Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
114
Favori
86.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu bende de olmuştu. Türktelekoma geçtim mecburen, 1 günde itnerneti açtılar modem vs geldi. Ancak farklı firmalara da bakın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben ücret iadesi için tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim. Sonuç çıkmış. parayı iade et diyorlar firmaya. Şimdi benim ne yapmam lazım.

Bu arada asıl ilginç olan comnet in savunmasında kısaca "Turk telekom anlaşmamızı kesti, ben paranı vermem tüketici gitsin parasını turk telekomdan alsın demesi". Tabiki hakem heyeti ödemeyi sen yapacan dedi.

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultramavi

Ben ücret iadesi için tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim. Sonuç çıkmış. parayı iade et diyorlar firmaya. Şimdi benim ne yapmam lazım.

Bu arada asıl ilginç olan comnet in savunmasında kısaca "Turk telekom anlaşmamızı kesti, ben paranı vermem tüketici gitsin parasını turk telekomdan alsın demesi". Tabiki hakem heyeti ödemeyi sen yapacan dedi.

tth'ne ne zaman başvuru yaptınız ve kaç günde sonuçlandı acaba bizimkiler hala savunma istendi de duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ultramavi

Ben ücret iadesi için tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim. Sonuç çıkmış. parayı iade et diyorlar firmaya. Şimdi benim ne yapmam lazım.

Thh aynı şekilde benimde itiraz süresini bekleyip ilamlı icra e-icra olarak açacağız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 10 Şubat 2025; 10:35:52 >

• tncy66 kullanıcısına yanıt

başvuru 17.12.2024 10:52:47

karar 24.1.2025 13:59:27

• gladiator947 kullanıcısına yanıt

bununla ilgili bir bilginiz var mı benim hiç bilgim yok ta. acaba avukata mı veriyoruz. yoksa kendimiz mi icra başlatıyoruz?

normal şartlarda thh den gelen kararla firmaya gidip ücret iadesi alırız ama bu anormal bir durum tabi. sorun firmaya ulaşamıyor olmamız, ve farklı illerde olmamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultramavi -- 10 Şubat 2025; 11:34:29 >
  • ultramavi kullanıcısına yanıt
    Kendimiz icra açabiliyoruz ancak e imza olmaaı lazım o da 1000tl üstünde olması lazım. Tanıdık avukat varsa vekalet ücreti , harç masrafları vs derken masraf verdiğimiz para üstüne çıkacak herhalde . İtiraz süresi bitince avukatıma danışacağım.

1500 lira para almak için en az 2000 lira harcamamız lazım yani  

• ultramavi kullanıcısına yanıt
    E icra sizde açabiliyorsunuz harç ödeniyor bir tek. Ama işlemler nasıl bilmiyorum inanın ama ben avukata veririm itiraz gelmezse uğraşsınlar. Üstüne avukat masrafları tüm harç gelir giderleride talep edilebilir. Adamlar ne açıklama yapıyorlar ne ödeme geçiyorlar. Enayi gibi bekliyoruz ne olacak diye. Btk cimer şikayet edilemiyor. Edilse de thh gidin diyorlar. Hızlı bir yol yok maalesef

• Benim başvuru 17 Aralık 14 Ocakta savunma geldi şeklinde bekliyor bakalım ne karar verilecek.

Ben kalan günlerin ücret iadesi dışında iptal olan port ücretini de talep ettim. Çünkü Türk Telekom a geçiş yapılamadığı için direk yeni abonelik açmak zorunda kalmıştım comnetteki port iptal olmuştu ozaman.

Ayrıca yukarıda arkadaşın dosyasına verdikleri cevap pek iade yapacak kafada olmadıklarını gösteriyor.

Bu hizmet durdurma tarihinden 15-20 gün öncesine kadar 600 güne yükseltme fırsatı diye mesajlar atıp bir dünya para topladılar insanlardan. Neymiş para iadesini Türk Telokomun yapması gerekli vatandaş sözleşmeyi Türk Telekom lamı yaptı da sizden iade talep ediyor.

• ömr0681 kullanıcısına yanıt

aynen öyle ödemeye pek niyetleri yok belli. o zaman o mantıkla da işten ayrıldığımızda faturayı ödemeyip git eski işyerimden al ben işten ayrıldım diyelim. artık maaş almıyorum senin alacağını eski işyerim ödesin diyelim.

• hmmmm...nice bike. H kullanıcısına yanıt
    Benim de 2 ayrı hesap 400 üzerinde gün vardı yapılan iade enparaya 430 tl 2 hesaba da , uzatma öncesi 3 ay a yakın sürem kamisti acaba bu ilk iade kalanını iade yaparlarmi diye saf ve iyi niyetli bir bekleyiş içerisindeyim 😁😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimde tüketici hakem heyeti sonucum 24 ocakta çıktı hala iade bekliyorum, uygulamada iade bile oluşmadı bakalım ne zaman iade edecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: AdKo

Benim de 2 ayrı hesap 400 üzerinde gün vardı yapılan iade enparaya 430 tl 2 hesaba da , uzatma öncesi 3 ay a yakın sürem kamisti acaba bu ilk iade kalanını iade yaparlarmi diye saf ve iyi niyetli bir bekleyiş içerisindeyim 😁😁

zaten birçok kişi iyi niyetiyle beklemede zaten başkada bir çaremiz yok firmaya hiçbir şekilde ulaşılamıyor bugün öylesine bi siteye gireyim dedim bize ulaşın kısmını doldurdum gerekli açıklamaları yaptım iademi güzelce istedim gönder dediğim zaman şifre girin çıkıyordu eskiden şifreyi girsen de göndermiyordu artık oda çıkmıyor iptal oluyor adamlar galiba kayıtlı numaralardan hiçbir şekilde yazı kabul etmeyecek şekilde ayarlamışlar telefonla ulaşılamıyor mesaj gönderemiyorsun bu nasıl bir firma anlamıyorum hiçbir açıklama yok iade olacak mı oda belli değil cimer kabul etmiyor ne yapacağız arkadaşlar böyle

• Bu arada iade yazan faturalarımda tutar ücretsiz: olarak değişmiş. Önceden tutar yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 10 Şubat 2025; 15:46:29 >
  • 20 gün önce Aktifbank'a harcama itirazı yapmıştım, daha bugün itiraz işleme alınmış 45 ila 180 gün içinde sonuçlanacakmış...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

iadenin üstüne tıklayınca içerisinde iade tutarı yazıyor fakat kdv ve öiv hariç tutar yazıyor

• tncy66 kullanıcısına yanıt
    Şöyle thhden önce iade ve tutar orada yazıyordu. Thh kazandıktan sonra orada ücretsiz yazıyor . Ama hala iade de yazıyor. Thhden gelen kararla ödeme yaparlarsa 3 faturam iade olacak. Eğer kendi kafalarındaki rakamı verirlerse 1 faturam eksik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 10 Şubat 2025; 16:41:55 >
  • AdKo kullanıcısına yanıt

Ayni banada 438 lira yattı birinede 106 lira geçen sene odedigimdende 2 ay ona hic itiraz etmedim bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde THH kararım iade talebimin onayıyla sonuçlanmış. Yaptıkları savunmanın saçmalığına bakar mısınız? Kesinti müvekkil şirketten kaynaklanmıyormuş :) Şaka gibi. Kapılarında icra memurlarını görünce görüşeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.