekliyorum.

• 15.01.2025 de İş bankasina yaptığım Comnet harcama itirazimda, Comnet den hizmet aldığım tarih ile Comnet in hizmeti kestiği tarihi açıkça yazıp, kullanmadığım günlerin iadesini istemiştim. Dün harcama itirazının olumlu sonuclandigina ilişkin İş bankasindan mesaj geldi ve tam ücret iadesi yapıldı. Daha önce paylaşıldığı üzere, Comnet sanal pos olarak İş Bankası poşu kullandığı için, İş Bankası iadeleri çabuk sonuclanmakta. İş Bankası kartı ile ödeme yapanlar, THH ile uğraşmadan, direk İş cep üzerinden harcama itirazlarını yaparak, karta iadelerini alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 13 Şubat 2025; 6:51:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.